Quorumom protiv zloćudnog softvera

poruka: 7
|
čitano: 850
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Quorumom protiv zloćudnog softvera".
3 godine
protjeran

Nekad je Norton bio pojam za PC softver, još iz vremena DOS-a se sjećam Norton Commandera, ncd i sl. Kasnije su počeli pisati preglomazan softver kao i mnogi drugi (Nero?). Nadam se da su se doista popravili.

Što se tiče sigurnosti, najveća sigurnosna rupa je sam korisnik. Ako on ne pazi što radi, nema toga što ga može spasiti.

Jedno od rješenja je zaštita sistemskih fileova, što noviji Windowsi više manje i rade. Tako da uz disciplinirano korištenje računala i firewall-a se gubi potreba za ovakvim aplikacijama koje pokušavaju pokriti sve a zapravo samo usporavaju i otežavaju rad. Ako postavljaju previše pitanja korisniku na kraju on klika na sve.

4 godine

Nema user što paziti što radi, samo ne smije biti administrator na računalu, nego običan user. Čim si ti admin na stroju, smiješ zaustaviti antivirus, smiješ pisati po windows direktoriju... to je dovoljno za bilo kakvo s***je da se desi.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
3 godine
protjeran

O tome i govorim. Svi su administratori na svom stroju. Djelomično je kriv i Microsoft jer nije od početka to riješio kako treba pa neke aplikacije ne rade ako nisi administrator ili je možda više krivica ongo tko je razvio aplikaciju.

4 godine

Dok ima ljudi bice i virusa i zlocudnog softvera. Mene mnogo smetaju raznorazni 'myWebSearch', Hijack i lazni Antivirusi.

Btw, koje glupo ime: Quaruoruriu1iuQom.

3 godine

joj što je lijepo bit beta tester Smijeh

4 godine
RE: Quorumom protiv zloćudnog softvera
Teerex kaže...

joj što je lijepo bit beta tester Smijeh

I kakav je? Da li je toliko brži kako najavljuju? Ili ne smiješ reć? :)

3 godine

Ma, već sam bio beta tester - pa sam dobio sad besplatnu licencu godinu dana.

Vrlo je sličan 2009 verziji i po brzini i po utrošku memorije (malom). Navodno može skalirati skeniranje na višejezgrenom procesoru, i dati thread svakoj jezgri.. Ja ne mogu tvrditi da li se to zbiva ali skeniranje definitivno ne guši stroj..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice