Računalna prethistorija u Tehničkom muzeju

poruka: 10
|
čitano: 1.538
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Računalna prethistorija u Tehničkom muzeju".
19 mjeseci

Nostalgija...

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
4 godine

Odlično, posjetit će se!

Zna li možda itko što se desilo sa tvrtkom Ivasim, tj. zašto je propala i u kojim okolnostima? Danas je to tvrtka koja se bavi kemijskom industrijom....

5 godina
Re: Računalna prethistorija u Tehničkom muzeju

Gdje je cpc 464 glavni konkurent commodoreu, to su najveće računalne legende od sredine 80-tih do kraja 80tih.

2 godine

odlično, taman sam imao u planu posjet ZGu u prvom mjesecu, ovo dodajem na listu "Obavezno posjetiti" {#}

Ovdje može biti VAŠA reklama!
4 godine

Šta bi mi u Bosni tek onda trebali da kažemo na očuvanje povijesti? Možda da imamo dobar izgovor: povijest još nije usaglašena pa je niko ni ne čuva :D

这是我的个性签名
5 godina

s obzirom na naslov, izgleda da i neki od nas spadaju u tu racunalnu prethistoriju... ali lipo se podsjetit tih prvih racunala, kad ih se jos moglo razumit i s hardverske i softverske strane, od prvog do zadnjeg bita....

3 godine

Hvala Oleže na infu. Definitivno idem. Odlična prilika za upoznavanje povijesti računalstva za nas mlađe.

Cijena ulaznice također vrlo prihvatljiva (ne piše u članku): 10 kn.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
5 godina

Kao da se zaboravlja kako je praktički jedini pravi muzej računalne povijesti na ovim prostorima u Rijeci otvoren u jesen 2007. godine. I s daleko mnogobrojnijim, i često puno vrednijim eksponatima u stalnom postavu od ove izložbe. Zanimljivo je i to što je većina izložaka potpuno funkcionalna! Lijepo je da je otvorena ova izložba u Zagrebu, zbilja pohvalno... Ali podsjetite i na biser u Rijeci.

5 godina
DamageHigh kaže...

Cijena ulaznice također vrlo prihvatljiva (ne piše u članku): 10 kn.

Stvarno prihvatljiva cijena, a posto traje i nakon nove godine mislim da je steta propustit priliku... tnx za cijenu!

2 godine
Minhenu, a?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice