Koliko sam ja shvatio Razerova prodajna taktika je izbaciti proizvod koji radi sa par grešaka i onda objevljivati neke poboljšane verzije Ultimate, Stealth, Super, Duper, Ultra, Mega... i svako novu verziju naplaćivati 50e skuplje
Razer BlackWidow Ultimate Stealth Edition
- poruka: 38
- |
- čitano: 2.069
- |
- moderatori:
F1-IVO
Koliko sam ja shvatio Razerova prodajna taktika je izbaciti proizvod koji radi sa par grešaka i onda objevljivati neke poboljšane verzije Ultimate, Stealth, Super, Duper, Ultra, Mega... i svako novu verziju naplaćivati 50e skuplje
Nije problem u Razeru nego u ljudima koji puše takav marketing.
Tako su govorili i za Lycosu pa je nakon dva tjedna prestao raditi space.
Ja ne kuzim kak vi ljudi mozete govorit gluposti.
Vise puta sam vidio komentar da Lycosa nevalja, tipke ne rade, blabla, ja ju imam skoro godinu i pol i radi kao nova, i nikada nisam imao NIKAKVIH problema
To fakat nekuzim :P
Mehanička tipkovnica i USB nisu rješenje. Mehanička i PS/2 + USB za napajanje bi bilo dobro.
Lijepo izgleda i sve to, ali ima ovaj layout s malom enter tipkom, veliki no no.
Ili smo mi svi kojima je riknula Lycosa qurceve srece ili jednostavno nesto ne valja s Razerom ili si ti yebeni sretnik.Nesto od to troje mora biti.
Veliki plus jer je mehanicka! Meni bi bila ok, ali jos uvijek mi je br. 1 Das Keyboard bez konkurencije.
Nisam ljubitelj Razerovih poluproizvoda, ali ovo tipkalo izgleda ok (ne samo da izgleda).
Mehanička tipkovnica i USB nisu rješenje. Mehanička i PS/2 + USB za napajanje bi bilo dobro.
nemoze bit na PS/2 jer onda nebi moglo bit anti ghostinga a bez toga tipkovnica za igre nema smisla. +sta to vise nema nijedan laptop i vjerojatno nijedna maticna novija.
Pa u tome je smisao. Što na PS/2 ne postoji gosthing, a na USBu postoji. Ne postoji na laptopia jer zauzima nepotrebno mjesto, a na matičnima postoji. I što je najbolje ne zauzima procesor tj. ne opterećuje procesor jer je neovisan port.
Informiraj se više o PS/2 portu i vidi da na PS/2 portu ne postoji blokiranja tipki, dok toga na USBu postoji.
Veliki plus jer je mehanicka! Meni bi bila ok, ali jos uvijek mi je br. 1 Das Keyboard bez konkurencije.
Nisam ljubitelj Razerovih poluproizvoda, ali ovo tipkalo izgleda ok (ne samo da izgleda).
Molim? A da mu nije konkurencija ono od čega je kopiran -IBM tipkovnice?
Molim? A da mu nije konkurencija ono od čega je kopiran -IBM tipkovnice?
Hm, pa ako se više ne proizvodi onda mu ne može biti konkurencija? 
Kako god, mislim da bi joj ovak i ovak nešto moglo biti konkurencija.
Ovakav mali ENTER treba zabranjivat. Prejadno
Koristim BW Ultimate već 3 mjeseca,i nijednom nisam promašio tipku Enter,tipkovnica je savršena,a tipke su savršeno pozicionirane.
Ili smo mi svi kojima je riknula Lycosa qurceve srece ili jednostavno nesto ne valja s Razerom ili si ti yebeni sretnik.Nesto od to troje mora biti.
isto tako imam i mis krait i isto vec radi 3 i pol godine BEZ greške :)
Logitech Deluxe 100kn FTW 

Radi i moja MS tipkovnica 5 godina bez greske.Pa dode Lycosa i rikne space nakon dva tjedna.Nedavno kupio novi komp pa riknula graficka i maticna,a baza procesora dosla udubljena.
Danas ti je sve lutrija.Nije vazno kosta li nesto 300 ili 3000 kn.
Vise puta sam vidio komentar da Lycosa nevalja, tipke ne rade, blabla, ja ju imam skoro godinu i pol i radi kao nova, i nikada nisam imao NIKAKVIH problema
+1 .. neznam stvarno sta je drugima ali evo ja sam svoju uzeo u Švabenlandu i vec me vise od godinu i po dana dobro služi. 
Dal moram pricat da su se neke tipke izlizale od koristenja a tipkovnica ipak radi kao i prvi dan kad je upaljena.
ma ni u mraku, ne mogu pogodit ni rupu dobro,
kamoli taj Enter, strahota, nikad nebi kupia tako nešto,
i za ovu svoju novu (logitech)san se zaheba jer ima neke mini
arrow tipke, al šta je tu je kad se nema para...
meni su se tipke odrale a neke random su jednostavno pocele otkazivat... sad ne radi J, pa onda CTRL itd. nije bilo pravila... mis mamba osim sto je cvilio se poceo i raspadat sam od sebe... one gume sa strane su pocele odpadat. i onda me tu netko na forumu prozove lazovom jer sam se pokajao sto sam dao za periferiju cca 1500kn..
ma nebi od razera vise da mi besplatno daju.. nabijem ih.
ja na laptopu imam veći enter
+1 .. neznam stvarno sta je drugima ali evo ja sam svoju uzeo u Švabenlandu i vec me vise od godinu i po dana dobro služi. 
Dal moram pricat da su se neke tipke izlizale od koristenja a tipkovnica ipak radi kao i prvi dan kad je upaljena.
Imam Lycosu i Deathaddera 3G već cca 2g., miš radi savršeno kao prvog dana, a na tipkovnici su mi se samo izlizala neka slova... Inače radi savršeno.
Šta je to točno mehanička tipkovnica i kakva nam to čuda donosi?
Jel to kao one prastare kakve su se koristile na 486-ici, koje imaju glasni klik?
A da nije možda razlog zakaj svima krepavaju tipkovnice i ostale gluparije taj da razer u hrvatsku uvozi poluispravne proizvode zato kaj more tj.nema nikakve kontrole?A u EU možda toga nema pa im se ne isplati tamo sramotiti...a tu nas ko hebe..mala država za koju nitko nezna da i postoji.
Posve je besmisleno ovo pljuvanje po "maloj ENTER tipki". Godinama koristim američke tipkovnice (hardver uglavnom kupujem u SAD-u) i nikada mi nije smetao mali ENTER. Dapače, američki raspored tipki mi je osjetno ugodniji od domaćeg pa kod posla (programiranje) uvijek i prebacim na US raspored.
Koristim Razerovu BW tipkovnicu i doma i na poslu. Ovoj na poslu je lijevi SHIFT "riknuo" nakon dva dana (bez lupanja u igrama), a ova doma radi dobro.
Klik tipki je utišan, pretpostavljam da onda ova varijanta nije sa mx blue mehanizmom? Nigdje nije navedeno koji je mehanizam iz cherry palete boja 
Koristim Razerovu BW tipkovnicu i doma i na poslu. Ovoj na poslu je lijevi SHIFT "riknuo" nakon dva dana (bez lupanja u igrama), a ova doma radi dobro.
damn... i sto kaze support? ako si ih kontaktirao... bas ulijeva povjerenje ta firma
bas ulijeva povjerenje ta firma
Jednom Razer, nikad Razer...=)
Osim ako ti je stalo jedino do izgleda..
tipkam vam sa keytronic tipkovnice (made in china) stare oko 8 godina sa cijenom od 80-tak kuna u ono vrijeme radi savršeno , igram s njom i radim na njoj svaki dan i nikakvih problema, ne vidim čemu kupovati skupe tipkovnice koje izgleda prestaju radit ispravno u par dana, kad ima ovih po 80kn koje rade 10 godina bez problema.