Jupi, novi nacin piratiziranja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zgodna stvar, jedino sto ce vrlo skoro postat sigurnosni rizik (cisto nagadjanje)...
Sve se bore protiv piratstva,a s ovim sami sebi uskacu u trbuh...
Nije im dovoljno da znaju sve o vama.. sada žele i vaše datoteke.. u prijevodu.
pa ako već nije fb ovo razvio nego neka vanjska tvrtka i samo se embedalo na fb, to mi i nije baš nešto - ja ću i dalje onda staviti sve na 2shared, 4shared i slično i samo ljudima poslati link. A ako uploadam na svoj host mogu i puno veće datoteke staviti, ali sigurno neću, jer mi se neda ostaviti 3 mjeseca komp upaljen da mi se uploada moj licencirani i plaćeni film, i da samo dođem na drugi komp i skinem ga. Radije ću osobi B to donijeti na usb stiku.
Datoteke legalnog sadržaja da! Piratske datoteke nikako! Samo moron bi slao piratski sadržaj preko facebook-a!!!
Datoteke legalnog sadržaja da! Piratske datoteke nikako! Samo moron bi slao piratski sadržaj preko facebook-a!!!
Naravno, ti bi bilo vrlo opasno, ovi s FB će sasvim sigurno iči razbijati lozinku svake rar datoteke zaštičene lozinkom :)
Naravno, ti bi bilo vrlo opasno, ovi s FB će sasvim sigurno iči razbijati lozinku svake rar datoteke zaštičene lozinkom :)
Jer svi korisnici Fb ko fol znaju stavljat lozinke! Teško!
Sad treba preko ovoga razmjenjivati piratske stvari i tako uništiti facebook.
Makar će facebook vjerojatno surađivati sa vladom što će im vlada i plačati i tako hapsiti ljude koje prenose ilegalan sadržaj.
Srećom ja ne korisitm facebook. Imam ga samo zbog udruge. Jedna stranica, skoro ništa informacija. Ljudi na ovaj fejs stavljaju svakakve stvari. Sami ne shvačaju da su sve te informacije poprilično javne, pa znam i ljude koji su izgubili poslove zbog facebooka i njihovih gluposti koje su pisali gore.
Dok sam imao facebuk vidio sam:
- Maloljetnice u nimalo obučenom izdanju - čak bi mogle slike proći kao erotske
- Par maloljetnih genija koji su postali slike na kojima su mrtvi pijani a profil može svako vidjeti (ili još bolje imaju roditelje/profesore među prijateljima)
- Budaletine koje stave svoje slike kako kure travu (profil naravno otvoren svima)
- i šlag na kraju: ljude koji punim imenom i prezimenom se učlanjuju i lajkaju grupe pod nazivima: Ubi pedera/četnika/srbendare/cigane/židove i slične rasističke/nacionalističke grupe koje su zakonom zabranjene i mogu popiti popriličnu kaznu zbog govora mržnje
Ako je tako i dalje ne sumnjam da će biti i piratluka na lopate
Istina npr mi u razrednoj grupi raazmjenjujemo pitanja koja poslikamo kad profesori nisu u ucionici, a slucajno ispit ostave tamo. 
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...