Razmjena datoteka preko Facebooka

poruka: 15
|
čitano: 1.814
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Razmjena datoteka preko Facebooka".
5 godina

Jupi, novi nacin piratiziranja.

11 0 hvala 0
5 godina

zgodna stvar, jedino sto ce vrlo skoro postat sigurnosni rizik (cisto nagadjanje)...

3 godine
Pa zar se ne moze vec sad poslati bilo kakav fajl? Samo sto jos ne postoji mogucnost za ios i ne znam koje je ogranicenje velicine.
3 godine

Sve se bore protiv piratstva,a s ovim sami sebi uskacu u trbuh...

Softwer
3 godine

Nije im dovoljno da znaju sve o vama.. sada žele i vaše datoteke.. u prijevodu.

3 godine

pa ako već nije fb ovo razvio nego neka vanjska tvrtka i samo se embedalo na fb, to mi i nije baš nešto - ja ću i dalje onda staviti sve na 2shared, 4shared i slično i samo ljudima poslati link. A ako uploadam na svoj host mogu i puno veće datoteke staviti, ali sigurno neću, jer mi se neda ostaviti 3 mjeseca komp upaljen da mi se uploada moj licencirani i plaćeni film, i da samo dođem na drugi komp i skinem ga. Radije ću osobi B to donijeti na usb stiku. 

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
17 mjeseci

Datoteke legalnog sadržaja da! Piratske datoteke nikako! Samo moron bi slao piratski sadržaj preko facebook-a!!!{#}

4 godine
Re: Razmjena datoteka preko Facebooka
kingrz kaže...

Datoteke legalnog sadržaja da! Piratske datoteke nikako! Samo moron bi slao piratski sadržaj preko facebook-a!!!{#}

Naravno, ti bi bilo vrlo opasno, ovi s FB će sasvim sigurno iči razbijati lozinku svake rar datoteke zaštičene lozinkom :)

17 mjeseci
rjakopec kaže...

Naravno, ti bi bilo vrlo opasno, ovi s FB će sasvim sigurno iči razbijati lozinku svake rar datoteke zaštičene lozinkom :)

Jer svi korisnici Fb ko fol znaju stavljat lozinke! Teško!

3 godine
Ljudi medjusobno dijele i fajlove koji nisu piratski. Mozda vam to zvuci nevjerojatno ali tako je. Osim toga, ne znam zaista koja bi budala slala preko facebooka na kojem si registriran sa svojim imenom neki piratluk. Samo balavim balkanjerosima prva stvar koja pada na pamet u ovoj vijesti su piratski sadrzaji.
2 godine

Sad treba preko ovoga razmjenjivati piratske stvari i tako uništiti facebook.

Makar će facebook vjerojatno surađivati sa vladom što će im vlada i plačati i tako hapsiti ljude koje prenose ilegalan sadržaj.

Srećom ja ne korisitm facebook. Imam ga samo zbog udruge. Jedna stranica, skoro ništa informacija. Ljudi na ovaj fejs stavljaju svakakve stvari. Sami ne shvačaju da su sve te informacije poprilično javne, pa znam i ljude koji su izgubili poslove zbog facebooka i njihovih gluposti koje su pisali gore.

5 godina
Ezio kaže...
Osim toga, ne znam zaista koja bi budala slala preko facebooka na kojem si registriran sa svojim imenom neki piratluk.

Dok sam imao facebuk vidio sam:

• Maloljetnice u nimalo obučenom izdanju - čak bi mogle slike proći kao erotske
  • Par maloljetnih genija koji su postali slike na kojima su mrtvi pijani a profil može svako vidjeti (ili još bolje imaju roditelje/profesore među prijateljima)
  • Budaletine koje stave svoje slike kako kure travu (profil naravno otvoren svima)
  • i šlag na kraju: ljude koji punim imenom i prezimenom se učlanjuju i lajkaju grupe pod nazivima: Ubi pedera/četnika/srbendare/cigane/židove i slične rasističke/nacionalističke grupe koje su zakonom zabranjene i mogu popiti popriličnu kaznu zbog govora mržnje

Ako je tako i dalje ne sumnjam da će biti i piratluka na lopate

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 17:00 (Paolo2612).
2 godine
Ma beskorisno... Uploadat mogu na npr. media fire i to mi je tamo dok ne izbrisem... Ovako samo mogu nekome poslat sa svojom sramotnom brzinom uploada i to bi cekao 2 stoljeća
3 godine
Ezio kaže...
Ljudi medjusobno dijele i fajlove koji nisu piratski. Mozda vam to zvuci nevjerojatno ali tako je. Osim toga, ne znam zaista koja bi budala slala preko facebooka na kojem si registriran sa svojim imenom neki piratluk. Samo balavim balkanjerosima prva stvar koja pada na pamet u ovoj vijesti su piratski sadrzaji.

Istina npr mi u razrednoj grupi raazmjenjujemo pitanja koja poslikamo kad profesori nisu u ucionici, a slucajno ispit ostave tamo. {#}

:D
5 godina
ma super... ionako svako slovo spremaju i omogucuju na uvid policiji ako se za to ukaze potreba... a sad jos i da imaju na uvid moje jel datoteke... po mogucnosti par filmova i hrpa mp3ica... i ode ja u ćorku hmm
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice