Razvijatelji i dalje više vole iOS

poruka: 10
|
čitano: 1.075
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Razvijatelji i dalje više vole iOS".
2 godine
protjeran

Nema komentara, sirotinja ostala bez rijeci!

5 godina
Re: Razvijatelji i dalje više vole iOS
Who the f*** cares. 90% funkcija koje koristim na mobitelu su vec prisutne u samom sistemu, a onaj ostatak sto mi treba ima na svakoj mogucoj platformi. Brojem aplikacija na jednoj platformi moze se samo budala hvalit, pogotovo kad se zna da 90% od tih svih app. otpada na smece.
5 godina
zatojeto kaže...

Nema komentara, sirotinja ostala bez rijeci!

Zašto sirotinja? Čemu ovaj komentar?

3 godine

Evo za sve novinare koji lupaju floskule o razvijanju za Android a da nisu ni napisali 2 reda koda za njega. 

http://getpocket.com/blog/2012/06/pockets-tips-for-aspiring-android-developers-its-not-really-terrifying-and-in-fact-quite-enjoyable/

5 godina
neaktivan
H4X0R kaže...
Who the f*** cares. 90% funkcija koje koristim na mobitelu su vec prisutne u samom sistemu, a onaj ostatak sto mi treba ima na svakoj mogucoj platformi. Brojem aplikacija na jednoj platformi moze se samo budala hvalit, pogotovo kad se zna da 90% od tih svih app. otpada na smece.

dobro zasto se branis? :D

clanak je okrenut prema developerima vise, njih ovakve informacije mogu zanimati ako planiraju razvijati neku aplikaciju i zaraditi od iste. tebe ne mora biti briga o kolicini aplikacija, ne mora ni mene, ali puno ljudi fino zivi od zarada na app storeu i google playu pa ce njih i zanimati. 

kad me nesto ne zanima, obicno preskocim.

2 godine

malo je bug pobrkao, nije prvi put doduse

flurry analytics (a s takvim imenom mora bit vjerodostojan)

je usporedio samo ios i android

s obzirom da wp marketplace ima najvisu stopu rasta u zadnje vrijeme

nemoguce je da ima manje od 1%

a jos kad ubrojimo ostale (nokia, bb,...)

sto reci, sramota za autora

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
3 godine
H4X0R kaže...

sta si se ti razbjesnio? jel proizvodis aplikacije za android pa si u gubitku?

3 godine

Ili potpuno rečeno: publisheri i dalje više vole pare.

3 godine

Najbole su aplikacije za koje se registriraš neovisno o AppleID-u ili Google accountu.

Prije neki dan, kupio plaćeni dodatak za jednu takvu besplatnu aplikaciju, na Googleovom Playu, za svoj Android tablet.

Kako istu aplikaciju imam instaliranu i na iPhone-u, dodatak je automatski proradio i na iPhone-u.

E, to je dobar osjećaj: kupiti na Google marketu nešto za iOS, haha!

5 godina
kinsif kaže...
H4X0R kaže...

dobro zasto se branis? :D

clanak je okrenut prema developerima vise, njih ovakve informacije mogu zanimati ako planiraju razvijati neku aplikaciju i zaraditi od iste. tebe ne mora biti briga o kolicini aplikacija, ne mora ni mene, ali puno ljudi fino zivi od zarada na app storeu i google playu pa ce njih i zanimati. 

kad me nesto ne zanima, obicno preskocim.

Uopste se ne branim, moj komentar na vijest je "Who the f*** cares" , jer ovih analnih statistika je i previse na BUG-u, sve ostalo poslije toga je samo licno iskustvo a ne nekakvo branjenje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice