Meni samo nikada nije jasno o kojim je Windowsima riječ! XP? Vista?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa jel' ima ikakvih zakrpi za WinXp poslije Service Pack 3?
Naravno da ima.
Ja imam SP3 i skine još dosta zakrpi poslije instalacije
Naravno da ima.
Ja imam SP3 i skine još dosta zakrpi poslije instalacije
Hehehe, ja davno isključio auto update...
Nemogu da nađem link za update, jer bi volio da vidim koliko bi trebalo skinuti megabajta pa možda da slipstreamam...
Nemogu da nađem link za update, jer bi volio da vidim koliko bi trebalo skinuti megabajta pa možda da slipstreamam...
Pokreneš Internet Explorer i odeš na Tools->Windows Update
ili direktno na http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=en-US
Oko 80 Mb kriticnih i oko 50 Mb preporucljivh (.Net frameworkovi i slicno)
Ovde nisu dodani WMP11 i IE8
Bas jucer radio na SUN VBox-u
Meni je automatic update danas nesto skinuo. Standardne sigurnosne zakrpice
.
Windows update je najbolje izbjegavati, najbolje je koristiti autopatcher, stavis one patcheve koje zelis i to je to.
ok...nakon sto ste dokazali da XP jos ima zakrpi poslije sp3, sad i mene zanima o kojem oni OS-u govore?? xp sigurno ne, a ostaje vista i 7....????
Windows update je najbolje izbjegavati, najbolje je koristiti autopatcher, stavis one patcheve koje zelis i to je to.
A kao inače ne možeš birati što ćeš updateati preko windows updatea
ok...nakon sto ste dokazali da XP jos ima zakrpi poslije sp3, sad i mene zanima o kojem oni OS-u govore?? xp sigurno ne, a ostaje vista i 7....????
Meni update na win7 nije ništa javljao da su došle neke nove kritične zakrpe.
Uglavnom je o Visti riječ i ne mora se imati automatic update uključen, isključi se auto opcija ,sam pregledaš ,samo hide ono što ne želiš i to je to.
xpsp3 također imam i tu i tamo koji update dođe ali to je mizerno ako uspoređujem update za vistu svakih desetak do petnaest dana po tridesetsk mb.
Update se odnosi na sve proizvode koji su još uvijek uključeni u program 'Životni ciklus Microsoftove podrške'.
Ovdje postoji lista svih proizvoda iz koje je vidljivo, konkretno što se tiče Windowsa, da su još uvijek podržani:
- Windows XP Home Edition SP2 - do 13.07.2010.
- Windows XP Media Center SP2 (izdanje 2002)
- Windows XP Media Center SP2 (izdanje 2004)
- Windows XP Professional XP SP2 - isto do 13.07.2010.
- itd.
Naravno, podržana je i aktualna Vista, koja će službeno biti podržana do 2012. godine, osim verzija Business i Enterprise, koje će biti podržane do 2017.
XP SP3 ima dosta zakrpa,danas sam instalirao njih 5 veličine 700 KB, SP2 se ne krpa..
ko ima SP3 trebao bi uzimati sigurnosne zakrpe,dovoljno je staviti na -obavijesti me,ali nemoj skidati ni instalirati bez mog dopuštenja(notify me but.....)
kad stignu desnim klikom se dignu sa sistemske trake i odčekiraju one koje se ne žele,a ostale(sigurnosne) skinu.. i to je to
Eto i ja nabavio napokon originalni XP, mada sam prije bio zestoki protivnih hehe:D ali eto dojadio i meni WGA serator i drugo...Radi se o SP2 i sad mislim da bi bilo logicno da mi upodate skine SP3 ali meni nista ne skida skine mi zakrpe za SP2 samo.
Ja imam xp sp3 i jučer sam normalno instalirao zakrpe, veličina je bila oko 15 MB, mislim da ih je 5 bilo.