Rekordan skup Microsoftovih sigurnosnih zakrpi

poruka: 12
|
čitano: 1.151
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Rekordan skup Microsoftovih sigurnosnih zakrpi".
2 godine

Samo krpajte i dalje.

2 godine

Ne postoji nešto što se zove savršen os. Zato uvijek postoje updateovi i sp-ovi da se greške isprave. Bolje je da Microsoft ikako objavi zakrpe neog nikako.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
3 godine

Neodlučangotovo je sa zakrpama za xp što se mene tiče,više ne uzimam ni jednu
dont touch running sistem

edit: ajd provjeriću šta nude

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 8:50 (seneka).
2 godine
RE: Rekordan skup Microsoftovih sigurnosnih zakrpi
seneka kaže...

Neodlučangotovo je sa zakrpama za xp što se mene tiče,više ne uzimam ni jednu
dont touch running sistem

Ma xp je već stari prožvakani sistem sa 3 service packa i mnogo zakrpa iza sebe. On je vrlo stabilan jer su ga već milijun puta updateovali. Ljudi ga koriste jer su navikli na njega posebno nakon service packa 2. No tome je pripomogao malo i Microsoft koji je čekao 5 godina da bi izdao vistu s malo više bugova. Budući da je vista bila nova ljudi su je odbacili jer je imala grešaka, a xp je bio stabilniji zbog mnogo zakrpa iza sebe. No izlaskom 7 Microsoft je donekle popravio stvar.

3 godine
captain_soap_McTawish kaže...

No izlaskom 7 Microsoft je donekle popravio stvar.

Samo što to večina ljudi neće/ne želi shvatiti...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
4 godine

kad prestane službena podrška za xp jednog dana, hoće li uz nedostatak novih zakrpi prestat i update preko njihovih servera?

bilo bi zgodno negdje bekapirat sve zakrpe.. ili makar par dana prije prekida podrške napravit friški install, update i napravit image friškog diska?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
2 godine
nixass kaže...

kad prestane službena podrška za xp jednog dana, hoće li uz nedostatak novih zakrpi prestat i update preko njihovih servera?

bilo bi zgodno negdje bekapirat sve zakrpe.. ili makar par dana prije prekida podrške napravit friški install, update i napravit image friškog diska?

Budući da će xp vjerovatno do tada pokrpati 99.99%(ako već nije) bugova jer će na datum prestanka podrške biti više od 10 god xp-a, zakrpe više neće biti potrebne.

Za update putem njihovih servera ne znam. No mislim da bi microsoft na završetak podrške trebao izdati nešto kao service pack što će okupiti sve zakrpe od početka xp ili zadnjeg service packa tako da ljudi mogu friško instalirati xp bez problema ga nadopuniti.

4 godine
nixass kaže...

Postoji autopatcher pa fino skines samo critical hotfixe

Za update putem njihovih servera ne znam. No mislim da bi microsoft na završetak podrške trebao izdati nešto kao service pack što će okupiti sve zakrpe od početka xp ili zadnjeg service packa tako da ljudi mogu friško instalirati xp bez problema ga nadopuniti.

Ne treba, skines potrebne hotfixe i integriras ih sa nlite-om i peri dalje... recimo, ja sam bas neki dan integrirao hotfixe, intel ahci, directx i ie8 te mi je to baza za stavljat ljudima. Zasto IE8... zato jer nase sugave banke ne znaju supportati nista osim IE sugavitisa

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/
3 godine

A sad još objasni zašto je IE8 "sugavitis"?

Every hole is a goal!
4 godine
zbuzanic kaže...
nixass kaže...

Postoji autopatcher pa fino skines samo critical hotfixe

Ne treba, skines potrebne hotfixe i integriras ih sa nlite-om i peri dalje... recimo, ja sam bas neki dan integrirao hotfixe, intel ahci, directx i ie8 te mi je to baza za stavljat ljudima. Zasto IE8... zato jer nase sugave banke ne znaju supportati nista osim IE sugavitisa

koji problem sa bankom?

ja sam nekidan imao problem sa javom (RBA internet bankarstvo, ali je problem bio u java jre 6 update 21 pa smo stvar rijesili povratom na update 20). oni imaju support i za IE i druge browsere i cak druge OS-eve

2 godine

I ovo spada pod KOMENTAR dana? Po čemu?

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
4 godine
neaktivan
Oni bi nama trebali dati da mi radimo komentare dana...
In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice