zasto je apple na slici?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zasto je apple na slici?
I ti pitaš gluposti! Pa lijepo piše ispod slike: "Apple je trenutno sedmi proizvođač računala u svijetu s udjelom od 3,4%". IMHO, to posve dovoljno da se uzme upravo Apple proizvod za sliku članka. xD //Na stanu to što po priloženoj tablici u istom članku HP drži skoro 20%.
EDIT:
Inače, u zadnje vrijeme kupujem za tvrtku upravo HP desktope. I mogu reći da sam jako zadovoljan omjerom uloženo/dobiveno.
zasto je apple na slici?
I ti pitaš gluposti! Pa lijepo piše ispod slike: "Apple je trenutno sedmi proizvođač računala u svijetu s udjelom od 3,4%". IMHO, to posve dovoljno da se uzme upravo Apple proizvod za sliku članka. xD //Na stanu to što po priloženoj tablici u istom članku HP drži skoro 20%.
EDIT:
Inače, u zadnje vrijeme kupujem za tvrtku upravo HP desktope. I mogu reći da sam jako zadovoljan omjerom uloženo/dobiveno.
E a da kupuješ Apple imao bi ovako lijepo računalo kao na slici i popravio bi im prosjek! 
zasto je apple na slici?
A šta da stave majketi?? Neko od prekrasnih HP računala?? LOL :-))
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Hahaha baš tako. :)
zasto je apple na slici?
da, zamisli, kakve gluposti ovdje ljudi pitaju, zasto je stavljen sedmi proizvodac umjesto prvoga...
bome i HP ima lijep rast..
zasto je apple na slici?
da, zamisli, kakve gluposti ovdje ljudi pitaju, zasto je stavljen sedmi proizvodac umjesto prvoga...
da ne vrijedam navedenog...
zamisli da u novinama slave sampiona lige prvaka i stave sliku ekipe koja je ispala u cetvrfinalu?!
to ni meni nije jasno imaju udio 3 % a na naslovnici njihov stroj
to ni meni nije jasno imaju udio 3 % a na naslovnici njihov stroj
Pa kakva bi to bila naslovnica bez barem jednog apple obilježlja... :)
baš danas čitam u bugu kako neki forumaši kao traže da se uvede filtriranje vijesti s apple imenom a kako neće kad su nas počeli bombardirati s nagriženom jabukom,ma da se spomene kako nafta curi u meksičkom zaljevu oni bi stavili sliku gdje neki zaposlenik BP drži iMaca,nevjerovatno
normalno je da je puno veći rast prijenosnika nego stolnih računala ka su kod brand računala prijenosnici po omjeru cijene i kvalitete izjednačili stolnima
zasto je apple na slici?
da ne vrijedam navedenog...
zamisli da u novinama slave sampiona lige prvaka i stave sliku ekipe koja je ispala u cetvrfinalu?!
i to zato jer ti koji su ispali imaju ljepse dresove :D
Vjerovatno su stavili Apple jer ga je lijepo za vidit. A i sigurno ima par apple fan boya u redakciji pa ono...
Ne kuzim cemu uopce praviti listu do 7. mjesta ... kad Apple spada pod Others !
baš danas čitam u bugu kako neki forumaši kao traže da se uvede filtriranje vijesti s apple imenom a kako neće kad su nas počeli bombardirati s nagriženom jabukom,ma da se spomene kako nafta curi u meksičkom zaljevu oni bi stavili sliku gdje neki zaposlenik BP drži iMaca,nevjerovatno
LOL:-) IMO, imao bi iPad, a iz džepa košulje bi mu diskretno virio iPhone;-)
Vjerovatno su stavili Apple jer ga je lijepo za vidit. A i sigurno ima par apple fan boya u redakciji pa ono...
Meni osobno ta mala, tanka tipkovnica sa plitkim tipkama izgleda užasno, a miš mi izgleda nekak čudno. Jedino monitor izgleda dobro.
Meni osobno ta mala, tanka tipkovnica sa plitkim tipkama izgleda užasno, a miš mi izgleda nekak čudno. Jedino monitor izgleda dobro.
Da, na to sam i mislio. Monitor je vrhunski, a ovo ostalo je upitno.
zasto je apple na slici?
Sublimalna poruka; da ides zaokruzivati slova u tekstu sigurno bi se ispisalo apple kad tad.