Rekordni rast na tržištu računala

poruka: 20
|
čitano: 1.489
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Rekordni rast na tržištu računala".
4 godine

zasto je apple na slici?

potpis :D
2 godine
RE: Rekordni rast na tržištu računala
Hacker-ri kaže...

zasto je apple na slici?

I ti pitaš gluposti! Pa lijepo piše ispod slike: "Apple je trenutno sedmi proizvođač računala u svijetu s udjelom od 3,4%". IMHO, to posve dovoljno da se uzme upravo Apple proizvod za sliku članka. xD //Na stanu to što po priloženoj tablici u istom članku HP drži skoro 20%.

EDIT:

Inače, u zadnje vrijeme kupujem za tvrtku upravo HP desktope. I mogu reći da sam jako zadovoljan omjerom uloženo/dobiveno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 7:31 (vlad0).
4 godine
vlad0 kaže...
Hacker-ri kaže...

zasto je apple na slici?

I ti pitaš gluposti! Pa lijepo piše ispod slike: "Apple je trenutno sedmi proizvođač računala u svijetu s udjelom od 3,4%". IMHO, to posve dovoljno da se uzme upravo Apple proizvod za sliku članka. xD //Na stanu to što po priloženoj tablici u istom članku HP drži skoro 20%.

EDIT:

Inače, u zadnje vrijeme kupujem za tvrtku upravo HP desktope. I mogu reći da sam jako zadovoljan omjerom uloženo/dobiveno.

E a da kupuješ Apple imao bi ovako lijepo računalo kao na slici i popravio bi im prosjek! Izlanuo se

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
4 godine
Hacker-ri kaže...

zasto je apple na slici?

A šta da stave majketi?? Neko od prekrasnih HP računala?? LOL :-))

3 godine
Zašto je Apple na slici? Koje glupo pitanje. Pa moraju malo Bugovcj provocirati. Na ovom forumu čim se spomene Apple odmah nastaju preprike, a moram priznati da je koji put zbilja simpaticno gledati kako se ljudi non-stop svađaju oko istih gluposti.
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
4 godine

Hahaha baš tako. :)

3 godine
protjeran
Slavo kaže...
Hacker-ri kaže...

zasto je apple na slici?

da, zamisli, kakve gluposti ovdje ljudi pitaju, zasto je stavljen sedmi proizvodac umjesto prvoga...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
4 godine

bome i HP ima lijep rast..

4 godine
grimyHR kaže...
Slavo kaže...
Hacker-ri kaže...

zasto je apple na slici?

da, zamisli, kakve gluposti ovdje ljudi pitaju, zasto je stavljen sedmi proizvodac umjesto prvoga...

da ne vrijedam navedenog...

zamisli da u novinama slave sampiona lige prvaka i stave sliku ekipe koja je ispala u cetvrfinalu?!

potpis :D
2 godine

to ni meni nije jasno imaju udio 3 % a na naslovnici njihov stroj

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
4 godine
blackalbum kaže...

to ni meni nije jasno imaju udio 3 % a na naslovnici njihov stroj

Pa kakva bi to bila naslovnica bez barem jednog apple obilježlja... :)

everybody lies
2 godine

baš danas čitam u bugu kako neki forumaši kao traže da se uvede filtriranje vijesti s apple imenom a kako neće kad su nas počeli bombardirati s nagriženom jabukom,ma da se spomene kako nafta curi u meksičkom zaljevu oni bi stavili sliku gdje neki zaposlenik BP drži iMaca,nevjerovatno

2 godine

normalno je da je puno veći rast prijenosnika nego stolnih računala ka su kod brand računala prijenosnici po omjeru cijene i kvalitete izjednačili stolnima

3 godine
protjeran
Hacker-ri kaže...
grimyHR kaže...
Slavo kaže...
Hacker-ri kaže...

zasto je apple na slici?

da ne vrijedam navedenog...

zamisli da u novinama slave sampiona lige prvaka i stave sliku ekipe koja je ispala u cetvrfinalu?!

i to zato jer ti koji su ispali imaju ljepse dresove :D

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
3 godine

Vjerovatno su stavili Apple jer ga je lijepo za vidit. A i sigurno ima par apple fan boya u redakciji pa ono...

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
2 godine

Ne kuzim cemu uopce praviti listu do 7. mjesta ... kad Apple spada pod Others !

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 16:47 (rebelsy).
2 godine
blackalbum kaže...

baš danas čitam u bugu kako neki forumaši kao traže da se uvede filtriranje vijesti s apple imenom a kako neće kad su nas počeli bombardirati s nagriženom jabukom,ma da se spomene kako nafta curi u meksičkom zaljevu oni bi stavili sliku gdje neki zaposlenik BP drži iMaca,nevjerovatno

LOL:-) IMO, imao bi iPad, a iz džepa košulje bi mu diskretno virio iPhone;-)

3 godine
Bubi kaže...

Vjerovatno su stavili Apple jer ga je lijepo za vidit. A i sigurno ima par apple fan boya u redakciji pa ono...

Meni osobno ta mala, tanka tipkovnica sa plitkim tipkama izgleda užasno, a miš mi izgleda nekak čudno. Jedino monitor izgleda dobro.

Only a dead noob is a good noob.
3 godine
NecroKnight kaže...
Bubi kaže...

Meni osobno ta mala, tanka tipkovnica sa plitkim tipkama izgleda užasno, a miš mi izgleda nekak čudno. Jedino monitor izgleda dobro.

Da, na to sam i mislio. Monitor je vrhunski, a ovo ostalo je upitno.

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
3 godine
Hacker-ri kaže...

zasto je apple na slici?

Sublimalna poruka; da ides zaokruzivati slova u tekstu sigurno bi se ispisalo apple kad tad.Iznenađen

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice