Revolucija iz Nokije?

poruka: 51
|
čitano: 3.353
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Revolucija iz Nokije?".
2 godine
Revolucija iz Nokije?
Ozbiljne kompanije nikad ne daju ovakve izjave. Pokažite se djelima a ne riječima. Miriše na još jedan fail, iako bi bilo sjajno da netko malo potakne scenu i ponovno ubrza napredak.
5 godina
Re: Revolucija iz Nokije?
grzzi kaže...
Ozbiljne kompanije nikad ne daju ovakve izjave. Pokažite se djelima a ne riječima. Miriše na još jedan fail, iako bi bilo sjajno da netko malo potakne scenu i ponovno ubrza napredak.

Tako je!

Najbolje da izbace mobitel sa prednjom kamerom i lazno reklamiraju to kao revolucionarno magicno iskustvo!

- Psiho246
16 mjeseci
Revolucija iz Nokije?

neznam za vas ,ali ja mislim da ce ove nokie bit uspjesne 
ak zbog niceg onda zbog 8x bolje kamere od one na iphone-u hehehe  

http://x264blog.org/
2 godine
Psiho246 kaže...
grzzi kaže...

Tako je!

Najbolje da izbace mobitel sa prednjom kamerom i lazno reklamiraju to kao revolucionarno magicno iskustvo!

Možeš navijati za nokiu koliko hoćeš, al ova izjava je balava ... da netko ovako nešto lupi u ozbiljnoj firmi ( appleu na primjer {#} ) dobio bi otkaz u roku odmah. Pogotovo što nakon ovakve izjave što god da izbace neće biti dvoljno dobro. Još jedan potez iz nokie sa ruba pameti. Jedino što ih opravdava je to što su ionako na rubu propasti pa teško da išta više može iznenaditi ili im naštetiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 13:08 (grzzi).
16 mjeseci
grzzi kaže...
Psiho246 kaže...
grzzi kaže...

Tako je!

Možeš navijati za nokiu koliko hoćeš, al ova izjava je balava ... da netko ovako nešto lupi u ozbiljnoj firmi ( appleu na primjer {#} ) dobio bi otkaz u roku odmah. Pogotovo što nakon ovakve izjave što god da izbace neće biti dvoljno dobro. Još jedan potez iz nokie sa ruba pameti.

pa apple ima puno gore izjave 
ova jos moze bit istinita ,dok ti ovi tvoji lazu u oci ,a ti vidis da nije tako 

2 godine
acarnoje kaže...
immolation kaže...

pa ta nokia jaka na rijecima pravo, a zna se kakvo je sr.... od uvijek bila, jedno sto su napravili vrijedno spomena je slavna 3310. Neka se mane inovacija kad im ne idu al nikako....

Ajme koji si ti lik... Nokia je ta koja je godinama odredivala trziste inovacijama. Uzmi auto rotaciju ekrana, Gps integriran u mobitel npr. Stari nemas ti pojma o nicemu. Uzmi svoj iphone i ne javljaj se u ovakvim temama.

hehe upravo to radim vec duze vremena ;D za to je apple jedino i dobar... A a nokia inovacije hahaha smijesno, cuja auto rotacija, gps hehehehehhe Nadam se da ce ti se svidjeti nova nokia heehehe...

2 godine
Arnold Layne kaže...
grzzi kaže...
Psiho246 kaže...
grzzi kaže...

Tako je!

Možeš navijati za nokiu koliko hoćeš, al ova izjava je balava ... da netko ovako nešto lupi u ozbiljnoj firmi ( appleu na primjer {#} ) dobio bi otkaz u roku odmah. Pogotovo što nakon ovakve izjave što god da izbace neće biti dvoljno dobro. Još jedan potez iz nokie sa ruba pameti.

Jedna od stvari koje apple pametno radi je što ne daje apsolutno nikakve izjave tj detalje o budućim proizvodima. Ne pretstavljaju prototipove nikad. Mislim da su samo jednom u novijoj povijesti napravili nešto slično prikazavši iPhone par mjeseci prije nego je išao u prodaju, al to je zapravo bio završen proizvod i ništa bitno se nije mijenjalo. Ovakve izjave podgrijavaju nerealana očekivanja u fan bazi, zvuče neozbiljno i općenito ane daješ ih ako nemaš hebeno dobro pokriće ili se zoveš Steve Jobs ili eventualno Bill Gates.

Ne znam o kakvim lažima pričaš, al svatko će pokušati prikazati svoj postojeći uređaj ili uslugu iz najbolje perspektive. Pričati bajke o nepostojećem uređaju ili tehnologijama je dobro za cirkus i meni je zapravo drago da netko ima m.da tako se izljetati ... nadam se samo da će se pokazati da ima bar nekakvo pokriće ... takvih ekscentrika fali u industriji ionako. 

4 godine
Revolucija iz Nokije?

Koja glupost, to samo MS funboy moze napisati ili neki managerčić u kravatici....

Po cemu je WP7 prirodniji za koristenje od Androida? hahahaha, Android je prirodan, normalan, intuitivan... WP7 je samo METRO i nista vise :)))

e moj MS, kad ste pametni, pametni ste, al kad nemate argumente... ispadate tako jadni... strasno....

16 mjeseci
grzzi kaže...
Arnold Layne kaže...
grzzi kaže...
Psiho246 kaže...
grzzi kaže...

Tako je!

Jedna od stvari koje apple pametno radi je što ne daje apsolutno nikakve izjave tj detalje o budućim proizvodima. Ne pretstavljaju prototipove nikad. Mislim da su samo jednom u novijoj povijesti napravili nešto slično prikazavši iPhone par mjeseci prije nego je išao u prodaju, al to je zapravo bio završen proizvod i ništa bitno se nije mijenjalo. Ovakve izjave podgrijavaju nerealana očekivanja u fan bazi, zvuče neozbiljno i općenito ane daješ ih ako nemaš hebeno dobro pokriće ili se zoveš Steve Jobs ili eventualno Bill Gates.

Ne znam o kakvim lažima pričaš, al svatko će pokušati prikazati svoj postojeći uređaj ili uslugu iz najbolje perspektive. Pričati bajke o nepostojećem uređaju ili tehnologijama je dobro za cirkus i meni je zapravo drago da netko ima m.da tako se izljetati ... nadam se samo da će se pokazati da ima bar nekakvo pokriće ... takvih ekscentrika fali u industriji ionako. 

pa govorim za vec gotove proizvode 

kao npr. za ovo 
http://www.bug.hr/vijesti/apple-ipad-se-ne-pregrijava/114889.aspx 

2 godine
Arnold Layne kaže...
grzzi kaže...

kao npr. za ovo 

Consumer report nije našao shodno uzbuniti se oko temperature 

During our tests, I held the new iPad in my hands. When it was at its hottest, it felt very warm but not especially uncomfortable if held for a brief period.

3 godine
Arnold Layne kaže...

kao npr. za ovo 

i što točno apple laže? ako netko u ovom slučaju laže to je konkurencija koja ne zna drukčije nego lažima protiv applea.

ili misliš da su ljudi ludi pa kupuju uređaje kojima se veza prekida jer ga krivo drže i uživaju u opeklinama?

23 mjeseca
grzzi kaže...

pa vidis da se razvija par godina, i sacekaj da izadje pa cemo onda pricati, mirise na jos jedan fail? moze konkretnije?

Had a dream I was king, I woke up still king
16 mjeseci
Revolucija iz Nokije?

Iste stvari su se najavljivale i za WP7, samo od strane tvoraca tog OS-a. I gdje je sada taj OS?

Koristio sam i Android uredjaje, kao i iPhone. Kod Androida me zasmetala neoptimiziranost, kao i katastrofalan store.

Misljenja sam da Microsoft nece zahebati sa storeom kao Google, dapace, tu ocekuje perfekciju u rangu Applea. I o ovome ce dosta ovisiti buducnost ove platforme. Nakon Desirea i Desire HD-a, kupio sam si prvi iPhone. Odusevljen sam.

Istu stvar ocekujem i od WP8, jer ako sve bude ok sa tim OS sustavom, kupujem si uz iPhone i jedan WP8 telefon. 

No ono sto ocekujem od samog starta je bolesna optimiziriranost (u pozitivnom smislu naravno) i odlican store. Kako su Android i iOS vec dugo na trzistu, MS ne moze sebi dozvolit nista drugo, pa cak ni manjak nekih opcija koje bi dosle samom nadogradnjom.

Telefon od Nokie ne mislim kupovati, nikad ih nisam volio, cak ni kad su vladali trzistem. Jednostavno osobno stajaliste, bio sam prije ljubitelj SE telefona. Trenutacno od Android telefona volim HTC-a kao proizvodjaca, pa cu cekati bilo kakav njihov WIN8 telefon da vidim kako ce sve to djelovati.

No ovakve izjave mi djeluju kao izjave ocajnika, ili kompletnog idiota.

Vec dugo na trzistu Nokia kaska, nisu odavno izbacili nista vrijedno spomena. Umjesto da rade u tisini, i ako je istina da je sve tako odlicno, iznenade trziste jednim odlicnim mobitelom, oni se glupiraju. Pa Android i iOS drze valjda 95% trzista, a ovaj car ih proglasava prakticki katastrofalnima?

Mislim da ovakve izjave u pravilu nisu ni vrijedne komentara, no eto... :)

2 godine
grzzi kaže...

Consumer report nije našao shodno uzbuniti se oko temperature 

During our tests, I held the new iPad in my hands. When it was at its hottest, it felt very warm but not especially uncomfortable if held for a brief period.

hmm, znači novi iPad je ugodan za držati ..... ...... ...... ali samo na kraće vrijeme {#}

5 godina
Revolucija iz Nokije?

Prije nekoliko godine hrabro su izjavljivali da koja budala želi imati mobitel bez tipki a sada najavljuju revoluciju?  Nekoliko godina su prespavali ali vidim duhom nisu klonili...

3 godine
protjeran
Revolucija iz Nokije?
" Unatoč gotovo nepodijeljenim pohvalama na račun Lumija "

Kad dođeš na Bug vijesti, k'o da si se našao u nekom paralelnom svemiru.
Orwelova 1984. FLUIDNO, CHARMANTNO! i revolucionarno.
5 godina
Revolucija iz Nokije?
Svaka čast nokiji i njihovim mobitelima. Korisnik sam već dugi niz godina, počeo sam tamo sa 5110, pa preko 3210 i 3310/30... Pregazio gotovo sve symbiane (osim n97 mini) i mogu reći da su 90% mobitela napravili odlično. Ali ovakve izjave ih samo pokopavaju i padaju u očima korisnika. Kad nemaš ništa pametno za reći; pljuni na konkurenciju... E da je tako jednostavno... A tog izvjesnog gospodina Athisaari-a bi za koji mjesec volio pitati kak je osjećaj kad sam sebi pljuneš u usta...
Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 22:24 (dark_wizz).
4 godine
Intelovac123 kaže...

Nokia Lumia 3310 ;)

immolation kaže...

pa ta nokia jaka na rijecima pravo, a zna se kakvo je sr.... od uvijek bila, jedno sto su napravili vrijedno spomena je slavna 3310. Neka se mane inovacija kad im ne idu al nikako....

bus kaže...

a moraju malo privući medijske pažnje, kao oni će napravit neko čudo neviđeno, ee a možda, ajde da i to vidimo, i to čudo će biti puno jeftinije od postojećih rješenja, tako da će svi koji su na trenutnim smartphonima, sve to pobacat i uzet njihov telefon ČUDO :)

inžinjer kaže...

Nokia opet fulava ceo fudbal. Nije poanta u tome da se u uređaj implementira što više tehnologija i "inovacija", već da se nađe mjera onih koje se zajedno na kvalitetan način mogu složiti u koristan i dorađen proizvod. WP7 sučelje je jako inovativno, ali kad sam uzeo Lumiu u ruke nedavno i malo se igrao, nešto svemu tome jednostavno fali. Imaš dojam kao da je tu puno dobrih ideja, ali kao da nitko nije uzeo proizvod u ruke i vidio da mu ono nešto ipak fali, a to ono nešto je bit korisničkog iskustva.

Ezio kaže...

Toliko glupih izjava iz Nokie u zadnje vrijeme može biti samo posljedica neke nove droge. Što nam Nokia priprema na tržištu opijata? Pričekajmo strpljivo.

Mayo kaže...

Lupetati će ovakve gluposti do kraja.. i kad zatvore baraku biti će pompoznih najava o povratku slavne Nokie. R.I.P. Nokia... nek ti bude laka zemlja.

Muka mi je od 'dizanja spomenika' Nokii... vidim mnogi se nađu uvrijeđenim.. ali moram i ja nešto prozboriti.

Aktivno pratim razvoj mobilnih uređaja još krajem 90-tih i recenzije istih.. Ehh.. to su bile recenzije.. I to kakve recenzije. Gledalo se na svaki detalj.. koliko u ekranu ima slova, koliko poruka može stati.. koliko crtica ima 'signal', a koliko oznaka za bateriju. I mogu reći samo par sitnica.. iako je tada Nokia tržištem bila nedodirljiva (tobože, danas je i VW i Toyota također u svijetu automobila.. a jel prave najbolje automobile - ne prave) ali u jednom se nikako ne mogu složiti, a to je da nije bila najbolja.. Bio je to, moram ovako, Njegovo Veličanstvo: Ericcson. Niti u jednom trenutku nisu imali bolji telefon od Ericssona, ali mnogima ovo drugo ime nije zvučalo lijepo, čak i kada im kažete da je svaki drugi poziv na svijetu ostvaren sa Ericssonove centrale, ne slušaju, iako je najbliži konkurent imao tek svaki peti.

U kojim je to poljima Nokia bila inovantna? Koliko znam Ericsson je prvi uveo ekran sa 4 nijanse sive, bio je za jednu trećinu manji od 3310 ali isto tako tri puta više inforamcija je stalo. A gdi je tek Bluetooh, EMS, GPRS. prvi su LTE pustili u Beču. Ljudi u Nokii su tvrdoglavi da bi im i Hitler zavidio.. nego jel još uvijek imaju one iste grafike oznake za prikaza signala i baterije sa strana ekrana? Svaki put se naježim kada to vidim. Bili su to naravo i drugi igrači osim Ericssona i Nokie, prije svega Sony sa svojom Z serijom i čuvenim Jog Dialom.. pa i Panasonic je nešto inovantno ponudio.

Gledam sada slike sa raznih Fun stranica preko fb-a o Nokii 3310, kao pala 3310 na nogu otekla noga, pala 3310 sa zgrade napravila krater prečnika u radijusu 50 metara. Gluposti. 3310 kao najprodavaniji mobilni svih vremena riješili se bogatuni, podjelili sirotinji a ova šutala po cesti.

Nokii, koju vidljivo iz rečenog ne volim, želim brz brodolom koja svakako još malo plovi na jedrima stare slave. Novi igrači su tu, jedan drma scenom već duže vrijeme a zove se Apple, drugi je tu (HTC) a dva nova tek dolaze a zovu se Huawei i ZTE.

Bez najmanje 20 "palaca dole" ne želim sledeći put posjetiti ovaj dio foruma, jer vjerojatno, jer u suprotnom smatrat ću da me niste skužili.

Nokia R.I.P. a vama lijep pozdrav ;))

18 mjeseci
Envy kaže:

Muka mi je od 'dizanja spomenika' Nokii... vidim mnogi se nađu uvrijeđenim.. ali moram i ja nešto prozboriti.

Aktivno pratim razvoj mobilnih uređaja još krajem 90-tih i recenzije istih.. Ehh.. to su bile recenzije.. I to kakve recenzije. Gledalo se na svaki detalj.. koliko u ekranu ima slova, koliko poruka može stati.. koliko crtica ima 'signal', a koliko oznaka za bateriju. I mogu reći samo par sitnica.. iako je tada Nokia tržištem bila nedodirljiva (tobože, danas je i VW i Toyota također u svijetu automobila.. a jel prave najbolje automobile - ne prave) ali u jednom se nikako ne mogu složiti, a to je da nije bila najbolja.. Bio je to, moram ovako, Njegovo Veličanstvo: Ericcson. Niti u jednom trenutku nisu imali bolji telefon od Ericssona, ali mnogima ovo drugo ime nije zvučalo lijepo, čak i kada im kažete da je svaki drugi poziv na svijetu ostvaren sa Ericssonove centrale, ne slušaju, iako je najbliži konkurent imao tek svaki peti.

U kojim je to poljima Nokia bila inovantna? Koliko znam Ericsson je prvi uveo ekran sa 4 nijanse sive, bio je za jednu trećinu manji od 3310 ali isto tako tri puta više inforamcija je stalo. A gdi je tek Bluetooh, EMS, GPRS. prvi su LTE pustili u Beču. Ljudi u Nokii su tvrdoglavi da bi im i Hitler zavidio.. nego jel još uvijek imaju one iste grafike oznake za prikaza signala i baterije sa strana ekrana? Svaki put se naježim kada to vidim. Bili su to naravo i drugi igrači osim Ericssona i Nokie, prije svega Sony sa svojom Z serijom i čuvenim Jog Dialom.. pa i Panasonic je nešto inovantno ponudio.

Gledam sada slike sa raznih Fun stranica preko fb-a o Nokii 3310, kao pala 3310 na nogu otekla noga, pala 3310 sa zgrade napravila krater prečnika u radijusu 50 metara. Gluposti. 3310 kao najprodavaniji mobilni svih vremena riješili se bogatuni, podjelili sirotinji a ova šutala po cesti.

Nokii, koju vidljivo iz rečenog ne volim, želim brz brodolom koja svakako još malo plovi na jedrima stare slave. Novi igrači su tu, jedan drma scenom već duže vrijeme a zove se Apple, drugi je tu (HTC) a dva nova tek dolaze a zovu se Huawei i ZTE.

Bez najmanje 20 "palaca dole" ne želim sledeći put posjetiti ovaj dio foruma, jer vjerojatno, jer u suprotnom smatrat ću da me niste skužili.

Nokia R.I.P. a vama lijep pozdrav ;))

Nokia se: da sdrži jednako na staroj slavi kao i Sony, ali ne vidim da tko pljuje po sonyju. Pročitaj inovacije po internetu, to su u mobilnoj telefoniji Ericsson i Samsung.

4 godine
Revolucija iz Nokije?

pa nezz, zašto bi neko pljuva po SE, kad se uzmem u obzir kupnju novog moba,

tu se uz njega nalaze htc i samsung, ostalo niti ne gledam.

u zadnje vrime ima dobrih mob-ova i po dizajnu i po specifikacijma..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
3 godine
Revolucija iz Nokije?

Najbolji mob koji sam ikad imao je Nokia 7110 (Matrix), u ono doba je imao @ iako mi nije trebao. :-)

No natrag na temu.

Moje je misljenje da Nokia nece samo tako propasti, te da cemo se jos nanositi njihovih telefona.

Ovi androidi su (zbog OS-a) poluproizvod, a iPhone je prezatvoren.

Do sad sam imao windows smartphone, sad imam android. Bljack!

Cekad cu kraj godine i win(8) phone opet.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice