e tak treba, posteno. Njihova greska, ispricali se i djele besplatne aplikacije. skidam kapu. pitam se dali bi to napravio jedan apple...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljepo od njih svaka čast to bi trebala napraviti svaka tvrtka kojoj je stalo do ugleda 
Odo poskidat to :)
Skidam kapu RIM-u. Stvarno su carevi-možda čak ovime dobiju i nove korisnike. Apple bi svoje korisnike otkantao i rekao da se radi o novoj nadogradnji čija je cijena 99 $. Ili bi im rekli da krivo drže iPhone.
Zbog ove ''akcije'' razmišljam da uzmem neki blackberry. Svaka čast RIM-u
Svaka cast RIM-u. Medutim, ne treba niti zaboraviti kakav im se veliki propust dogodio.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Apple bi kao i obično od toga napravio sebi reklamu. Hebiga, igraš s kartama koje dobiš...
e da vas pitam; kako većina blekberija jesu poslovni korisnici kojima je najbitniji fičur smartphonea slanje mailova, sinkronizacija isl. a kako ništa od toga nije radilo - zar je stvarno korektno zakinutim korisnicima kao opravdanje za duševnu bol nuditi poker, SIMS 3 isl. gluposti ?
Čisto me zanima.
Apple bi kao i obično od toga napravio sebi reklamu. Hebiga, igraš s kartama koje dobiš...
Ovo nije reklama?
Da apple jednako postupi kao i RIM svi bi ga opet popljuvali i rekli bi da se reklamira na račun svojih grešaka.
Svakako, ovo je hvale vrijedan potez RIMa, ali onakve stvari im se nebi smjele događati.
e tak treba, posteno. Njihova greska, ispricali se i djele besplatne aplikacije. skidam kapu. pitam se dali bi to napravio jedan apple...
Tvrtka koja nije u stanju dobro testirati svoj backup sustav nije zaslužila da se trpa u istu domenu sa apple-om, samsungom, Nokia-om i sličnima, a posebice ne ako ta ista tvrtka cilja na poslovne i ozbiljne ljude kojima je jedan dan bez maila i SMS-a katastrofa.
Tvrtka koja nije u stanju dobro testirati svoj backup sustav nije zaslužila da se trpa u istu domenu sa apple-om, samsungom, Nokia-om i sličnima, a posebice ne ako ta ista tvrtka cilja na poslovne i ozbiljne ljude kojima je jedan dan bez maila i SMS-a katastrofa.
svakome se dogoditi, samo se nekima nesmije dogoditi
al kad se vec dogodilo dobro je da su se pokusali iskupit iako dijeljenje igara nije pravi nacin jer ko koristi blackberry neigra igre...
e da vas pitam; kako većina blekberija jesu poslovni korisnici kojima je najbitniji fičur smartphonea slanje mailova, sinkronizacija isl. a kako ništa od toga nije radilo - zar je stvarno korektno zakinutim korisnicima kao opravdanje za duševnu bol nuditi poker, SIMS 3 isl. gluposti ?
Čisto me zanima.
Ne.
Apple je podijelio besplatne futrole/kucista kada je bilo problema sa signalom.
Čisto me zanima.
meni je ovo isto palo na pamet kad sam procitao da vrijedi samo za odredene aplikacije...
mislim, fakat debilana, a to sta su neki danima bili bez dodira sa vanjskim svijetom bi trebao ublazit koji poker :D
RIM je postupio na nacin kako to i dolikuje ozbiljnoj poslovnoj tvrtki i svaka im cast na tomu.
Ali istina, svatko može pogriješiti, ali treba znati grešku i priznati.
Premda me BB-ei uopce ne zanimaju i djeluju mi dosadni i zastarjeli, nadam se da ce izvuci iz ove neke
krize u kojoj se nalaze.
Skretanjem teme na Apple određeni ljudi u svima temama vole raditi reklamu Appleu neznam cemu 
meni je ovo isto palo na pamet kad sam procitao da vrijedi samo za odredene aplikacije...
mislim, fakat debilana, a to sta su neki danima bili bez dodira sa vanjskim svijetom bi trebao ublazit koji poker :D
Daj molim te, svatko tko ima BB ima i pristup internetu iz ureda/doma/caffea. Bili su zakinuti direktori dok su išli s gableca i nazad za mail od ljubavnice.
Daj molim te, svatko tko ima BB ima i pristup internetu iz ureda/doma/caffea. Bili su zakinuti direktori dok su išli s gableca i nazad za mail od ljubavnice.
wau... kakva glupost...
zamisli, budale kupile mobitel, placaju 3G pakete, pretplate i ostalo, da bi koristili uredaj kao WIFI uredaj.... ne budi smjesan...
sta ce mu onda mobitel, u uredu ima racunalo, kao i doma, a u kavani neka pije kavu... mislim, tko je vidio citat mail dok setas gradom... totalno ono, glupo
A čuj tri dana bez ljubavnice i nije kaj god
wau... kakva glupost...
zamisli, budale kupile mobitel, placaju 3G pakete, pretplate i ostalo, da bi koristili uredaj kao WIFI uredaj.... ne budi smjesan...
sta ce mu onda mobitel, u uredu ima racunalo, kao i doma, a u kavani neka pije kavu... mislim, tko je vidio citat mail dok setas gradom... totalno ono, glupo
Pa o tome pričam, mail na mobitelu ti treba jedino dok nisi na poslu ili kod kuće. Ako ti tamo treba, puno elegantnije to napraviš s računala.
Uglavnom svi ti važni poslovni ljudi nemaju vremena šetati gradom, ako imaju ipak nisu toliko važni. A kad idu doma idu autom, to im je cca pola sata dnevno u jednom smjeru.
Hoću reći; naravno da je loše i nedopustiljivo da si RIM dopusti to što si dopustio, ali svi ste vi ovdje malo prepuhali tu stvar. Nije nitko bio odsječen od svijeta, ili nije vidio emaila i interneta uopće kroz tri dana, nego je pročitao mail pola sata kasnije nego inače.
Ja sam igrom slučaja kroz ta tri dana bio u dolaznom kontaktu s korisnicima (T-mobile) i niti jedan jedini poziv nije bio oko BB-a.
mislim da bi se gadno zaj.... sa ovim da ljudi koji secu gradom nisu bitni...
znam brdo ljudi koji vode uspjesne firme koji nisu toliko prisutni u istima, vec se drze svojeg dogovaranja poslova i to je to...
za to postoje zaposlenici da rade...
uostalom, pad necijeg sustava na 3 dana je veliki problem, koliko god ga ti htjeo ublazit...
mozda je nebitan (nisam korisnik BBa pa neznam) ali nije bio ni bitan i4 sa antenom (ne kod nas) pa je panika bila...
Hacker-ri
Naravno da je nedopustivo da se bilo koji pružatelj bilo koje usluge dovede u ovakvu situaciju, ali nije sad da su propadali poslovi i firme jer nije BB radio, oštećenih je bilo, istina, ali važno je da se BB gospodski ponio, ispričao korisnicima, a eto na kraju se šteta nekako i kompenzira.
Ne znam jel ima itko da ima 100% učinkovitost u pružanju usluge.
Puno bi veća katastrofa bila da ti u firmi padne POP3 dolazni server.
Da nisi ovo napisao sigurno ne bi mogao mirno spavat, jelda ?
Hacker-ri
Naravno da je nedopustivo da se bilo koji pružatelj bilo koje usluge dovede u ovakvu situaciju, ali nije sad da su propadali poslovi i firme jer nije BB radio, oštećenih je bilo, istina, ali važno je da se BB gospodski ponio, ispričao korisnicima, a eto na kraju se šteta nekako i kompenzira.
Ne znam jel ima itko da ima 100% učinkovitost u pružanju usluge.
Puno bi veća katastrofa bila da ti u firmi padne POP3 dolazni server.
POP3 je history, imap roka pogotovo kada je u pitanju više uređaja/računala
''Aplikacije će biti na raspolaganju od 19. listopada do kraja tekuće godine..'' - BUG
-
The complete selection of premium apps will become available to download at BlackBerry App World over a period of four weeks beginning Wednesday, October 19th..
Znači mjesec dana? Ili je tekuća godina nešto drugo?