E baš me zanima ko će dat 6000 kn za to..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
wtf?! 5999kn uz ugovor na 24 mjeseca?!
LG - upucaj se
Stvar je krajnje inovativna.
Vrijedi svake lipe.
Da imam viska para i Bentleya, kupio bi si ovo jer bi mi savrseno pasalo uz moje "Bond" odijelo sa dizajnerskim potpisom.
A dobro, netreba Bentley, pasalo bi i uz Passat CC. :)
Muci me jedino baterija, koliko traje i kako se puni. Ako se sat skida i stavlja na neko postolje koje ga puni onda OK, ali ako se mora skinuti neka zastita i onda upiknuti neki punjac u njega onda mi to i nije neka fora.
Pa nije bas da ih ima na svakom cosku.
Ovaj ima i ekran u boji, video poziv (VGA kvaliteta) i touch screen.
Znaci kolko tolko je inovativan.
Osim ako to isto vec nije postojalo, nisam bas strucnjak za satove mobitele. 
http://onlinebesteller.nl/shop-e/index.php?cPath=42_44
daleko jeftiniji a nista losiji, cak i bolji
a ima ih jos mali milion....
pa meni se nekak sve to čini nespretno za upotrijebit...100 ljudi 200 sisa :)
ma veliki minus 6 keka za nešto ka ovo, moj
lg vraćam se ja opet SE nakon ovog moga šrota
Stvar je krajnje inovativna.
Vrijedi svake lipe.
Da imam viska para i Bentleya, kupio bi si ovo jer bi mi savrseno pasalo uz moje "Bond" odijelo sa dizajnerskim potpisom.
A dobro, netreba Bentley, pasalo bi i uz Passat CC. :)
Koje bogohuljenje staviti Bentleya i Passata u istu recenicu :-)))
Nije da Bentley ne koristi tehniku s VW-ovih polica, ali ipak...
Ima jeftinijih, ali nemaju HSDPA 
za 6000kn može se dobiti jako fin ručni sat...ovo je ipak malo pre...nije po mom ukusu...radije bih uzeo neki od onih satova šta se sinkroniziraju s mobitelom pa se na njima vidi kad primimo poruku ili nešto...ili bih kupio neki fini Seiko 
Modni Mačak
Nebi se čudija da ga vidim na televiziji kako ga pokazuje.
Modni Mačak
Hahaha....lol...
za 6000kn može se dobiti jako fin ručni sat...ovo je ipak malo pre...nije po mom ukusu...radije bih uzeo neki od onih satova šta se sinkroniziraju s mobitelom pa se na njima vidi kad primimo poruku ili nešto...ili bih kupio neki fini Seiko 
Uf vec par godina patim na Seiko Sportura Kinetic :D
zašto davat 6000kn kad se kineska kopija može dobit za 500
Modni Mačak
Ovo je elegantno.
Modni macak nosi one dizajnerske fensi gluposti.
Ova stvar vise izgleda koda bi stajala na nekom bankaru a ne p*deru koji nosi rozo i iPhone.
zašto davat 6000kn kad se kineska kopija može dobit za 500
Bolje ga neimat nego imat kinesku kopjiu. Ne zbog snobizma nega zbog straha da mi eksplodira na ruci...
Samo ne znam sto bi neko za ovo cudo dao 6000kn???em sto je nezgodan em sto nema skoro nikakve performanse ;)
brijem da bi me ljudi čudno gledali dok razgovaram sa ručnim satom... :-/
brijem da bi me ljudi čudno gledali dok razgovaram sa ručnim satom... :-/
pa bluetooth hadsfree za to sluzi
moja ga sestra ima..............sranjeeeee
moja ga sestra ima..............sranjeeeee
koga? mobilni sat ili bluetooth slusalice
??
taj jeb+++ mobitel
taj jeb+++ mobitel
gdje ga je kupila??steta ako je bacila 6000kn 
Sve je to još ok, samo me zanima kako njegov ekran reagira, koliko bi bilo lako/teško pogodit nešto sa prstima, ili trebaš stilus za to? Inače casio je ima sat-mobitele već od kad al ial nešto baš se i nisu probili na tržištu
Inače mislim da je takav koncept odličan jer nama mobitel kao takav više ne postoji, jer danas mobitele zamjenjuju smartphoni a i njih bi mogli uskoro tableti zamjenit a onda sve što jedan mob ima utrpat u ručni sat koji stalno nosimo sa sobom(još kad bi bio i vodootporan) mi se čini kao vrlo dobro rješenje
taj jeb+++ mobitel
Daj malo ispricaj kakav je. Sta valja, a sta ne valja.
Koncept zvuči odlično no, za sada, je cjenovno daleko iznad mogućnosti običnih korisnika. I meni bi bilo odlično što bi mogao mobitel uvijek nositi na ruci, no danas koristimo mobitel za 100 drugih stvari uz telefoniranje, a ipak mi ovo izgleda nepraktično za bilo koju drugu aktivnost. Mislim, kvragu pred 20 godina sam imao sat koji je na sebi imao kalkulator pa ovo i nije nešto vauuuu no pipkati poruke, pregledavati pdf-ove, dokumente, mailove, surfati, spajati se na intranet firme.....sa ekrančićem na satu 
Koncept zvuči odlično no, za sada, je cjenovno daleko iznad mogućnosti običnih korisnika. I meni bi bilo odlično što bi mogao mobitel uvijek nositi na ruci, no danas koristimo mobitel za 100 drugih stvari uz telefoniranje, a ipak mi ovo izgleda nepraktično za bilo koju drugu aktivnost. Mislim, kvragu pred 20 godina sam imao sat koji je na sebi imao kalkulator pa ovo i nije nešto vauuuu no pipkati poruke, pregledavati pdf-ove, dokumente, mailove, surfati, spajati se na intranet firme.....sa ekrančićem na satu 
E pa zato za to sve što si nabrojao mi ne koristimo mobitele, nego smartphone, znači mob imaš na ruci, a u đepu imaš mobilni kompjuter koji ti svemu služi što ti treba za zabavu/posao dok ti mobitel sliži da čak obavljaš razgovore snjim.Još kad bi u đepu umjesto smartphone imali tablet koji su još praktičniji zbog većeg ekrana i snage, laptop nam više ni nebi trebao