"prvoaprilskim šalama" (prema međunarodnom nazivu za travanj)
dobro da ste preveli sa međunarodnog...
"prvoaprilskim šalama" (prema međunarodnom nazivu za travanj)
dobro da ste preveli sa međunarodnog...
nadam se dase nece ostvarit ovo o neutralnosti interneta uglavnom sve u svemu dobro ste nas prestrasili 

svaka čast , dobro ste ovo osmislili
Najbolje li bi onda bilo govoriti travanjlili
Hahahahha svaka čast dečki i cure
ja več skoro nazvao t com 
Link do šale koju sam sproveo s kolegama 
Svaka cast bugovci... Samo molimo vas mi "pirati" da ne izazivate vraga, jer ce neko fakat to vidjet i dobit ce ruznu ideju...
sportnet je bio najbolji, nisam pao na janicu i blizance ali jesam na jedan drugi članak
Ona prva o neutralnosti Neta nije baš šala, kako kaže Miro, daljnjim propadanjem države, stvari će krenuti tim tokom: sve viši nameti i porezi, sve veća ograničenja i sve veća kontrola. Ovako nešto je jedini način da režim koji nema pravosuđe zadrži kontrolu, korištenjem globalnih ograničenja.
na 1.4 pisali 2 testa i NE nije bio 1. april 
na 1.4 pisali 2 testa i NE nije bio 1. april 
I ja isto..:D
Ja imao jedan usmeni i jedan kolokvij na faksu. Ni jedno ni drugo nije bilo ni najmanje smiješno. 
Najbolji link na Sportnetu mi je "Video: Pogledajte bezvezni video". :)
Meni je samo žao što u školi nismo napravili neku dobru spačku za kraj godine.
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/28909-ekskluzivno-vanprotokolarni-prijem-predstavnika-fsrs-u-fifa-i-i-uefa-i-srbi-sprijecili-sankcije-ciro-novi-predsjednik-nsbih.html
Ja u novinama samo procito naslov i poceo pricat Frendovima, svi povjerlovali, i tek malo prije vidjo ovo na kraju " Aprilili " xD
Hebale vas šale i zafrkancije. Danas sam pročitao na nekoliko portala članke koji su me pravo presjekli. Koliko god šala bila bizarna i nevjerovatna, ne razlikuje se previše od naše svakodnevnice na Balkanu, i ostalih boleština koje možemo pročitati svakodnevno. I zato bi vas sve molio ako se šalite, onda se šalite sa nekim nebitnim stvarima a ne sa onima koje ovom napaćenom narodu život znače.
dosta ljudi ja zahebo ovaj frajer...mada je nekoliko njih i vec pogadalo da se samo sali
ali to je car 1.aprila
TU ko je danas nasjeo na neku foru