Ocito je novi Samsung ured u HR poceo raditi posao. Bilo je i vrijeme.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Megacentar... to je znači nešto prilično slabije od gigacentra ili teracentra? 
Ovaj TechnoMax sve bolji i bolji... prije mi nisu bili nešto, ali u zadnje vrijeme ih sve češće posjećujem i kupujem kod njih 
Megacentar... to je znači nešto prilično slabije od gigacentra ili teracentra? 
Ali puno jače od kilocentra, da ne govorimo o centrima...
tehnomax je dobar dućan samo je pre skup,a ovo sa samsugon je odlična vjest
Ovaj TechnoMax sve bolji i bolji... prije mi nisu bili nešto, ali u zadnje vrijeme ih sve češće posjećujem i kupujem kod njih 
zasto? Dal su jeftiniji od ADM-a?
dali taj adm ima poslovnice u zadru,dali drži hi-fi opremu,televizore
da samo su u zagrebu dostupni ali su zato najjeftiniji u hrv(imaju i specijalizirani HIFI dućan i demonstracijski centar,tako pise na web stranici)
A kaj onda sa Europatradeom?
Je to znaci da bumo imali dva uvoznika i dva servisera ili?
blackalbum ti mi stvarno nisi jasan ok ako si djelatnik ADM-a ok promoviraj ga kolko hoces ali kakve veze adm ima s ovim tekstom pa vi ste zadnja šupa ni do koljena Linksu HGspotu, Mikronisu tako daj molim te budi pametan i reklamiraj firmu na drugim temama a ne ovdje di se natječes s Renopromom koji godišnje zarađuje 100 mil €
Prijatelju pa već imaš 3 uvoznika tehno markt , renoprom i europa trade, s time da sam ja načuo da će europatrade izgubiti uvozništvo...
BTW kad ste već toliko jeftini sigurno imate puno posla pa bi mogli sa besplatnog oscommerca prijeći ma sofisticiraniji web shop
Zar ne !
wow!, ovo je četvrta vijest od Samsunga danas.
di su sad oni Apple hateri?
blackalbum ti mi stvarno nisi jasan ok ako si djelatnik ADM-a ok promoviraj ga kolko hoces ali kakve veze adm ima s ovim tekstom pa vi ste zadnja šupa ni do koljena Linksu HGspotu, Mikronisu tako daj molim te budi pametan i reklamiraj firmu na drugim temama a ne ovdje di se natječes s Renopromom koji godišnje zarađuje 100 mil €
ja reklamiram adm ,optužio si krivog tipa ja sam rekao da je tehnomax dobar dućan koji ima poslovnicu u zadru ali je skup
Ma zamisli ti njih, buduči da ih je konkurentska firma TechnoMarket doslovno šišala u prodaji tv-a sa Samsungom sad se i oni odluće uvozit Samsung, heh inače oni su dosad bili zakleti Philipsovci..
Prijatelju pa već imaš 3 uvoznika tehno markt , renoprom i europa trade, s time da sam ja načuo da će europatrade izgubiti uvozništvo...
Bilo bi i vrijeme. Europatrade su seljaci koji se godinama vuku na to da je Hrvatska zadnja rupa na svirali, pa je ekipi u Samsungu sasvim svejedno kaj se tu desava. Nadam se da ce servis napokon proraditi kako spada. Jos kad bi se vratilo ono doba kad su RTV serviseri dolazili doma, a ne da ja vucem 50 kila plazme do servisa.
s time da sam ja načuo da će europatrade izgubiti uvozništvo...
Neka, i bili su gamad smrdljiva. Ponasali se kao nedodirljivi i mislim da je se to trebalo i prije desiti.
Samsung je već duže vremena imao dva uvoznika/distributera, Europatrade i M San Grupu. Oni su opskrbljivali sve ostale prodavače. M San je prvo počeo samo sa monitorima i ostalim računalnim programom, ali je već pred par godina uvozio i više Samsung TV-ova (i klima i frižidera) nego Europatrade. Tehnomarket je u Bugarskoj napravio ogroman bum u Bugarskoj upravo sa Samsungom, pa pretpostavljam da je dolaskom na Hr. dobio i ovdje također status direktnog uvoznika, pa je normalna i želja Renoproma/Tehnomaxa da i oni direktno uvoze tako značajn brend.
Ako ste gledali utakmicu HR-Grčka, mogli ste zamijetiti reklame Tehnomarket-Samsung i Europatrade - SHARP! (potonja je bila na onoj sudačkoj kućici u sredini).
ADM je odličan za PC konfiguracije... ali TechnoMax ipak ima širi izbor robe koju možeš usput na licu mjesta i pogledati, a da ne govorim o auto akustici (Hertz) i ostalim glupostima (tipa USB kabel) koje sigurno neću naručivati iz ADM-a, jer nismo svi iz Zagreba.
da samo su u zagrebu dostupni ali su zato najjeftiniji u hrv(imaju i specijalizirani HIFI dućan i demonstracijski centar,tako pise na web stranici)
Ajde dosta više s tim gerila marketingom! Ima 501 i jedna tema na forumu u kojoj se veliča ADM, ne moraš i ovdje ulijetati!