Samsung kod Renoproma

poruka: 21
|
čitano: 1.562
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung kod Renoproma".
2 godine
Samsung kod Renoproma

Ocito je novi Samsung ured u HR poceo raditi posao. Bilo je i vrijeme.

4 godine
RE: Samsung kod Renoproma
Još nek otvore butigu u Vž pa da imam koristi od svega toga.
4 godine
Samsung kod Renoproma

Megacentar... to je znači nešto prilično slabije od gigacentra ili teracentra? Belji se

2 godine
Samsung kod Renoproma

Ovaj TechnoMax sve bolji i bolji... prije mi nisu bili nešto, ali u zadnje vrijeme ih sve češće posjećujem i kupujem kod njih Belji se

3 godine
DigiMagic kaže...

Megacentar... to je znači nešto prilično slabije od gigacentra ili teracentra? Belji se

Ali puno jače od kilocentra, da ne govorimo o centrima... 

If at first you don't succeed; call it version 1.0
2 godine

tehnomax je dobar dućan samo je pre skup,a ovo sa samsugon je odlična vjest

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
4 godine
MatkoBB kaže...

Ovaj TechnoMax sve bolji i bolji... prije mi nisu bili nešto, ali u zadnje vrijeme ih sve češće posjećujem i kupujem kod njih Belji se

zasto? Dal su jeftiniji od ADM-a?

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 18:24 (viper).
2 godine
viper kaže...
MatkoBB kaže...

dali taj adm ima poslovnice  u zadru,dali drži hi-fi opremu,televizore

4 godine
blackalbum kaže...

da samo su u zagrebu dostupni ali su zato najjeftiniji u hrv(imaju i specijalizirani HIFI dućan i demonstracijski centar,tako pise na web stranici)

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 18:44 (viper).
4 godine
Samsung kod Renoproma

A kaj onda sa Europatradeom?

Je to znaci da bumo imali dva uvoznika i dva servisera ili?

2 godine
neaktivan

blackalbum ti mi stvarno nisi jasan ok ako si djelatnik ADM-a ok promoviraj ga kolko hoces ali kakve veze adm ima s ovim tekstom pa vi ste zadnja šupa ni do koljena Linksu HGspotu, Mikronisu tako daj molim te budi pametan i reklamiraj firmu na drugim temama a ne ovdje di se natječes s Renopromom koji godišnje zarađuje 100 mil €

2 godine
neaktivan
Drazen kaže...

Prijatelju pa već imaš 3 uvoznika tehno markt , renoprom i europa trade, s time da sam ja načuo da će europatrade izgubiti uvozništvo...

2 godine
neaktivan
viper kaže...
MatkoBB kaže...

BTW kad ste već toliko jeftini sigurno imate puno posla pa bi mogli sa besplatnog oscommerca prijeći ma sofisticiraniji web shop

Zar ne !

3 godine
Samsung kod Renoproma

wow!, ovo je četvrta vijest od Samsunga danas.

di su sad oni Apple hateri?Smijeh

scientia est potentia
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 21:24 (alien).
2 godine
kreki68 kaže...

blackalbum ti mi stvarno nisi jasan ok ako si djelatnik ADM-a ok promoviraj ga kolko hoces ali kakve veze adm ima s ovim tekstom pa vi ste zadnja šupa ni do koljena Linksu HGspotu, Mikronisu tako daj molim te budi pametan i reklamiraj firmu na drugim temama a ne ovdje di se natječes s Renopromom koji godišnje zarađuje 100 mil €

ja reklamiram adm ,optužio si krivog tipa ja sam rekao da je tehnomax dobar dućan koji ima poslovnicu u zadru ali je skup

4 godine
Samsung kod Renoproma

Ma zamisli ti njih, buduči da ih je konkurentska firma TechnoMarket doslovno šišala u prodaji tv-a sa Samsungom sad se i oni odluće uvozit Samsung, heh inače oni su dosad bili zakleti Philipsovci..

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...
2 godine
neaktivan
kreki68 kaže...
Drazen kaže...

Prijatelju pa već imaš 3 uvoznika tehno markt , renoprom i europa trade, s time da sam ja načuo da će europatrade izgubiti uvozništvo...

Bilo bi i vrijeme. Europatrade su seljaci koji se godinama vuku na to da je Hrvatska zadnja rupa na svirali, pa je ekipi u Samsungu sasvim svejedno kaj se tu desava. Nadam se da ce servis napokon proraditi kako spada. Jos kad bi se vratilo ono doba kad su RTV serviseri dolazili doma, a ne da ja vucem 50 kila plazme do servisa.

22 mjeseca
suspendiran
kreki68 kaže...

s time da sam ja načuo da će europatrade izgubiti uvozništvo...

Neka, i bili su gamad smrdljiva. Ponasali se kao nedodirljivi i mislim da je se to trebalo i prije desiti.

2 godine
kreki68 kaže...
Drazen kaže...

Samsung je već duže vremena imao dva uvoznika/distributera, Europatrade i M San Grupu. Oni su opskrbljivali sve ostale prodavače.  M San je prvo počeo samo sa monitorima i ostalim računalnim programom, ali je već pred par godina uvozio i više Samsung TV-ova (i klima i frižidera) nego Europatrade. Tehnomarket je u Bugarskoj napravio ogroman bum u Bugarskoj upravo sa Samsungom, pa pretpostavljam da je dolaskom na Hr. dobio i ovdje također status direktnog uvoznika, pa je normalna i želja Renoproma/Tehnomaxa da i oni direktno uvoze tako značajn brend.

Ako ste gledali utakmicu HR-Grčka, mogli ste zamijetiti reklame Tehnomarket-Samsung i Europatrade - SHARP! (potonja je bila na onoj sudačkoj kućici u sredini).

2 godine
viper kaže...
MatkoBB kaže...

ADM je odličan za PC konfiguracije... ali TechnoMax ipak ima širi izbor robe koju možeš usput na licu mjesta i pogledati, a da ne govorim o auto akustici (Hertz) i ostalim glupostima (tipa USB kabel) koje sigurno neću naručivati iz ADM-a, jer nismo svi iz Zagreba.

4 godine
moderator
viper kaže...
blackalbum kaže...

da samo su u zagrebu dostupni ali su zato najjeftiniji u hrv(imaju i specijalizirani HIFI dućan i demonstracijski centar,tako pise na web stranici)

Ajde dosta više s tim gerila marketingom! Ima 501 i jedna tema na forumu u kojoj se veliča ADM, ne moraš i ovdje ulijetati!

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice