Sviđa mi se. Nadam se da će game developeri prepoznazi potencijal tih 800 MHz-a.
Samsung najavio pametni telefon nazvan Jet
- poruka: 22
- |
- čitano: 1.929
- |
- moderatori:
F1-IVO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Autor članka bi se trebao malo više informirati o stvarima o kojima piše. Jet nije smartphone već koristi običan samsungov os.
http://www.gsmarena.com/samsung_s8000_jet_and_samsung_i8000_omnia_ii_unveiled-news-972.php
samsung je sad malo počeo pretjerivati. imaju cijelu hrpu dobrih mobitela ali ni jedan nije najbolji.
Ovaj telefon zaista nije smartphone.
Upravo zbog toga nije mi jasan razlog ugradnje procesora takta 800 MHz?
samsung je sad malo počeo pretjerivati. imaju cijelu hrpu dobrih mobitela ali ni jedan nije najbolji.
bolje da naprave kao apple jedan ali vrijedan
appleov je vrijedan samo po cijeni. tehnički nije ni blizu ovim novim samsunzima.
Apple? Hahahahahaha. Nokia n97 je telefon a ne iphone smece.
SAMSUNG OMNIA HD - mobitel i pol, ima sve i još symbian!
N97 i XM5800 su više manje isti, postoje razlike ,ali software je isti kao i većina stvari, jedine razlike su u većem ekranu, malkoc jačem procesoru, više datotečnog prostora,kućištu.
N97 i XM5800 su više manje isti, postoje razlike ,ali software je isti kao i većina stvari, jedine razlike su u većem ekranu, malkoc jačem procesoru, više datotečnog prostora,kućištu.
omnia hd je odličan mob, ALI nema blic... prevelik minus. a pixon 12 koji ima blic nema os. tako da je SE satio za sad najbolji.
omnia hd je odličan mob, ALI nema blic... prevelik minus. a pixon 12 koji ima blic nema os. tako da je SE satio za sad najbolji.
LOL! Koji će ti vrag blic?
LOL! Jesi ti kad čuo za mrak?
Heba vas Jet.. a da spomenete ostale telefone?
http://www.careace.net/2009/06/16/upcoming-samsung-devices-comparison-chart/
Pa za što vas plaćaju tamo u BUG-u?
LOL! Jesi ti kad čuo za mrak?
Ja neslikam u mraku, i kamera/fotić mi nije uopće prioritet. I ti samo zbog blica daješ jedan VELIKI DEBELI MINUS, a to što može vrtit 720p H.264 video boli te briga i što ima 3,7" ekran.
ajme majko LOL !!!!!!!!!! cjelo vrijeme se dvoumim (i cekam) između Omnie HD i SE Idou (il kak se vec sad zove) i sad vidim ove modele od samsunga !!!!!!!! sad jos vise neznam sta da uzmem :(
ajme majko LOL !!!!!!!!!! cjelo vrijeme se dvoumim (i cekam) između Omnie HD i SE Idou (il kak se vec sad zove) i sad vidim ove modele od samsunga !!!!!!!! sad jos vise neznam sta da uzmem :(
Zune HD ima NVIDIA TEGRU, i bez problema pogoni HD video.
Ja neslikam u mraku, i kamera/fotić mi nije uopće prioritet. I ti samo zbog blica daješ jedan VELIKI DEBELI MINUS, a to što može vrtit 720p H.264 video boli te briga i što ima 3,7" ekran.
e pa ja slikam u mraku pa mi blic treba. a to što može vrtit 720p je jako pohvalno, samo još da su stavili i ekran koji može prikazati tu rezoluciju... kao što rekoh dobar je to mob, al fali blic...
Zune je zakon, ali nije mobilni telefon!
"Ekran je ujedno i uređaj za unos podataka u mobilni telefon - osjetljiv je na dodir."
bwhaha Tko pise ove clanke.
Goran Maravić 
"Ekran je ujedno i uređaj za unos podataka u mobilni telefon - osjetljiv je na dodir."
bwhaha Tko pise ove clanke.
Prestrasno...
Ko da se pomocu standardne tipkovnice ne "unose podaci" i ko da je ovo prvi uredjaj di korisnik "unosi podatke" u mobitel.
LOL
Ovaj telefon zaista nije smartphone.
Upravo zbog toga nije mi jasan razlog ugradnje procesora takta 800 MHz?
Odgovor je jednostavan. Fluidniji UI. I svi ostali transition efekti.
Nema 3D Graphics HW Accelerator kao OmniaHD, pa to nadoknađuje kroz brži CPU.
I još si nešto zaboravio. Koristi super kvalitetni AMR 8Khz zvuk pri snimanju filmova :(
Krajnje neprihvatljivo za mobitel koji se pali na HD (točnije HD-ready).
Ja mislim ugrabit Omniu2 na ljeto, ali samo ako ubace kvalitetni AAC/MP3 codec za snimanje videa.
Koja je poanta sa gledanjem HD materijala na ekranu od 3-4" ? U bit, gledanju bilo kakvog videa na 3".
pa ne nose svi dvometrene plazme u džepu, nekima stane samo mobitel...