Samsung odustaje od e-papira

poruka: 5
|
čitano: 548
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung odustaje od e-papira".
3 godine

Bezveze ali valjda im nije isplativo zbog malog broja uredjaja sa tom tehnologijom.A bas nedavno procito kak ce e-ink biti uskoro u boji.

Ovo sa lcdom je bezveze u ove svrhe.

Lcd jednostavno nije pogodan za citanje.

4 godine
RE: Samsung odustaje od e-papira

ne moraju ni predstavit taj čitač s lcd ektranom. Nitko ko je i malo pametan to neće kupiti. baterija će trajat par sati....

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
21 mjesec

I mene čudi jer sam pročitao da je upravo ta e-tinta odlična za čitanje zbog odličnog kontrasta (crno-bijelo), čak na sunčevom svjetlu...za sada se ističe Amazonov Kindle čija cijena je u međuvremenu pristupačna. Samsungu bi bilo bolje da konstruira kvalitetan uređaj-čitač jer će se takvi uređaji uskoro prodavati masovno po cijelom svijetu...

Nego, gdje ste čuli da će e-paper biti u boji? Kada?

3 godine
RE: Samsung odustaje od e-papira
IgorRijeka kaže...

I mene čudi jer sam pročitao da je upravo ta e-tinta odlična za čitanje zbog odličnog kontrasta (crno-bijelo), čak na sunčevom svjetlu...za sada se ističe Amazonov Kindle čija cijena je u međuvremenu pristupačna. Samsungu bi bilo bolje da konstruira kvalitetan uređaj-čitač jer će se takvi uređaji uskoro prodavati masovno po cijelom svijetu...

Nego, gdje ste čuli da će e-paper biti u boji? Kada?

http://www.bug.hr/vijesti/ink-boji-krajem-godine/103263.aspx

4 godine

eto šta ti je kapitalizam - nije brza lova i odma shutdown. a to što će ljudi gubit vid čitajući s lcd-a knjige nije bitno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice