Samsung Omnia M

poruka: 7
|
čitano: 1.049
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Omnia M".
3 godine
Samsung Omnia M

Šteta, trebalo bi ga prvo pustiti na tržište u Americi da ga osvoji poput Lumie (khm, khm!), pa tek onda ga pustiti na tržište u Europi. Što smo mi? Potrošači drugog reda?

2 godine
Samsung Omnia M

Jedina mana koju ovdje primjecujem je 384MB RAM-a a proc se cini kao dovoljan za normalan rad i rad bez laga. Ne znam koliko RAM-a WP7.5 koristi ali da je makar 512MB bilo bi mnogo bolje.

A sad dok pisem ovo o 512RAMa skontam da sam nekad davno imao PC sa 128MB rama, a sad mi na telefonu treba 512...

20 mjeseci
Re: Samsung Omnia M
dragan225 kaže...

Jedina mana koju ovdje primjecujem je 384MB RAM-a a proc se cini kao dovoljan za normalan rad i rad bez laga. Ne znam koliko RAM-a WP7.5 koristi ali da je makar 512MB bilo bi mnogo bolje.

A sad dok pisem ovo o 512RAMa skontam da sam nekad davno imao PC sa 128MB rama, a sad mi na telefonu treba 512...

Pa WP7 čim je izašao zahtjevao je 256 MB RAM-a i radio je dosta brzo. Kad je došao WP7.5 iliti Mango svi uređaju su se poprilično ubrzali tako da RAM ne bi trebao biti problem u ovom slučaju.

Why so serious?
23 mjeseca
dragan225 kaže...

dajte ljudi koji vam je vrag, pa ne mozete porediti nesto od pc-a sa telefonom 

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
5 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

Zbog cega tocno?

http://izrada-igara.bloger.hr/ -> Blog o izradi igara :)
4 godine
protjeran
Samsung Omnia M

Šteta što nisu stavili 512 MB memorije, a ako mu cijena bude ispod 200 evra, neće biti loše kupiti ga za rezervni telefon. Naravno ako bude WP8 nadogradnja

23 mjeseca
Koki007 kaže...
Indestructible kaže...

Zbog cega tocno?

procitaj sta je napisao u spojleru

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice