Samsung Omnia W

poruka: 26
|
čitano: 1.883
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Omnia W".
4 godine
Samsung Omnia W

Ne sviđa mi se dizajn Home tipke.

Osim toga, super se čini, u odnosu na Omniu 7 izgleda kao da bolje leži u ruci, a i kvaliteta izrade je slična (prema fotkama).

Još valja pričekati cjenu.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
4 godine
Samsung Omnia W

Neka neka... Mogu si misliti kako će to letiti na 1,5 GHz procu.

Imam HTC 7 Trophy sa Mango RTM i sve leti (u usporedbi sa HTC Desireom i SGS koji su u usporedbi sa WP7 trzavi do bola iako u osnovi imaju isti CPU, a Galaxy ima jači GPU)

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
19 mjeseci
Re: Samsung Omnia W

8gb?

malo

vruće je...
4 godine
Samsung Omnia W

A i nije malo. sada će se sve ionako polagano svesti na "oblake" i pohranjivanje kroz razne socijalne servise. 90% fotki i muzike koje imam na Omniji su sa facea, win livea ili nekih sl servisa. Istina za to treba flat internet, ali polako i to postaje sve jeftinije...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 17:39 (PICART).
4 godine
Samsung Omnia W

Uskoro u rad kreće i jedan cloud servis T-mobila.

Svaki pretplatnik (ovisno o tarifi) će dobiti određenu količinu slobodnog prostora. Znam da je za korisnike Extra Total tarifa namjenjeno 10GB.

Uglavnom, osim sučelja koje omogućuje izradu galerija, playlisti, streamanja i raznoraznih featura, također se razvija i mobilna inačica, koja nudi podršku za stream i preuzimanje na mobitele.

Za iOS i android će biti i standalne aplikacija, dok za WP7 nažalst trenutno ništa.

Tako da da, sve ide prema oblaku.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
19 mjeseci

ima cloud svoje prednosti

ali jos je u povojima - spore brzine, slaba pokrivenost, cijene,...

a ima i stvari koje ne idu u cloud

aplikacije npr

vruće je...
2 godine
Samsung Omnia W

Da 8GB je premalo za nove smartphone.  A mnogi od ovih WinPhoneova nemaju ni kartice za proširenje.

Čak će i inače suzdržana Nokia izbaciti N9 sa 64GB memorije.

Inače me je WinPhone totalno razočarao.

Sučelje mi je dosadno i one kartice mi djeluju kao tipke kod onih mobitela za starije kad ti trebaju naočale da bi pogodio.

Također, ovim UIjem do aplikacija se moraš naskrolati, jer imaš samo dva stupca na home ekranu,

a na desnom još gore - samo je jedan okomiti stupac, a nema više ekrana od dva.

Ukratko totalno razočaranje od mobilnog OS-a koji je zadnji stigao na tržište, i mogao je pokupit sve najbolje ideje iz oba dosadašnja OSa

uz neke svoje napredne funkcije.

Zune je ista glupost kao i iTunes. Nemožeš staviti glazbu/video/slike na mob bez korioštenja Zunea.

Sadašnja razina upotrebljivosti WP7 gora je nego što je bio iOS kad je izašao prvi iPhone, a da ne spominjem Android.

Jedan poznanik, od kojeg sam očekivao da će biti vrlo pristran jer ima nekoliko Microsoftovih certifikata,

odlično je sažeo svoje mišljenje o mobitelima sa Windows Phone 7 OSom, i s njim se potpuno slažem.

Citiram: "Je**š Window Phone kad ga nemogu joinat u domenu."

4 godine
neaktivan

Pa bas su svi drugi mobiteli puni mali ikonica za koje ti trebaju naocale da ih pogodis, dok su ove kartice bas super! I dinamicne su. :)

Takoder neces vise morati skrolati od Manga, vec samo stisnes slovo koje ti treba i tamo si!

Meni je Zune super. Bas sam sretan sto se ne moram muciti s folderima, vec mi Zune vrlo jednostavno i bezbolno kategorizira i prebaci glazbu koju volim. :)

A izjava da je razina upotrebljivosti sadasnjeg WP7 gora nego sto je bio iOS ili Android s prvim verzijama je provokacija i neistina.

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD
4 godine
moderator
apoteka kaže...

8gb?

malo

Ne kužim. Ja sam na svom potrošio možda 2GB. I ne znam što bi s ostatkom...

Domagoj
19 mjeseci
Domagoj kaže...
apoteka kaže...

8gb?

malo

Ne kužim. Ja sam na svom potrošio možda 2GB. I ne znam što bi s ostatkom...

nekome treba, nije sd utor rocket science

meni je 24 taman {#}

vruće je...
2 godine
Samsung Omnia W

Nemoj mi to radit a bas sam mislil kupit Omniu 7 :( sad nista :P 

11 mjeseci
Samsung Omnia W

jel se ovo meni cini il stvarno ovaj mobitel ne lici na neki iPhoneov ?

2 godine
Samsung Omnia W

Samsung has launched the Omnia W, its first smartphone based on Windows Phone 7.5, also known as "Mango." The phone is aggressively priced at about €310 ($418) before taxes and subsidies, following in the footsteps of HTC's Radar.

LOW COST ! jedva cekam da ga Vip potegne :) 

4 godine
Bugsy, jesi ti onaj sto jos nema copy-paste na windows phone?
Mislim da ti nisi ni vidio wp7, osim na slikama. :)
21 mjesec
Samsung Omnia W

JEL BOLJI OD OMNIE 7 I DA LI CE BITI JEFTINIJI

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
8 mjeseci
Intelovac123 kaže...

JEL BOLJI OD OMNIE 7 I DA LI CE BITI JEFTINIJI

Naravno da je bolji od omnije, to mu je nasljednik... a dal će biti jeftiniji, ovisi o operaterima... ali pretpostavljam da će omnia 7 biti jeftinija jer je stariji model.

4 godine
Volos kaže...

Naravno da je bolji od omnije, to mu je nasljednik... a dal će biti jeftiniji, ovisi o operaterima... ali pretpostavljam da će omnia 7 biti jeftinija jer je stariji model.

Jedino što ima je bolji procesor i prednju kameru.

Meni je minus što ima manji ekran.

17 mjeseci
knight kaže...
Bugsy, jesi ti onaj sto jos nema copy-paste na windows phone?
Mislim da ti nisi ni vidio wp7, osim na slikama. :)

Haha.. Izgleda da je Bugsy na hrvatski shvatio copy/paste (izreži/zalijepi) pa ga je razočaralo što nije dobio škare i ljepilo... :))

2 godine

posto je wp7 na omniji 7 jako fluidan, sumnajm da ce ovaj jaci procesor donjet neki vidljiv napredak... mozda u nekim igrama...

ekran na omniji 7 je veci (po meni prednost), i koliko vidim na omniji 7 ima vise metala u izradi što opet vidim kao prednost ;)

tako ko se odlucuje, za manje novce nece biti na gubitku ako uzme omniju 7 ;)

8 mjeseci
FlyBoy kaže...
Volos kaže...

Jedino što ima je bolji procesor i prednju kameru.

Meni je minus što ima manji ekran.

Ekran je subjektivno mišljenje, nekome je možda bolji manji...

A sam si rekao da je bolji procesor + prednja kamera, a to je objektivno poboljšanje, što znači da je objektivno bolji;)

Imam omniju 7, po mom mišljenju vrhunski uređaj i još bolji OS, samo mi skype fali. Mislio sam da će Microsoft kupnjom Skypa ubrzati taj razvoj, al očito se za sve čeka taj mango i dolazak prednjih kamera.

3 godine
Samsung Omnia W

WP7 ima lijepo sučelje, ali da, ponekad se treba skrolati. Unatoč tome, izrazito je brz i ugodan OS. Što se tiče upotrebljivosti, daleko je to od praktičnog kao Android s jednostavnim spajanjem, ali je dovoljno dobar. Nažalost, u Hrvatskoj je uređaj gotovo beskoristan jer već više od godinu dana Hrvatska nije niti u planu za Marketplace podršku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 2:30 (Tonči).
4 godine
Tonči kaže...

WP7 ima lijepo sučelje, ali da, ponekad se treba skrolati. Unatoč tome, izrazito je brz i ugodan OS. Što se tiče upotrebljivosti, daleko je to od praktičnog kao Android s jednostavnim spajanjem, ali je dovoljno dobar. Nažalost, u Hrvatskoj je uređaj gotovo beskoristan jer već više od godinu dana Hrvatska nije niti u planu za Marketplace podršku.

Može se kupovati iz HR. Treba imati windows live id s regionalnim postavkama za USA ili neku drugu podržanu zemlju, kao i Zune account s omogućenim marketplaceom (par izmjena u registryu to omogućuju).

Imaš u temi o Omniji 7 par forumaša koji uredno kupuju appove.

4 godine
FlyBoy kaže...
Tonči kaže...

Može se kupovati iz HR. Treba imati windows live id s regionalnim postavkama za USA ili neku drugu podržanu zemlju, kao i Zune account s omogućenim marketplaceom (par izmjena u registryu to omogućuju).

Imaš u temi o Omniji 7 par forumaša koji uredno kupuju appove.

Na kojoj temi je objasnjeno (ima gomila Omnia 7 tema)? Mislio sam da je kreditna kartica problem (tj. lokacija gdje je izdana).

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 9:20 (knight).
3 godine
Samsung Omnia W

e ova kupovina app na marketplaceu i mene zanima jer je bila čak i applikacija za win koja je automatski mijenjala te postavke, odnosno po potrebi ih vraćala nazad. No, to sam nedavno isprobao i ne funkcionira tako da sam ostao samo na free aplikacijama...koje su mi u principu dovoljne no nikad se ne zna što će me puknut da mi zatreba. Ako netko zna foru na koju to 100% radi nek preporuči.

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
4 godine
Samsung Omnia W

Ja bih rado kupio Need for Speed Undercover, i jos poneku app.

4 godine
Samsung Omnia W

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-gt-i8700-omnia-7-ne/98681.aspx

U ovoj temi nekoliko forumaša je potvrdilo da mogu kupovati sa svojim kreditnim.

Ja sam probao sa svojom debitnom, pa neide, još ću probati s maminom kreditnom pa šta bude.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice