Samsung sutra "ubija" iPad?

poruka: 18
|
čitano: 1.516
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung sutra "ubija" iPad?".
4 godine
neaktivan

Stvarno ne znam sto ce ovakvom portalu poput Bug.hr senzacionalisticki naslovi kakve vidjamo na net-u ili index-u...

Pa mi koji citamo ne padamo na te naslove, shvatite to... Nas zanimaju vijesti... A da ne kazem kako bi bilo lijepo imati malo više kolumna...

Sve u svemu iPad killer? Iako nemam nikakvih "osjecaja" za apple mogu reci samo vraga...

In Control
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 10:06 (EnlightenedPhoenix).
2 godine
RE: Samsung sutra "ubija" iPad?
EnlightenedPhoenix kaže...

Stvarno ne znam sto ce ovakvom portalu poput Bug.hr senzacionalisticki naslovi kakve vidjamo na net-u ili index-u...

Pa mi koji citamo ne padamo na te naslove, shvatite to... Nas zanimaju vijesti... A da ne kazem kako bi bilo lijepo imati malo više kolumna...

Sve u svemu iPad killer? Iako nemam nikakvih "osjecaja" za apple mogu reci samo vraga...

Apple ne može ubit nitko.

HTC Desire je bolji od iPhone-a, ali ljudi masovno kupuju Apple, jer je to prestiž, to je najbolji telefon...

Dakle ista će bit stvar s iPad-om.

Uglavnom naslov upućuje na tužbu, a ne na konkurentski tablet.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
4 godine
neaktivan
EVO kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...

Apple ne može ubit nitko.

HTC Desire je bolji od iPhone-a, ali ljudi masovno kupuju Apple, jer je to prestiž, to je najbolji telefon...

Dakle ista će bit stvar s iPad-om.

Uglavnom naslov upućuje na tužbu, a ne na konkurentski tablet.

Pa znam, procitao sam tu vijest na 3 portala :) vidis da nisam ni napisao nigdje tablet ili slicno... ali je opet senzacionalisticka...

I znas... vec mi idu na zivce te tolike tuzbe...

In Control
3 godine

"how do you kill that which has no life?" :)

20 mjeseci
neaktivan

apple je ko alienware-samo za FENCI ŠMENCI osobe

3 godine

A opet ni ovaj galaxy pad mi nije nešto ekstra, ima manji ekran ko zna kakva mu je baterija itd. Mislim da ćemo se još morati sačekati do pravog rivala iPadu koji će biti dobra kupnja. Ali ionako netreba žuriti sa kupnjom ovih gadgeta...

Stoja
2 godine

Upravo to, mislim da se ne isplati žurit, osim ako nije stvar trenda i woow efekta. Treba čekat razvoj situacije, ponajviše appova za svaku pojedinu platformu. Tu i tamo škicnem da vidim situaciju što se tiče App Stora i Ipada i čini mi se je cijela situacija još u početnoj fazi što se tiče nekog razvoja boljih appova. Vidit ćemo kak će to ići na Androidu, al općenito mislim da sam form factor tableta pruža dovoljno zanimljivih načina za stvaranje dobrih i iskoristivih aplikacija...

2 godine
protjeran

Neka su oni otisli u Berlin...

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
2 godine
Samo neka oni dižu pašinu lol.
Osobno puno očekujem od Windows Phone 7, nadam se da me Microsoft neće razočarati :)
http://www.woodgamesfx.com
2 godine
protjeran

killeri :D

vec se godinama pojavljau te iphone te ipod sad i ipad killeri   a svi znamo kako to na kraju zavrsi.mogu imati podrsku za flash,kojekakve kartice,bolji ekran ali ce apple biti uvijek ispred.apple vise nista ne moze zaustaviti

EDIT:zaboravio,mozete dosutra udarati minuste,ali si dotle pogledajte apple revenue od 2007 godine Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 14:04 (bugonja).
21 mjesec

čini mi se da bi ovo mogao biti dobar uređaj

sviđaju mi se specke, i ako baterija bude "dugotrajna" mogao bi se dobro prodavati

naravno ne kao iPad ali ne i puno lošije

2 godine
treba samo cekati htc da napravi tablet...
How yes no.
2 godine
protjeran

Bilo kako bilo, dobro je što se pojavljuju novi tableti. To mogu li konkurirati iPadu, to sigurno. Po specifikacijama da, ali marketinški teško.

2 godine

Kako god bilo, Samsung u zadnje vrijeme predstavlja dobre uređaje, prvo Omnia HD, Wave, i9000, pa sad i prvi mobitel sa projektorom, uglavnom mnogima su konkurenti, ne samo toj famoznoj jabuci...

2 godine

Ja ću jedino kupiti tablet ako bude izgledao kao onaj iz star treka

2 godine
neaktivan

Meni je samo smješno kako proizvođači sami sebe spuštaju.. Ako si sposoban, napravi uređaj koji će svi htjeti, i nuditi nešto što drugi nemaju, nešto fakat posebno. Nemora to biti tona GHz ili Gb. Nešto kao što je napravio Wii. Oni se nisu ugledali na PS3 ili 2, pa išli napraviti još jače čudo. I nisu se zvali PS kiler LOL. Krenuli su svojim putem i napravili boom. Inovacije su bitne i lakoća korištenja. Napravili su neš originalno i zabavno. Ne vidim smisao u kopiranju. Tako uvijek možeš biti 2., gotovo nikako 1. Ovako kad kažeš za svoj proizvod da je killer tuđeg, priznaješ da je tuđi bolji, pa ga ti želiš ubiti da bi tvoj postao najbolji. Tak neš  Belji se

4 godine

Samsung-ov Pad ne bu ništa posebno napravio jer kao prvo nije iste veličine kao iPad, bez obzira na sve ljudi hoće veličinu zbog boljeg prikaza web stranica. Kad jednom isprobaš veći ekran teško da ćeš se vratiti ili htjeti onaj manji.

3 godine

Meni se vise svida onaj toshibin. Ne znam po cemu je ovaj samsung tak dobar. Al ajd.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice