Samsung Wave s Bada OS-om

poruka: 16
|
čitano: 4.276
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Wave s Bada OS-om".
3 godine

Bilo bi interesantno kada bi pored Nokie sa Maemom i pored Google-a sa Androidom ovaj OS poceo uzimati prevagu na trzistu, a sa obzirom da veliki broj korisnika ne mari za neke funkcije koje posjeduje Android, Nokie su se malo zasitili vjerujem da ce slijedeca kupovina u kojoj bi potencijalni korisnici trazili skup uredjaj sa dobrom kamerom ( a samsung to zna napraviti ) i sa fenomenalnim displejem ( amoled ) zavrsiti upravo odabirom ovog aparata.

It's so deep how can you be so shallow
3 godine
neaktivan

aaaaaaaaaah ne mogu vjerovati sada ce svako imati neku svoju platformu.....mislim da bi bilo puno bolje, jeftinije i prakticnije da takvi proizvođaci koriste android jer bi im to donjelo manje glavobolja s aplikacijama i tome sl....

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
3 godine

Samsungovi mobiteli su obicno za red veličine losiji od kunkurencije u svim aspektima, ne vjerujem da ce se to promjeniti ovim modelom. Živi bili pa vidjeli.

PS. jel se to novinar mora slikat sa mobitelom da šefovi vide da ne tipka negdje iz bordela? :)

3 godine
protjeran
RE: Samsung Wave s Bada OS-om
bezveze, isti vrag kao i android, baziran na linuxovom kernelu, ali za razliku od maema, nije punokrvni linux....
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
3 godine

ljudi se inače na sajmovima, predstavljanjima i slično fotkaju sa modelima,manekenkama ili bar ljudima koji sudjeluju u nekom projektu a ne sa ekranom u obliku moba :P

http://www.youtube.com/user/zgd2006
2 godine
neaktivan

Ekstra, ovo je moj sljedeci mobitel.

Samsung je meni zakon. Najvise mogucnosti u najmanjem pakovanju, sto je za mene najvaznije.

Svaka cast nokiji i njenim mogucnostima al mi se nikako ne nosi cigla (cak i sa maemo).

3 godine
neaktivan
RE: Samsung Wave s Bada OS-om
Palm pre rula...i web os...samsung mi se nikad nije svidio...mozda zbog njihovog sponzorstva u čelziju
Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
2 godine

mobitel kao mobitel je super samo ne znam kako ce se pokazati na novom OS-u,...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
2 godine

Zanimljiv potez samsunga, mobitel mi se sviđa no više me zanima os... Vidjet ćemo...Osmijeh

www.val.hr
2 godine

....Sve je to ok i super...ali nekako me "ne prođu trnci" kao kada čujem Nexus One...=)

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
3 godine

Zanimljiv dizajn mobitela, bas je fensi. Za OS me nije briga jer samsung nije nikad znao napravit neki normalni OS, mozda su sada uspijeli. Tko zna, cuda se dogadaju. XD

Set condition one throughout the forum
4 godine

Najviše me zanima kakva će biti cijena, iako ne vjerujem da bih mogao preći na Samsung. No, ako bude jefitiji od konurencije mogao bi uzeti dio kolača, ali ako će po cijeni biti uz bok ostalima kupovat će ga sa samo nadobudni Samsungaši. Svi ovi novi mobiteli su simatični i sve je to ok, ali ne vjerujem da će bilokoji od njih (uključujući N1) imati približan uspjeh ko iPhone. Inače, moj osobni favorit u kategoriji smartphonea je X10, jedino šteta da kasni sa izdavanjem u odnosu na konkurenciju.

There's no business like showbusiness
4 godine

Upravo pogledao ovaj video na youtube ->

Dosad se nisam baš nešto zanimao za ovaj samsungov OS, a ni za ovaj Wave mobitel, ali nakon ovoga moram priznati da sam vrlo impresioniran.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
4 godine

Vidim da vecina ima prigovor na Bada OS, ali osobno mislim da je to dobar potez za Samsung. Vjerojatno ne zeli ovisiti o drugim kompanijama (Google), pa je napravio svoj vlastiti produkt.   Ako pogledate neke filmice na jubitou, vidjet cete da je Bada OS kao neki krizanac između MacOS-a i Androida. Znaci ima prednosti oba svijeta, brz, usminkan i sa tonom featura. OS je Linuxoid, a sve aplikacije su pisane u C/C++ jeziku za koji je vec izdan developer SDK paket. Za prebacivanje postojecih aplikacija, potrebne su minimalne izmjene u kodu. Jedina boljka ovog smartphonea (da, smartphonea!), je aplikacija za GPS (Samsung Mobile Navigator baziran na Route66). Ali sad i vece kompanije izdaju svoje GPS aplikacije za Bada OS (Ndrive, Sygic), upravo zato jer se lako portaju. U zadnjih dva tjedna otkad postoji AppStore za Samsung Wave, postoji vec stotinjak aplikacija. Isto je tako bilo i sa Androidom i MacOS-om, i ja sam uvjerenja da ce se Bada OS ipak probiti. Mozda nece steci slavu vecih i razvikanijih OS-eva, ali mogao bi otkinuti komad velikog kolaca. Mislim da je Samsung veoma ustrajan u svojoj filozofiji, tome u prilog ide njihova izjava da ove godine namjeravaju izdati jos barem tri smartphonea sa Bada OS-om, a slijedece godine ce preuzeti vodstvo Androidu na Samsung mobitelima.

3 godine
neaktivan

Mene samo zanima jel postoji scrobbler za badu, jer ako ne necu si kupit wave2, zato bi zamolio nekog korisnika bade da provjeri...hvala unaprijed

F_ _ _ my LIFE
16 mjeseci

jel podrzan bada os 2.0 za wave 2?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice