Samsung Wave stigao u Hrvatsku

poruka: 16
|
čitano: 2.619
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Wave stigao u Hrvatsku".
2 godine
neaktivan

dizajn mi se sviđa

3 godine
RE: Samsung Wave stigao u Hrvatsku
crovalentin kaže...

dizajn mi se sviđa

meni se ne svida sučelje bade, izgleda siromašno i zastarjelo.  Ja ču se držati androida :) 

Ubuntu 10,04 (Lucid Lynx) , ako želite naučiti o linuxu posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com
4 godine
neaktivan

Odlično. Samo nam je još to trebalo - još jedna mobilna platforma.

Želim joj brzu smrt.

2 godine

Blago se vama,ovo nikada nece doci u BiH....

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
3 godine

I sto kaze njihov marketing? Zasto je Bada bolji od svih ostalih platformi? Kako im se uopce da razvijati novu platformu?

23 mjeseca
neaktivan
potpisujem
2 godine

Bar je cijena prihvatljiva mislim da je u vip bez pretplate 3500 kn

22 mjeseca
protjeran
stevan94 kaže...

Blago se vama,ovo nikada nece doci u BiH....

Ne vidim gdje je vaš problem, tak ste svi u hrvatskoj i držite sve, vojsku, policiju, financije..

Tak smo vaša kolonija, ne vidim gdje vi imate problem! Možda trebate čekati ali vam je zabadava, a što da mi napravimo što opet moramo kupiti tri da bi imali jedan ili nijedan?

3 godine
voyager kaže...

Jako prihvatljivo, kao tvoje 3 kofiguracije iz Moj Pc

2 godine

E ALOOOOO,   VIP ga već prodaje tjedan dana

ADD ME XFIRE-warriorxo
2 godine
bik kaže...
voyager kaže...

Mislim u odnosu na druge smartphoneove je prilično jeftin npr desire dođe 4500 htc hd2 oko 4000 iphone 3gs 4000 kn a po specifikacijama je bolji od sva tri osim šta ima bada os za kojeg nema još puno aplijacija

2 godine
neaktivan
linuxuser kaže...
crovalentin kaže...

dizajn mi se sviđa

meni se ne svida sučelje bade, izgleda siromašno i zastarjelo.   Ja ču se držati androida :)

time se odnosim na dizajn hardvera,ali ne kužim čemu nova platforma,mislim za uspijeh neke platforme potrebna je barem jedna stvar koja ju uzdiže od ostatka.Bada me nekako opako podsjeća na stari iPhone OS.:S i nema baš ništa posebno.

4 godine
voyager kaže...
bik kaže...
voyager kaže...

Mislim u odnosu na druge smartphoneove je prilično jeftin npr desire dođe 4500 htc hd2 oko 4000 iphone 3gs 4000 kn a po specifikacijama je bolji od sva tri osim šta ima bada os za kojeg nema još puno aplijacija

Pa s pravom dođu toliko para.. Što će ti aplikacije kad je OS za du*e obrisati..

IMHO, gofno od mobitela, i od OS-a. Potpuno nepotrebno (bada OS).

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 23:07 (AlienWare1).
4 godine
linuxuser kaže...

meni se ne svida sučelje bade, izgleda siromašno i zastarjelo.   Ja ču se držati androida :)

O cem ti pricas? Jesi ti uopce vidio sucelje il pricas napamet? Ja pricam iz osobnog iskustva i meni (i tisucama drugih ljudi) je sucelje fenomenalno. Pogledaj kako izgleda sucelje na Galaxy S sa Androidom. Da, isto "siromasno i zastarjelo". Al jebiga, radi na Androidu i zato je super. Bada ima gotovo identicno sucelje, al zove se Bada, i zato ne valja. Fino logicno i zdravo zakljucivanje. Procitaj malo reviewove i ocjene po netu. Ne dobiva Wave tako dobre ocjene bezveze. Na GSMAreni po svim stavkama ima ocjenu 9.2/10, koji rijetko koji mobitel dostize (zapravo moram priznat da nikad takvog nisam ni vidio). OS spaja najbolje od Anroida i MacOS-a, a sve je u jednom paketu. Sto tu ima losega?

JosephBullet kaže...

I sto kaze njihov marketing? Zasto je Bada bolji od svih ostalih platformi? Kako im se uopce da razvijati novu platformu?

Bolje pitanje bi bilo "kako im se uopce da placati novce za OS kojeg sami znaju napraviti sa istom kvalitetom i brzinom"? I sam Samsung zna da mobitel vrijedi daleko vise, ali posto ne trebaju placati licence za Android/Symbian/WinMo OS-eve, i zbog nepoznatog Bada imena na trzistu, odlucili su spustiti cijenu na veoma razumnu razinu prihvatljivoj svima. To je jedan od rizika u koji su usli svijesno. Sumnjam da bi tako bilo da kosta ko novi jojofon od kojeg je btw bolji.

AlienWare1 kaže...

IMHO, gofno od mobitela, i od OS-a. Potpuno nepotrebno (bada OS).

Da li mozes ovo gornje malo argumentirati? Volio bih ti odgovoriti na svaki argument. Fakat si sve fino kratko i jasno objasnio. Da si cuo za Wave prije ovog dana i malo citao o njemu i OS-u, sigurno bi imao bolji uvid u mogucnosti ovog mobitela. Do prije par godina bili su dominantni samo Symbian i WinMo, a vidi danas. Trziste treba promjenu i malo vise raznolikosti. Ako je OS dobar, ljudi ce kupovati, a to upravo i rade. Mobitel se super prodaje, a jos nije niti najavljen u svim zemljama, a trebao bi biti dostupan u njih 80. Stoga osobno uopce ne sumnjam u uspjeh Bada OS-a. Mozda nece biti ko MacOS ili Android, al ce barem otkinuti komad velikog kolaca, koji je prevelik za samo 2-3 OS-a.

@all:

Mislim... uopce mi nije jasno zasto vecina ljudi pljuje po ovom mobitelu? Zato sto ima OS pod nazivom Bada, i zato jer ga je Samsung napravio? Zar nije tako bilo i sa MacOS-om i sa Androidom? Pa nece valjda preko noci skinut titulu najjacim igracima na trzistu koji svoju slavu stjecu godinama. Prije sam imao i Symbian i WinMo i Android, i iako sam i ja bio malo skeptican prema njemu (kupio sam ga zbog hardverskih mogucnosti), ipak sam se na kraju ugodno iznenadio. Samsung App Store za Badu je dostupan svima kakvih mjesec dana, a vec ima oko 450 aplikacija za skinuti. Nije uopce lose za pocetak. Sasvim dovoljno igara i programa. A svakim danom je sve vise i vise developera koji ubrzano rade aplikacije. Sto se samog dizajna tice, tanak je i lagan, jednostavan, vecim dijelom metalan, a OS je pravo osvjezenje nakon svih mnogo razvikanijih OS-ova. Tehnicke specifikacije su impresivne, 1Ghz Cortex-A8 proc, 512MB rama, snimanje u HD 720p, 5MP (al sa jako kvalitetnom optikom), GPS, 3,3" Super Amoled ekran koji jednostavno briljira, BT 3.0, WiFi... Mislim sve to dobiti za 2,5k kn kolko sam ga ja platio, to nece prodavati nikakva Nokija, HTC, Apple ili netko deseti. Mislim da je u ovoj temi puno toga nakenjano onako iz glave i kako netko _pretpostavlja_ da bi to mozda izgledalo kad bi ga dobio u ruke. Al ako vec nitko ne prica iz osobnog iskustva, nek barem malo prosurfa po jubitou i netu opcenito, pa nek onda pljuje po njemu. I ja bih mozda bio vise kriticki nastrojen da ga trenutno nemam u džepu, al znam kolko je dobar i ne mogu ga ne brantii, jer uistinu znam kolko je dobar. A sad idem... ponestalo mi tinte... :)

2 godine
neaktivan

Slažem se sa svime gore napisanim. I sam posjedujem Wave i mogu reći da je genijalan, i iznad svih očekivanja.

Isto kao i spomenuta vrijednost, koja bi da se radi o Nokiji ili HTC-u itd. bila puno puno veća.

Mislim da je ovo trenutno best buy u odnosu na što se dobije za iste pare.

3 godine
Dobar je posao napravio samsung sa bada os-om.sve je brzo,nema nekih bugova , a polako se i aplikacije štancaju sve više.os me iznenadio kvalitetom kao i sam uređaj.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice