Scythe Mugen 3

poruka: 10
|
čitano: 1.536
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Scythe Mugen 3".
14 mjeseci
neaktivan
Scythe Mugen 3

izgleda odlicno, a cjenu racunaj nekih 300-350kn...nebi bilo lose ni uzet vakvo sto

4 godine
Scythe Mugen 3

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
11 mjeseci
Scythe Mugen 3

Nevidim nekakvu osobitu razliku izmedu mugen 3 i starog mugen 2 (koji je inace zvijer od coolera).
Predpostavljan da ce u nas biti jednaka cijena kao i mugen 2 (cca 300 + kusur kuna)

how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
4 godine
Scythe Mugen 3

Neznam zasto ali meni je taj mugen(2) ostao u jako losem sjecanju...a da instalacija je bila koma.{#}

Ali da ..odlicno je hladio{#}

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 11:28 (viper).
14 mjeseci
neaktivan
Re: Scythe Mugen 3
viper kaže...

Neznam zasto ali meni je taj mugen(2) ostao u jako losem sjecanju...a da instalacija je bila koma.{#}

Ali da ..odlicno je hladio{#}

lol pa zbog cega ti je osto tak u jako losem sjecanju....pa nije valjda instalacija?

11 mjeseci
Scythe Mugen 3

Instalacija i nije toliko komplicirana, jedino je problem sto se maticna mora vaditi iz kucista da se postavi backplate i zasarafi.

how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
2 godine
Re: Scythe Mugen 3
spliter kaže...

Instalacija i nije toliko komplicirana, jedino je problem sto se maticna mora vaditi iz kucista da se postavi backplate i zasarafi.

Nemora ak imaš dobro kučište...{#}

Sviđa mi se što nisu išli eksperimentirat s novim dizajnima - tower i zdravo...najučinkovitije.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine
Scythe Mugen 3

izgleda nice. i kao da je isao na laganu kuru mrsavljenja.. malo su uzi listici.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
3 godine
Scythe Mugen 3

Kolika je razina buke za i5 2500K stock hladnjak? uskoro kupujem neki drugi, ali prvenstveno me zanima buka (da je sto tisi)......

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
4 godine
Scythe Mugen 3

I nije nesto bolji od prethodnika... Sudeci po ovome - skoro da su isti.

Mene interesira ovaj Scythe-ov model.

Truth in engineering.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice