izgleda odlicno, a cjenu racunaj nekih 300-350kn...nebi bilo lose ni uzet vakvo sto
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nevidim nekakvu osobitu razliku izmedu mugen 3 i starog mugen 2 (koji je inace zvijer od coolera).
Predpostavljan da ce u nas biti jednaka cijena kao i mugen 2 (cca 300 + kusur kuna)
Neznam zasto ali meni je taj mugen(2) ostao u jako losem sjecanju...a da instalacija je bila koma.
Ali da ..odlicno je hladio
Neznam zasto ali meni je taj mugen(2) ostao u jako losem sjecanju...a da instalacija je bila koma.
Ali da ..odlicno je hladio
lol pa zbog cega ti je osto tak u jako losem sjecanju....pa nije valjda instalacija?
Instalacija i nije toliko komplicirana, jedino je problem sto se maticna mora vaditi iz kucista da se postavi backplate i zasarafi.
Instalacija i nije toliko komplicirana, jedino je problem sto se maticna mora vaditi iz kucista da se postavi backplate i zasarafi.
Nemora ak imaš dobro kučište...
Sviđa mi se što nisu išli eksperimentirat s novim dizajnima - tower i zdravo...najučinkovitije.
izgleda nice. i kao da je isao na laganu kuru mrsavljenja.. malo su uzi listici.
Kolika je razina buke za i5 2500K stock hladnjak? uskoro kupujem neki drugi, ali prvenstveno me zanima buka (da je sto tisi)......