Sedmica bez druge bete

poruka: 35
|
čitano: 3.847
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Sedmica bez druge bete".
4 godine
neaktivan
Sedmica bez druge bete

A što su ga požurili sa ovom sedmicom... nevjerovatno je kako ova priča "Vista" završava kao i ona "Millenium".

Al neka, probao sam sedmicu kod kolege i čini mi se kako će biti odlični Windowsi...

Probaj Linux! - www.linuxzasve.com
4 godine
Sedmica bez druge bete

Vec jesu odlicni windowsi!

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(250,237)- 3D(800,781) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
3 godine
RE: Sedmica bez druge bete
šteta što ih ja ne mogu probat
4 godine
neaktivan
Sedmica bez druge bete

Betu imam već 15-ak dana i sviđa mi se.  Stabilnija od viste, vizualni novi efekti imaju svrhu i bez za123 vidi 4GB ram-a :-)

sitni umovi pricaju o ljudima, srednji umovi pricaju o dogadjajima, veliki umovi pricaju o idejama.
3 godine
Sedmica bez druge bete

Jebi ga... to je Microsoft... znaju izbacit windowse koji su sranje ali onda to isprave i izbace winse kak Bog zapovjeda...Cool

3 godine
protjeran
Sedmica bez druge bete

Očigledno su zadovoljni razvojem. Nadam se da će bit gotova sredinom godine.

3 godine
Sedmica bez druge bete

Biilo bi dobro da samo izbace x64 bitne winse i da se usredotoce na razvoj, poboljsavanje i podrsku x64 bitnih drivera... programa... i svega zbog cega su inace x64 bitni sustavi na losem glasu

btw kaj opet nis od novog datotecnog sustava???

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 15:06 (Makavelii).
4 godine
Sedmica bez druge bete

Što će im druga beta kad je već prva beta skoro pa gotov proizvod?

3 godine

Bit će super ta sedmica. Jedva čekam. I osim toga BIT ĆEMO PRVACI!!!!!!

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster
4 godine
tomi ku kaže...

Betu imam već 15-ak dana i sviđa mi se.  Stabilnija od viste, vizualni novi efekti imaju svrhu i bez za123 vidi 4GB ram-a :-)

Majke ti mile (bez uvrede),što ti radiš sa Vistom kad ti je sedmica stabilnija? 
Failure is never an option
4 godine
tomi ku kaže...

A što ti znači to "stabilniji"? - Nije mi baš jasno i kako ti može beta Windowsa 7 radit bolje od Viste, kad je hrpa stvari nedovršena i ne radi kako treba.
A i što ti je taj "za123" i kakve veze RAM ima s tim?
Usput, Vista i Windows 7 vide apsolutno identičnu količinu RAM-a.
LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
3 godine
protjeran
Sedmica bez druge bete

sta 32 bitna verzija windows 7 prepoznaje i koristi 4 gb memorije ili samo prepoznaje!!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
4 godine
neaktivan
Sedmica bez druge bete

Ajde super. Stalno sam ponavljao (pa i na ovom forumu) da je Vista loša ali prvenstveno iz razloga nerazumnog trošenja memorijskih prostora (i rama i HDD). Kako sam pročitao u Bugu to su riješili i nove Windoze rade dobro i na slabijim strojevima. Po meni je to glavna odlika dobrog operativnog sustava - racionalna potrošnja memorijskog prostora.

A izgled desktopa ćemo si već nekako urediti.

3 godine
Sedmica bez druge bete

jedva čekam RC na torrentima :)

C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
4 godine
Riker kaže...

Što će im druga beta kad je već prva beta skoro pa gotov proizvod?

Pa piše u tekstu. Još uvjek neke stvari se moraju ispolirati te povečati kompatibilnost.
Nakon toga možemo biti sigurni da sve radi kako treba.
Sometime the best defense is to attack!
4 godine

32 bitno operativno sustav jednostavno ne može adresirati toliko memorije jer nema dovoljno adresa... a ne adresira se samo RAM nego i ostale komponente gdje ima memorije tako da kolko 32 bitni windows "prepozna" rama ovisi i o drugim komponentama... najčešće je to oko 3-3.25 GB što je sasvim dovoljno zasad. ako ima grafička pola gigabajta memorije nešto adresa se potroši i na adresiranje tog dijela.

3 godine

vista će kao i millenium svoje brzo odsvirat,jer da išta vridi ne bi Bill toliko požurija sa sedmicom

doktor za grafe i ludosti
4 godine
neaktivan
Zar to znaći da će brzo izać Seven?
Вгикфмлщ Зщыфмфс
3 godine
Sedmica bez druge bete

Samo da budu cjenovno prihvatljivi, to je jedan uvjet koji želim da ispune. Drugi su već ispunili i sad samo sređuju i poliraju preostale probleme: da to budu Windowsi kak se spada, a ne ona "zanimljivost" s imenom Vista zakeljenim za čelo. Belji se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
3 godine
neaktivan
Sedmica bez druge bete

Cjelokupni doživljaj?-Što im to znaći....postali su pjesnici?

Ma Vista mi je odlicna samo problem je slow transfer speed..Kopiranje i premještanje traje vječnost....

To me jedino živciralo....

Cujen da 7 nema takvih problema što bi značilo da je dosta dobar proizvod...

Tikviči vladaju svijetom!
4 godine

Nikako mi nije jasno zašto većina uvijek priča gluposti koje čitaju uokolo, a sami ne provjere. Ta idiotarija s kopiranjem je baš to - idiotarija jer meni se kopiranje odvija baš kako treba: maksimalnom brzinom koju disk može postići kod pisanja. Što je tu sporije nego u XP-u i BILO kojem drugom OS-u?!

A ta "cijena" je uvijek ista. Windows 7 Ultimate će koštati 1600kn u OEM verziji i to se već zna.

4 godine
neaktivan
tomi ku kaže...

Stabilnija od viste, vizualni novi efekti imaju svrhu i bez za123 vidi 4GB ram-a :-)

Nevjerovatno kakve gluposti se tu drobe,sedmica je u beti,ima još dosta stvari koje ne rade.A  vista je stabilna,kao ni jedni windowsi do sad. Problem je u korisnicima , a ne u "stabilnosti" viste. 
3 godine
neaktivan
Sedmica bez druge bete

netreba im beta2 kad je ovo poboljšana vista, jos kad srede drivere sve ce radit.

ali i malo sam razocaran, nema bas nekih novih stvari za razliku od viste.

ocekivao sam aero na steroidima ( nesto kao compiz za linux) , a jedino su napravili novi taskbar a prozori izgledaju isto, flip3D isti, explorer isti...

4 godine

Napravio ugrejd na Sedmicu sa Viste x32, i blue screen svakih 10 minuta. Hardware je malo stariji (P4 na 2.5Ghz), ali Vista na tome radi ok. Nadam se da ce to sredit do RC...

Think locally, act globally...
3 godine
nadimak888 kaže...

netreba im beta2 kad je ovo poboljšana vista, jos kad srede drivere sve ce radit.

ali i malo sam razocaran, nema bas nekih novih stvari za razliku od viste.

ocekivao sam aero na steroidima ( nesto kao compiz za linux) , a jedino su napravili novi taskbar a prozori izgledaju isto, flip3D isti, explorer isti...

šta možeš očekivat od bete!? čekaj punu verziju
3 godine
neaktivan
naxeem kaže...

Nikako mi nije jasno zašto većina uvijek priča gluposti koje čitaju uokolo, a sami ne provjere. Ta idiotarija s kopiranjem je baš to - idiotarija jer meni se kopiranje odvija baš kako treba: maksimalnom brzinom koju disk može postići kod pisanja. Što je tu sporije nego u XP-u i BILO kojem drugom OS-u?!

A ta "cijena" je uvijek ista. Windows 7 Ultimate će koštati 1600kn u OEM verziji i to se već zna.

Meni je bilo sporije doznao sam iz prve ruke posebito preko mreže ali i najobičnije kopiranje 4,5 gb film sa hdd 1 na hdd 2 mi je trajalo 1.5 h.Pogledao sam sve žive forume te stranice da bi našao riješenje ovog problema ali iskreno nema riješenja.Nije problem u nikakvom hardwareu ili software-u jer nisam instalirao niti jedan software a mašina je najnovija i na xp nema nikakvih problema (znam da to nije usporedivo ali uzmi ovo kao maksim). Jednostavno kopiranje traje vječno...posebito preko mreze...
Bavim se mrežama ima jedno 5 godina i nisam nikad vidio takvu neoptimiziranost ....Niti SP1 nije pomogao niti najnoviji driveri....
I jesi ti zdrav? Zamalo sam se uvrijedio. Vjerojatno nisi mislio ništa loše ali nemožeš doć na forum i sustavno odbacit sve što je se kosi sa tvojim maksimima tj točnije rećeno subjektivnim imperijama...Procitaj, uživi se u suprotno mišljenje, recimo ono moje i onda piši...ako je moje mišljenje krivo tada ćeš iako uživljen (to je najtočniji izraz za takvo razmišljanje) otkrit ćeš da ima neke greške. Ja ti ne zamjeram jer ljudski je griješiti ali samo malo pričekaj kako ćeš se izraziti....

Tikviči vladaju svijetom!
4 godine

Nikako nije namjera uvrijediti te, ali evo, stavio sam kopirati dva ISO-a od po ~3GB i kopira se u 44MB/s...

Mreža možda ima problema, ali tu ne radim transfere nego koristim eSATA.

3 godine
protjeran
tomi ku kaže...

e to da je stabilna hm malo sutra
sve zavisi ko kakav hardware ima,dosta je tu mogucnosti u igri neko kaze da mu super radi na 1gb rama a ja imam 4gb pa nije tako jednostvano to nije to jos mozda nije samo ram u pitanju mozda je i maticna,grafa itd....znaci dosta toga varira neko moze imat komp od 4000kn da mu radi super 7 a neko ko ja npr od 7-8ooo pa da pljuje po sedmici ali sta je tu je nadam se da ce do kraja sve sredit..poz
RoBa the ljuti
4 godine
neaktivan

vista sp1 x86 je savršeno stabilan OS. svi koji tvrde drugačije griješe. za radikalni primjer navest ću moj laptop. 1.80ghz 1,5 g rama. ati kartica od 16 (šesnaest!!) mb memorije. jedino aero ne radi. vista potpuno funkcionalno vrti sve za moje potrebe. od netbookinga do obrade videa. sve bas sve kak treba.

eh, ali sta ces kad su ljudi nerazumni pa nakaleme gore npr. norton antivirus koji onda jos digne 4 svoja servisa, pa naravno ne iskljuce adobe update(re), instaliraju 35 malware toolbara i stave apsolutno sav software od proizvođača računala.. diagnostic managere, security advisore i slicno i onda je vista kriva i nista ne valja.. a na visti nista vise nije potrebno od minijaturnog av-a pr. nod32 (ne ona verzija smart security!); spybot s&d i redovni update i firewall od microsofta. ništa, ali ništa više nema potrebe da bude resident software. ajd probajte tako pa javite da vista ne radi. radi perfektno!

A mathematician is asked to design a table. He first designs a table with no legs. Then he designs a table with infinitely many legs. The rest of the cases are of course trivial.
4 godine
protjeran
Sedmica bez druge bete

Nema ni potrebe za drugom betom, podsystem je ionako Vistin, daj RC van da se narod veseli!!!yupppppy!!!!

Zlo i Naopako
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice