Sedmica bez druge bete

poruka: 35
|
čitano: 3.845
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Sedmica bez druge bete".
3 godine
Sedmica bez druge bete

Windows 7 nije još spreman za izlazak.

Slavni UAC na Windowsima 7 su učinili manje dosadnim u odnosu na Vistu, ali i potpuno beskorisnim. Može se deaktivirati s najobičnijom skrpitom napravljenom u Visual Basicu, a nakon restarta računala zloćudni program se može pokrenuti sa potpunim administratorskim pravima.

Malware can turn off UAC in Windows 7

4 godine
RE: Sedmica bez druge bete
Tale kaže...
Meni je bilo sporije doznao sam iz prve ruke posebito preko mreže ali i najobičnije kopiranje 4,5 gb film sa hdd 1 na hdd 2 mi je trajalo 1.5 h.Pogledao sam sve žive forume te stranice da bi našao riješenje ovog problema ali iskreno nema riješenja.Nije problem u nikakvom hardwareu ili software-u jer nisam instalirao niti jedan software a mašina je najnovija i na xp nema nikakvih problema (znam da to nije usporedivo ali uzmi ovo kao maksim). Jednostavno kopiranje traje vječno...posebito preko mreze...
Bavim se mrežama ima jedno 5 godina i nisam nikad vidio takvu neoptimiziranost ....Niti SP1 nije pomogao niti najnoviji driveri....
 Ma o cemu ti lupetas? Ak je ovo sporo, neznam sto je brzo onda...
Network file transfer Network file transfer
Think locally, act globally...
4 godine
RE: Sedmica bez druge bete

Evo jos jednog kopiranja sa vise vecih fajlova, da se izbjegne moguca uporaba file cachea. Vrlo slicni rezultati... Oba racunala su Vista x64 SP1, diskovi od 1TB.

Network File Transfer 2 Network File Transfer 2
Network usage Network usage
Think locally, act globally...
4 godine
Sedmica bez druge bete

zasto se svi svadate oko BETA VERZIJE

mislim, shvacam da neki MORAJU bit u pravu i kad znaju da nisu, ili misle da su prevec pametni da bi im netko rekao da su pogrijesili u necem.

Smirite si dozivljaje i frustracije koristite na nesto korisnije (zeni pospremite stan da se malo odmori od posla) :D

meni sedmica radi odlicno, ima nekih problema, ali su zanemarivi sa ostalim. Ne pisem programe za NASA-u pa mislim da mi je i ovo ponekad previse

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
3 godine
neaktivan
Sedmica bez druge bete

Pa meni je bilo ekstra sporo..posebito mreža....radio sam neka jerenja na xp i visti ono dual boot (mjerenja tipa pricekaj da se pribaci i vidi koji je datum hh) mreža mi se spustila ispod 300kB/s sekundi....1 GB lan crossover 1 metar kabel...

A kopiranje s cd-a je isto se tako spuštalo.....

Tikviči vladaju svijetom!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice