Širenje proizvodnje LCD panela

poruka: 7
|
čitano: 782
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Širenje proizvodnje LCD panela".
4 godine
Širenje proizvodnje LCD panela

"ističe kako se industrija polako oporavlja"

Jel to misle samo na taj segment ili naziru povlačenje recesije?

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
3 godine
RE: Širenje proizvodnje LCD panela
Faerdhur kaže...

mora se malo ohrabrit dioničare i te ostale

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
3 godine
Faerdhur kaže...

Misle samo na taj segment, jer je trenutna proizvodnja LCD panela nedostatna u odnosu na potrebe, prvenstveno zbog ogromnog porasta potražnje za njima na tržištu Indije. Zbog toga se do kraja ljeta očekuje poskupljenje LCD monitora i televizora i prijenosnih računala.

4 godine
klimama kaže...

zbog ogromnog porasta potražnje za njima na tržištu Indije

Indije?! Iznenađen Nedavno su tamo vjenčali dvije žabe da prizovu monsunske kiše, jer ove godine kasne, a sad im tržište vapi za LCD matricama! Što se tamo, zapravo, zbiva?

sk8 4 life kaže...

mora se malo ohrabrit dioničare i te ostale

Može biti, to je uvijek u ovakvim vemenima jak razlog, jer je nepovjerenje investitora najjača i najštetnija nuspojava ako samo netko i šapne "kriza".

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
3 godine
Faerdhur kaže...
klimama kaže...

Indije?! Iznenađen Nedavno su tamo vjenčali dvije žabe da prizovu monsunske kiše, jer ove godine kasne, a sad im tržište vapi za LCD matricama! Što se tamo, zapravo, zbiva?

Događa se druga Kina. Indija ima 2 – 3 puta više stanovnika od cijele Europe, a ni površinom ne stoji loše. Kao što mi njih sve skupa doživljavamo kao Indijce, tako vjerojatno i oni nas kao Europljane. Na službenim novčanicama, ako se dobro sjećam,   natpis je na 17 najzastupljenijih jezika u Indiji, tako da što se tiče žabe, ne možeš na osnovu npr. šamana s bunikom u Lici donositi zaključke o Šveđanima ili Ircima.

Trenutna kriza je prvenstveno u SAD-u i Europi, dok se kod ostalih očituje nešto manjim gospodarskim rastom, prvenstveno zato što mi manje kupujemo od njih. Predviđa se da će umjesto SAD-a i EU uskoro   najmoćnije države svijeta biti Kina, Indija, Brazil i Rusija.

Iako mi (Zapad) na sebe volimo gledati kao na centar svijeta od početka povijesti, to nije uvijek bilo baš tako. U jednom dijelu srednjeg vijeka Kina, Indija i Arapi su bili i gospodarski, znanstveno i kulturno daleko ispred Europe, a zbog križarskih ratova i paljenja vještica su tada vjerojatno imali o nama mišljenje kakvo mi danas imamo o Talibanima u Afganistanu.

3 godine
klimama kaže...
Faerdhur kaže...
klimama kaže...

Događa se druga Kina. Indija ima 2 – 3 puta više stanovnika od cijele Europe, a ni površinom ne stoji loše. Kao što mi njih sve skupa doživljavamo kao Indijce, tako vjerojatno i oni nas kao Europljane. Na službenim novčanicama, ako se dobro sjećam,   natpis je na 17 najzastupljenijih jezika u Indiji, tako da što se tiče žabe, ne možeš na osnovu npr. šamana s bunikom u Lici donositi zaključke o Šveđanima ili Ircima.

Trenutna kriza je prvenstveno u SAD-u i Europi, dok se kod ostalih očituje nešto manjim gospodarskim rastom, prvenstveno zato što mi manje kupujemo od njih. Predviđa se da će umjesto SAD-a i EU uskoro   najmoćnije države svijeta biti Kina, Indija, Brazil i Rusija.

Iako mi (Zapad) na sebe volimo gledati kao na centar svijeta od početka povijesti, to nije uvijek bilo baš tako. U jednom dijelu srednjeg vijeka Kina, Indija i Arapi su bili i gospodarski, znanstveno i kulturno daleko ispred Europe, a zbog križarskih ratova i paljenja vještica su tada vjerojatno imali o nama mišljenje kakvo mi danas imamo o Talibanima u Afganistanu.

izostavio si Katar uz najrazvijenije zemlje...btw vidjet čete kad mi za Kineze budemo radili za kikiriki

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 17:25 (sk8 4 life).
4 godine
klimama kaže...

Pa, dobro, nisam baš tražio toliku lekciju iz povijesti Namigiva meni je osobno sve to vrlo poznato, samo me zanimala ta spika oko tržišta i recesije, pomalo vezano i uz ovu BUGovu vijest. Thnx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice