aaaa.. hvala vam na ovoj vijesti .
jos jedan prekrasan dan uz i-news.
sada cu uzivat do spavanja veceras u komentarima.
btw, neka te povucene posalju nama i afrikancima.
aaaa.. hvala vam na ovoj vijesti .
jos jedan prekrasan dan uz i-news.
sada cu uzivat do spavanja veceras u komentarima.
btw, neka te povucene posalju nama i afrikancima.
$1 = $30... lijepa marza...
Derali smo ovce, deremo ovce a budemo ih jos derali :)
Ovo me iznenadilo vezano za ta kućišta. Pravljenje košta 1$, a naplaćivali su 29$ ???
Odmah se pitam je li slucajan problem na predstavljanju vezano za WiFi i spajanje na net.
Sve u svemu fakat su se pozurili :-)
Ovo me iznenadilo vezano za ta kućišta. Pravljenje košta 1$, a naplaćivali su 29$ ???
a kaj mislis kak se dolazi do prosjecne marze od 20, 30 ili koliko vec posto ? :-)
isto tako, kupi auto u dijelovima i kao kompletan auto oa se lako vidi razlika u cijeni :-)
Ne kosta ih ni 1$, vjerojatno ih cijela kutija dodje 1$ 
Kao da druge navlake i pisdarije koštaju više u proizvodnji ... i vi padate sa marsa.
Kao da druge navlake i pisdarije koštaju više u proizvodnji ... i vi padate sa marsa.
Ne koštaju više u proizvodnji, ali ne koštaju ni 30$ kao ove za iPhone...
kako ljepo deranje kože
komadić oblikovane gume košta 1$ a naplaćuju ga 29 puta više
dok je budala pametni će ljepo živjeti
da je svako kupio do sada to malo gume apple bi zaradio 170 miliona $ a na čemu, na "budalama" koje će sve kupiti ako se ljepo umota i prezentira
inače ja ću isto isto ta "budala" koja će kupiti iphone4 kad dođe kod nas
to je posebna Apple navlaka u koju je utrošeno stotine ako ne i tisuće sati samo da bi se revolucionarni apple dizajn ispoštovo a da ne velim koliko je na tehnički dio odnosno tehničku funkcionalnost te navlake radnih sati otpalo.....sve u svemu 30$ za takvo tehnološko čudo je još i mala cifra
Ne kosta ih ni 1$, vjerojatno ih cijela kutija dodje 1$ 
Ako i toliko! Vjerojatno kompenziraju tisuće i tisuće kontenjera tih "gumica" (nedajbože da diraš sveti iPhone "bez zaštite") sa par (desetaka) komada tih istih iPhone-ova. A pošto je iPhone bezvrijedno smeće, zaključak koliko oni to na kraju plaćaju nameće sam od sebe. 

Double slam & bang! 
E a sad će me Apple fanboys pojesti, hehe... xD xD xD
koliko je onda durex ulozio u razvoj gume,ako su ovi toliko ulozili u ovu gumu?
haha koje deranje...još je i ovako iphone abnormalno skup a sad još žele ekstra zaradu
znao je to sve stivo...on je to i planirao...
koliko je onda durex ulozio u razvoj gume,ako su ovi toliko ulozili u ovu gumu?
Apple guma u kombinaciji s Apple telefonom nudi ti mogućnost razgovora 
Sad će počet kamenjarenje
torrente, dam se kladit da će napisat više od 2 stranice danas 
On topic :
Mislim da neće povuć jer još nije došo na non-americ tržišta pa neznaju kakvo će stanje bit
oće ljudi bit zadovoljni ili ne
pa kad su im ga "ukrali" hahahahahaha!!
takve firme kao apple što se najviše oslanjaju na marketing a ne na ulaganje u nove tehnologije,dovoljna im je jedna sitna greška da pošteno potonu,he he
takve firme kao apple što se najviše oslanjaju na marketing a ne na ulaganje u nove tehnologije,dovoljna im je jedna sitna greška da pošteno potonu,he he
Po meni je Apple dobio krila na foru kao i Lady Gaga. Preko noci postane hit, obicno takav neprirodan (da ne velim nekvalitetan) uzlet dozivi i strmoglav pad. Premda Gagine proizvode mogu slusat i ok su, dok citat vijesti o Apple-u nekak i ne...
Po meni je prije apple bio znak za kvalitetu mislim da ga je s iphoneom 4 po meni izgubio.
Po meni je prije apple bio znak za kvalitetu mislim da ga je s iphoneom 4 po meni izgubio.
Meni je apple bio znak za jabuku,
šalim se, znak za dizajn i efekte i još uvijek je ali za kvalitetu baš i nije pretjerano, po meni su pali sa ovim ajfonom
Šta god vi rekli ali 8000 kuna za telefon s kojim nemoš pošteno razgovarat je previše.
Daj budi ozbiljan ! Pa naravno da je detaljno testiran i naravno da se nepredviđeno dogodi.
Ima niza primjera u povijesti o proizvodima s bizarnim greškama koji su neusporedivo skuplji od ove igračke !
pa normalno... sto ti ocekujes od demokraicje i kapitalizma ? pravednost ?!?!?1 :)
jos je 29e premalo za takav brand! apple je u svijetu mobacha ipak kao ferrari ili lamborgini u svijetu automobila :P :P :P
A kaj te to čudi ? Birtija kupi pivu za 4 kn a proda je za 15 kn ili ti napravi čaj za 10 kn a stavi ti u šalicu tople vode i vrečicu vrijednu 50 lipa i nitko se ne buni ????
Daj budi ozbiljan ! Pa naravno da je detaljno testiran i naravno da se nepredviđeno dogodi.
Ima niza primjera u povijesti o proizvodima s bizarnim greškama koji su neusporedivo skuplji od ove igračke !
LOL
apple NIJE testirao mobitel prije predstavljanja i to je cinjenica i ne postoji nacin za opravdati ovo sto im se dogodilo, jednostavno, jeftino! :)