Skupo povlačenje iPhonea 4

poruka: 203
|
čitano: 9.507
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Skupo povlačenje iPhonea 4".
3 godine

aaaa.. hvala vam na ovoj vijesti .

jos jedan prekrasan dan uz i-news.

sada cu uzivat do spavanja veceras u komentarima.

btw, neka te povucene posalju nama i afrikancima.

teško vrijeme za matore
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 15:34 (torrente).
3 godine
RE: Skupo povlačenje iPhonea 4
Ali ozbiljno, oni nisu testirali mobitel prije su ga pustili?
In Control
3 godine

$1 = $30... lijepa marza...

Derali smo ovce, deremo ovce a budemo ih jos derali :)

I'm going woo woo
3 godine

Ovo me iznenadilo vezano za ta kućišta. Pravljenje košta 1$, a naplaćivali su 29$ ???

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
3 godine

Odmah se pitam je li slucajan problem na predstavljanju vezano za WiFi i spajanje na net.

Sve u svemu fakat su se pozurili :-)

3 godine
crystal6 kaže...

Ovo me iznenadilo vezano za ta kućišta. Pravljenje košta 1$, a naplaćivali su 29$ ???

a kaj mislis kak se dolazi do prosjecne marze od 20,  30 ili koliko vec posto ? :-)

isto tako, kupi auto u dijelovima i kao kompletan auto oa se lako vidi razlika u cijeni :-)

3 godine
LoL... imaju vece marze nego oni sladoledari...

oni imaju samo 800%
In Control
3 godine

Ne kosta ih ni 1$, vjerojatno ih cijela kutija dodje 1$ Osmijeh

3 godine

Kao da druge navlake i pisdarije koštaju više u proizvodnji ... i vi padate sa marsa.

A.
3 godine
artfull kaže...

Kao da druge navlake i pisdarije koštaju više u proizvodnji ... i vi padate sa marsa.

Ne koštaju više u proizvodnji, ali ne koštaju ni 30$ kao ove za iPhone...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
2 godine

kako ljepo deranje kože

komadić oblikovane gume košta 1$ a naplaćuju ga 29 puta više

dok je budala pametni će ljepo živjeti

da je svako kupio do sada to malo gume apple bi zaradio 170 miliona $ a na čemu, na "budalama" koje će sve kupiti ako se ljepo umota i prezentira

inače ja ću isto isto ta "budala" koja će kupiti iphone4 kad dođe kod nas

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
2 godine
crystal6 kaže...

to je posebna Apple navlaka u koju je utrošeno stotine ako ne i tisuće sati samo da bi se revolucionarni apple dizajn ispoštovo a da ne velim koliko je na tehnički dio odnosno tehničku funkcionalnost  te navlake radnih sati otpalo.....sve u svemu 30$ za takvo tehnološko čudo je još i mala cifra  

kod mene normalno radi.....
22 mjeseca
Sasoon kaže...

Ne kosta ih ni 1$, vjerojatno ih cijela kutija dodje 1$ Osmijeh

Ako i toliko! Vjerojatno kompenziraju tisuće i tisuće kontenjera tih "gumica" (nedajbože da diraš sveti iPhone "bez zaštite") sa par (desetaka) komada tih istih iPhone-ova. A pošto je iPhone bezvrijedno smeće, zaključak koliko oni to na kraju plaćaju nameće sam od sebe. SmijehSmijeh

Double slam & bang! Belji se

E a sad će me Apple fanboys pojesti, hehe... xD xD xD

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
3 godine

koliko je onda durex ulozio u razvoj gume,ako su ovi toliko ulozili u ovu gumu?

teško vrijeme za matore
3 godine

haha koje deranje...još je i ovako iphone abnormalno skup a sad još žele ekstra zaradu

znao je to sve stivo...on je to i planirao...

2 godine
torrente kaže...

koliko je onda durex ulozio u razvoj gume,ako su ovi toliko ulozili u ovu gumu?

Apple guma u kombinaciji s Apple telefonom nudi ti mogućnost razgovora Cool

kod mene normalno radi.....
3 godine

Sad će počet kamenjarenje

torrente, dam se kladit da će napisat više od 2 stranice danas Smijeh

On topic :

Mislim da neće povuć jer još nije došo na non-americ tržišta pa neznaju kakvo će stanje bit

oće ljudi bit zadovoljni ili ne 

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
3 godine

Nemojte se smijati...previse :))))))

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
3 godine
EnlightenedPhoenix kaže...

pa kad su im ga "ukrali" hahahahahaha!!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
2 godine

takve firme kao apple što se najviše oslanjaju na marketing a ne na ulaganje u nove tehnologije,dovoljna im je jedna sitna greška da pošteno potonu,he he

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
2 godine
neaktivan
Bwahahahahahahahaha
kao prvo maloumni ste jer pričate o stvarima koje neznate - bježite dalje od ekonomskih filozofiranja (preseravanja), potkopavate svoj kredibilitet i čovjek pomisli da je neki balavi klinjo sa druge strane ;). A sami znate da nije tako...
3 godine
blackalbum kaže...

takve firme kao apple što se najviše oslanjaju na marketing a ne na ulaganje u nove tehnologije,dovoljna im je jedna sitna greška da pošteno potonu,he he

Po meni je Apple dobio krila na foru kao i Lady Gaga. Preko noci postane hit, obicno takav neprirodan (da ne velim nekvalitetan) uzlet dozivi i strmoglav pad. Premda Gagine proizvode mogu slusat i ok su, dok citat vijesti o Apple-u nekak i ne...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
20 mjeseci

Po meni je prije apple bio znak za kvalitetu mislim da ga je s iphoneom 4 po meni izgubio.

3 godine
AFK kaže...

Po meni je prije apple bio znak za kvalitetu mislim da ga je s iphoneom 4 po meni izgubio.

Meni je apple bio znak za jabuku,

šalim se, znak za dizajn i efekte i još uvijek je ali za kvalitetu baš i nije pretjerano, po meni su pali sa ovim ajfonom

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
3 godine

Whoopi Goldberg ubila svoj iPhone 4:

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 16:59 (klimama).
2 godine

Šta god vi rekli ali 8000 kuna za telefon s kojim nemoš pošteno razgovarat je previše.

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 17:31 (Kill Frenzy).
3 godine

Daj budi ozbiljan !  Pa naravno da je detaljno testiran i naravno da se nepredviđeno dogodi.

Ima niza primjera u povijesti o proizvodima s bizarnim greškama koji su neusporedivo skuplji od ove igračke !

3 godine
crystal6 kaže...

pa normalno... sto ti ocekujes od demokraicje i kapitalizma ? pravednost ?!?!?1 :) 

jos je 29e premalo za takav brand! apple je u svijetu mobacha ipak kao ferrari ili lamborgini u svijetu automobila :P :P :P

3 godine
crystal6 kaže...

A kaj te to čudi ? Birtija kupi pivu za 4 kn a proda je za 15 kn ili ti napravi čaj za 10 kn a stavi ti u šalicu tople vode i vrečicu vrijednu 50 lipa i nitko se ne buni ????

3 godine
movie kaže...

Daj budi ozbiljan !  Pa naravno da je detaljno testiran i naravno da se nepredviđeno dogodi.

Ima niza primjera u povijesti o proizvodima s bizarnim greškama koji su neusporedivo skuplji od ove igračke !

LOL

apple NIJE testirao mobitel prije predstavljanja i to je cinjenica i ne postoji nacin za opravdati ovo sto im se dogodilo, jednostavno, jeftino! :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice