Moram priznati, WP7 djeluje sve bolje i bolje !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tek nakon Manga ce poceti pravi razvoj WP7.
Samo se nadam da ce ostati dosljedni dosadasnoj filozofiji i razvoju OS-a, brzo,intuitivno i jednostavno... (naravno s 3rd party multitasking-om)...
Neznam koliko vas prati razvoj MS web tehnologija i inace njihovih sustava ali ovo sto se dogadja u zadnjih par mjeseci mozda i godinu je strasna stvar. Mozda nema toliko novih i fancy stvarcica ali poboljsanja tehnologije koju su imali i koju razvijaju sigurno su ih doveli na put stvaranju unificirane software-ske platforme koja radi (i free stvari a da nepricam o business rjesenjima)...
Na ovom primjeru se vidi jos jednom kako oni imaju los PR naspram Apple-a. Ta stvar sa Mangom i SkyDrive-om se zna barem od one prezentacije 24.5 ako ne vec i od prije ali tek sad nakon sto je Apple predstavio iCloud oni pokusavaju vise to istaknuti. Jednostavno ne znaju naglasiti, prezentirati i prodati proizvod kao npr. Apple.
Istina ,ne znaju! A SkyDrive postoji otkad i Live servisi ,i svaki Hotmail ili WindowsLive korisnik ima tih 25 GB free online prostora!
Jedino kaj fali je dobra integracija u sistem ,koji će sada (nadajmo se) poboljšati ,ne samo sa WP7 ,nego i s Windowsima!
Sve je to super bilokakav napredak i kod Iphona androida i naravno WP7. Svatko ce naci ono sto mu se svida. A ono sto bi se meni najvise svidalo je da nasi provideri meni osobno tele2 stavi koji Wp7 uredaj u ponudu, meni osobno bi odgovarao HTC 7 pro jer ima sve sto se meni svida WP7 full qwerty i nagibni displej.
I ovim putem bi pitao dali itko zna gdje ima za pogledat HTC7Pro u zagrebu?
Po meni je način na koji radi Android i iOS pomalo dosadan. (mislim na sučelje). Moram reć da ih je tu Microsoft dosta prešišao. Pogotovo kod integracije socijalnih mreža u sve živo na OSu. A sve je jako fluidno i jednostavno leti.
Izgleda da su se u microsoftu napokon trgnuli iz dubokog sna.
Po meni je način na koji radi Android i iOS pomalo dosadan. (mislim na sučelje). Moram reć da ih je tu Microsoft dosta prešišao. Pogotovo kod integracije socijalnih mreža u sve živo na OSu. A sve je jako fluidno i jednostavno leti.
Izgleda da su se u microsoftu napokon trgnuli iz dubokog sna.
Imaš ti koji android uređaj?
integracija facebooka i tweetera je odlična, od povezivanja s ljudima u imeniku do djeljenja sadržaja...
a wp7 je ok os, i još ima tu puno posla da se sredi, i mislim da bude tek wp8 prava stvar. ali meni se nikako ne mogu početi sviđati te pločice, ali nekima su dobrodošla promjena.
Na ovom primjeru se vidi jos jednom kako oni imaju los PR naspram Apple-a. Ta stvar sa Mangom i SkyDrive-om se zna barem od one prezentacije 24.5 ako ne vec i od prije ali tek sad nakon sto je Apple predstavio iCloud oni pokusavaju vise to istaknuti. Jednostavno ne znaju naglasiti, prezentirati i prodati proizvod kao npr. Apple.
čak se niti ne trude nešto posebno istaknut.......al ionako to je bilo za očekivat i ms korisnici (za razliku od nekih) neće od toga radit neki big deal
čak se niti ne trude nešto posebno istaknut.......al ionako to je bilo za očekivat i ms korisnici (za razliku od nekih) neće od toga radit neki big deal
Nekazem da MS nebi trebal imati malo agresivniji marketing ali ipak ono sto Apple radi nije marketing vec cisto ispiranje mozga (fanovi nemojte me krivo shvatiti, nekazem da su Apple proizvodi losi vec da im je marketing poguban za mozak lakovjernih ljudi...)
A MS korisnici nece praviti buku jer neke stvari koje su na win normalne vec dugi niz godina tek sad se pojavljuju na nekim novim OS-ovima (bez ragea molim i prodaje magle u obliku linux=compiz, siguran...not, prilagodljiv... OS X=object dock, siguran...not...)
Tjednima uoči prezentacije se znalo šta će biti i o čemu će se raditi jel su svi zainteresirani ,a pogotovo novinari ,sigurno dobili mailove i pozivnice!
Međutim ,nisam baš primjetio na Endgadgetu i sličnim siteovima da se to uopće spominjalo!
Je
iga ,zato se naveliko špekuliralo šta će novog biti na WWDC-u i hoće li se SJ pojaviti tamo i jel uopće još živ! (No offence to anybody) 
Tjednima uoči prezentacije se znalo šta će biti i o čemu će se raditi jel su svi zainteresirani ,a pogotovo novinari ,sigurno dobili mailove i pozivnice!
Međutim ,nisam baš primjetio na Endgadgetu i sličnim siteovima da se to uopće spominjalo!
Je
iga ,zato se naveliko špekuliralo šta će novog biti na WWDC-u i hoće li se SJ pojaviti tamo i jel uopće još živ! (No offence to anybody) 
upravo to, recimo kao korisnik My Phone servisa, informacije o svemu ovome (a i gašenju My Phone servisa za WM6.x i njegovom prelasku na skydrive) sam dobio mejlom bez puno pompe