Slaba prodaja Nokie N900

poruka: 34
|
čitano: 3.310
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Slaba prodaja Nokie N900".
2 godine
protjeran
Slaba prodaja Nokie N900

ja bi ju odmah kupio umjesto ajfona sam da imam love

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
4 godine
neaktivan
RE: Slaba prodaja Nokie N900
Imao sam je u ruci... meni je super... Ali je preskupa...
In Control
2 godine
Slaba prodaja Nokie N900

To ubiti niti nije mobitel, već tablet i zato ima malu skupinu korisnika kojima to treba..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
3 godine
Nisu je dovoljno reklamirali...
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
2 godine
Slaba prodaja Nokie N900

Ja imam osjećaj kao da ni nepostoji. Jako se slabo o njoj priča...

Pošto već vijesti kopirate sa Engadgeta dajte barem ispravite pogrešku koju su i oni napravili i prepravite sa 5 mjeseci u 5 tjedana... Nevjerojatno 

4 godine
Jako, jako dobar ppc, da ima kapacitivni ekran i multitouch sa 512MB RAM-a gdje bi mu bio kraj....
addicted to HD :)
3 godine
Slaba prodaja Nokie N900

Kada bi bio jeftiniji najprije bi njega uzeo ali je preskupPlač

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
4 godine
Slaba prodaja Nokie N900

Da..super mašina, ali preskupa...

4 godine
EnlightenedPhoenix kaže...
Imao sam je u ruci... meni je super... Ali je preskupa...

ivan262 kaže...

Kada bi bio jeftiniji najprije bi njega uzeo ali je preskupPlač

Riker kaže...

Da..super mašina, ali preskupa...

A sta bi vi, masinu ali da je za badava?

Pa i Desire i Nexus One i HD2 tolko kostaju pa se puno bolje prodaju..nije cijena problem sigurno..nesto je drugo..neznam sta!

3 godine
Slaba prodaja Nokie N900

Prevelik mi se čini mob, isto kao i N97, cigla i pol! Prešao sam na male mobitele, a tipkanje pisma na toj tipkovnici mi sliči na kaznu.

2 godine
Slaba prodaja Nokie N900

I ja sam je htjeo kupit upočetku ali premalo aplikacija ima za n900

4 godine
voyager kaže...

I ja sam je htjeo kupit upočetku ali premalo aplikacija ima za n900

Ima sve vise i vise. Kupio je frend i vec je nakrcao aplikacija svih vrsti boja i oblika. Imam osjecaj da je vec vise app za Maemo nego za Symbian aparate, ipak je to linux
the economist kaže...

Prevelik mi se čini mob, isto kao i N97, cigla i pol! Prešao sam na male mobitele, a tipkanje pisma na toj tipkovnici mi sliči na kaznu.

N900 nije mobitel. Cak ga ni Nokia ne prodaje kao "mobitel". 

Ja imam N97mini (nije bilo nazalost obicnih kad sam produljivao pretplatu) i moram ti rec da uopce nije pre velik. Od tipkovnice, displaya pa do tezine samog aparata, sve je kako treba.

+ osjetno je manji od N900.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 18:23 (Beno).
2 godine
Slaba prodaja Nokie N900

pre malo aplikacija je razlog zašto sam odustao od nokie

prije sam imao sve najjače modele nokie ali od zadnjih godinu dana sam odusto od nokie upravo zbog premalog broja aplikacija

kako sada stvari stoje vjerovatno jako, jako, jako dugo neću kupiti nokiu

nokii bi bilo pametno da odustane od symbian os i prijeđe na mobile os koji je raširen i ima jako veliki broj developera

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
4 godine
Geophysics kaže...

prije sam imao sve najjače modele nokie ali od zadnjih godinu dana sam odusto od nokie upravo zbog premalog broja aplikacija

nokii bi bilo pametno da odustane od symbian os i prijeđe na mobile os koji je raširen i ima jako veliki broj developera

Pa ok Symbian OS je postao smece u zadnje vrijeme, ali fora je u tome sta N900 koristi Maemo OS!

3 godine
Geophysics kaže...

ja isto sam odusato zbog premalog broja aplikacije i ne svida mi se bas symbian,prije je bilo dobar,sad je malo ipak zastario

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
2 godine

Ma kakav symbian? Maemo OS?!

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
23 mjeseca
neaktivan
Slaba prodaja Nokie N900

N900, dame i gospodo, je doslovno -utimate gadget-, a podrske tj. softvera ce biti samo vise, pogotovo jer je izasao novi update 1.2, sa novim QT.

Upravo na navedenom uredaju vrtim Debian image, modificiran za Maemo. Od aplikacija npr. u istom se vrti Openoffice, Gimp i slicno.

--Najjaci uredaj--

Screenshot:

http://twitpic.com/1s6odt

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 18:46 (pyramidhead).
4 godine
Slaba prodaja Nokie N900

To je "frend" kojeg sam spomenuo u svom postu ;)

3 godine
neaktivan
Slaba prodaja Nokie N900

S obziro m da je Maemo linux u biti aplikacija zapravo ima na bacanje... Meni je uređaj zakon, ali si ga ne mogu priuštiti nažalost.

Inače radi se o prodaji prvih 5 tjedana, a ne mjeseci. Bugovci kasne 2 dana sa vijesti u odnosu na Engadget i još prenesu krivo :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 19:15 (Sain).
2 godine
pyramidhead kaže...

N900, dame i gospodo, je doslovno -utimate gadget-, a podrske tj. softvera ce biti samo vise, pogotovo jer je izasao novi update 1.2, sa novim QT.

Upravo na navedenom uredaju vrtim Debian image, modificiran za Maemo. Od aplikacija npr. u istom se vrti Openoffice, Gimp i slicno.

--Najjaci uredaj--

Screenshot:

Daj reci jesi probao igrat DOS igre na njemu? Mislim da ima neki DOS emulator..

23 mjeseca
neaktivan

Da, mozes preko Dosbox porta ili dici full sistem preko Bochsa.

Mene trenutno zanima Spoonwep/wpa - frontend za Aircrack.  

23 mjeseca
neaktivan
4 godine
Slaba prodaja Nokie N900

Ovo i nije bio uređaj namijenjen za široke mase.

Ostalo mi se baš i ne komentira što ste pisali. N900 će postati povjest i moćan alat developerima?

4 godine
pyramidhead kaže...

--Najjaci uredaj--

Screenshot:

Sve je to divno i krasno, znao sam i otprije da je Maemo mocan, tipa mozes otvorit terminal kao u punom linuxu, vrtit mkv filomve, open office paket, gimp i ostale fine programe...no to je sve prakticki beskorisno na tako malom(s obzirom na desktop) ekranu, pa je prakticki stiskanje po menijijma (u npr Gimpu-u i Open Office-u) prava nocna mora ;)

2 godine
Slaba prodaja Nokie N900

Sramota da toliko ljudi kupuje Iphone,a niko nece da izdvoji novce za ovu masinu :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
23 mjeseca
neaktivan
benko kaže...
pyramidhead kaže...

--Najjaci uredaj--

Screenshot:

Sve je to divno i krasno, znao sam i otprije da je Maemo mocan, tipa mozes otvorit terminal kao u punom linuxu, vrtit mkv filomve, open office paket, gimp i ostale fine programe...no to je sve prakticki beskorisno na tako malom(s obzirom na desktop) ekranu, pa je prakticki stiskanje po menijijma (u npr Gimpu-u i Open Office-u) prava nocna mora ;)

Poanta je samo da se moze , tj. 'proved my point' , nista vise.     ;)))

3 godine
Slaba prodaja Nokie N900
Nokia N900 nije ni zamišljena kao "mainstream" model, nego se ciljalo na entuzijaste (i geek-ove) pa je svaka usporedba sa iPhone-om neumjesna. Ni po cijeni se ne može uspoređivati sa iPhone-om, barem ne kod nas jer je u 'paketima' sa pretplatom skuplja cca. 2000 Kn, a bez pretplate preskupa (iako jeftinija od iPhone-a).

Ovo je očito bila neka vrsta pilot-programa za ispitivanje tržišta, a kakvi su rezultati pokazati će vrijeme.

Velika baza Linux programa ne znači puno prosječnom korisniku jer Linux nije prvenstveno namjenjen mobilnim uređajima (za razliku od konkurencije) pa je upravljanje prstima na aplikaciji namjenjenoj upravljanjem mišom sve samo ne brzo i ugodno. Ali je svakako hvale vrijedan projekt.
2 godine
Slaba prodaja Nokie N900

Meni je dosta to da sam ja jedan od tih 100 tisuća...

2 godine
protjeran
Zg1004 kaže...

Meni je dosta to da sam ja jedan od tih 100 tisuća...

ljubomoran sam...tak da znaš  Plač

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
3 godine

Imam dojam da se Nokia nije snašla nakon pojave pametnih telefona, prije svega iPhone-a, da će uskoro doći do masovnog prelaska s bedastih telefona na pametne, jeftine Andoroid telefone i da bi Nokija mola propasti. Jednostavno više nisu sexy. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice