Slovenski T-2 diže cijene Internet pristupa

poruka: 58
|
čitano: 5.171
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Slovenski T-2 diže cijene Internet pristupa".
3 godine

jos je to jeftino Smijeh ,jel ce bit t-2 kod nas ili? http://t-2.hr/

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 8:10 (viper).
3 godine

Mogli bi i kod nas dizati cijene. Ni našim "jeftikanerima" ne cvjetaju ruže.

Optima Telekom je na kraju prošle godine kapital i rezerve dodatno smanjila na -353 milijuna kuna (44,13 posto), a preneseni gubitak dosegao je 465 milijuna kuna uz rast od 31,2 posto
Dugoročne obveze tek su se neznatno povećale i to za 3,87 posto, te dosegle 495,5 milijuna kuna. S druge strane, u istom razdoblju kratkoročne obveze povećane su novih 9,16 posto i dosegle 462,8 milijuna kuna. Time obveze Optima Telekoma ukupno iznose visokih 958 milijuna kuna uz rast od 6,36 posto.

Gubitak Optime od 110 milijuna kuna ipak manji nego godinu prije

3 godine

Kao skupo 182kn 100/10 MBps... strasno :) Ja im dam duplo ako ce mi dovuc do kuce tu liniju.

I'm going woo woo
3 godine

U slučaju poskupljenja mislim da bi najbolje bilo da nam prepolove brzine, a da plaćamo duplo. To bi bilo najviše ferrr

2 godine
neaktivan
RE: Slovenski T-2 diže cijene Internet pristupa

Čuo sam da je T2 preskočio Hrvatsku, provukli kablove do Bosne i tamo počeli s radom... jer mu naše firme (čitaj T-com) nisu dale da dobije koncesiju....

I ako se ne varam T2 ima tako jakog investitora da ne mogu propasti... slovenska katolička crkva... :D

Mogli bi Jozi Bozi poslati peticiju da nešto naprave, bolje da investira u optiku nego u shopping centre.... :D

3 godine

T-Com i sada gazi konkurenciju; Optima ide preko njih, cesto se dogodi da kao ispadne link od Optime i onda Optima jadna radi preko bekap linka... 

Po meni, jedna firma bi trebala drzati kabele, optiku bla bla i to bi trebala biti drzavna firma, a ostali bi trebali biti koncesionari...

I'm going woo woo
3 godine

T-com barem ima jednu pozitivnu ulogu u cijeloj toj priči. Zbog njega ostali ISP-ovi ne mogu dići cijene usluga iako su u minusu... Izlanuo se

Eh, da, bilo bi divno kad bi T2 došao u HR. Stvarno je sramota da T-com ima pristup cijeloj bivšoj infrastrukturi HT-a, a ne želi investirati i obnavljati.

No, meni paše. Ja za 180 kn dobivam flat s brzinom 7,44/0,66 Nevinašce Više mi ionako ne treba... Bolje bi bilo da pojeftine uslugu, a brzinu ostave jednaku.

Koga svrbi, taj se češe... ~~~ Pička, šolja, kurac
3 godine
i_rambo_plache kaže...

T-com barem ima jednu pozitivnu ulogu u cijeloj toj priči. Zbog njega ostali ISP-ovi ne mogu dići cijene usluga iako su u minusu... Izlanuo se

Eh, da, bilo bi divno kad bi T2 došao u HR. Stvarno je sramota da T-com ima pristup cijeloj bivšoj infrastrukturi HT-a, a ne želi investirati i obnavljati.

No, meni paše. Ja za 180 kn dobivam flat s brzinom 7,44/0,66Nevinašce Više mi ionako ne treba... Bolje bi bilo da pojeftine uslugu, a brzinu ostave jednaku.

Ja za te pare imam 4,00/0,30 Mb/s Izlanuo se, jer ti to neku posebnu T-com, ili si nanekoj drugoj mreži?

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
3 godine

Doć će dan kad će i T-šrot propast, možda od nas nitko više neće bit živ ali taj dan će doć.

Random chance seems to have operated in our favor.
2 godine
protjeran

Ja bi takvu cijenu i brzinu samo zbog uploada. Dobro, ne mogu se žaliti na optimu jer omjer usluge i cijene je odličan. Telefon/5Mbs flat/tv 70 programa za 260 kuna je odlično.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
2 godine

U optimi optiDSL 10.240/640 kbp sa flatom 180kn

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 400kn
3 godine
Buffer Overflow kaže...

Ja bi takvu cijenu i brzinu samo zbog uploada. Dobro, ne mogu se žaliti na optimu jer omjer usluge i cijene je odličan. Telefon/5Mbs flat/tv 70 programa za 260 kuna je odlično.

Ti imas srecu da ti je Optima dostupna. Velikom broju korisnika nije. Kao ni meni. Inace bi vec odavno presao na drugog operatera... 

I'm going woo woo
3 godine
ivan262 kaže...
i_rambo_plache kaže...

[...]

No, meni paše. Ja za 180 kn dobivam flat s brzinom 7,44/0,66Nevinašce Više mi ionako ne treba... Bolje bi bilo da pojeftine uslugu, a brzinu ostave jednaku.

Ja za te pare imam 4,00/0,30 Mb/s Izlanuo se, jer ti to neku posebnu T-com, ili si nanekoj drugoj mreži?

T-com, samo su mi za vrijeme kad se prelazilo s 2 na 4 Mbps previše povećali. Evo i dokaz - KLIK

Iako download zna jako varirati te mi je navečer oko 5 Mbps.

Koga svrbi, taj se češe... ~~~ Pička, šolja, kurac
3 godine
tnakir kaže...
Buffer Overflow kaže...

Ti imas srecu da ti je Optima dostupna. Velikom broju korisnika nije. Kao ni meni. Inace bi vec odavno presao na drugog operatera... 

Ma kakva sreca da mu je Optima dostupna, nikad vise na Optimu, ni da je za 1kn mjesecno, problemi s pucanjem veze, neradi vecinu vremna, korisnicka podrska 0, i to sve pred blagdane najcesce,a svaki petak popodne pocme pucat veza pa do ponedjeljka i tako vec par mjeseci, sva sreca sto mi isteklo 2godine pa sam raskinuo ugovor pocetkom sijecnja ove godine, i eto neki dan me zovu iz Optime da li sam zadovoljna s uslugom i da li sada sve radi, naravno da radi ali sam sad na TComu a skoro mjesec dana nisam na Optimi, tip ostao paf preko telefona,nije imao pojma da sam raskinuo ugovor (primjerak raskida imam kod sebe), pa onda toliko o azurnosti Optima telekoma.

I nikad vise na Optimu...nikad vise ...

2 godine
protjeran
JozicA kaže...

Ma kakva sreca da mu je Optima dostupna, nikad vise na Optimu, ni da je za 1kn mjesecno, problemi s pucanjem veze, neradi vecinu vremna, korisnicka podrska 0, i to sve pred blagdane najcesce,a svaki petak popodne pocme pucat veza pa do ponedjeljka i tako vec par mjeseci, sva sreca sto mi isteklo 2godine pa sam raskinuo ugovor pocetkom sijecnja ove godine, i eto neki dan me zovu iz Optime da li sam zadovoljna s uslugom i da li sada sve radi, naravno da radi ali sam sad na TComu a skoro mjesec dana nisam na Optimi, tip ostao paf preko telefona,nije imao pojma da sam raskinuo ugovor (primjerak raskida imam kod sebe), pa onda toliko o azurnosti Optima telekoma.

Meni savršeno dobro radi.

Novi potpis...
3 godine
tnakir kaže...

Po meni, jedna firma bi trebala drzati kabele, optiku bla bla i to bi trebala biti drzavna firma, a ostali bi trebali biti koncesionari...

A to nam je država sve prodala u paketu s HT-om Deutsche telekomu...

Faith is only fiction.
2 godine
JozicA kaže...

To ovisi o kvartu. Di si ti?

Slična stvar je kod mene u Maksimiru s AMISom. Tu AMIS koristi staru opremu i stalno puca i telefon i internet. Kod sestre u Novom Zagrebu AMIS ima bolju infrastrukturu i ekipa oduševljena.

3 godine

Hahaha poskupljenje na 25 Eura mjesečno za 100/10 Mbps hahahah hoćemo i mi takvo poskupljenje !Smijeh

3 godine

Volio bih ja imati takvu skupu vezu...

3 godine

Kod nas je ovo čista pljačka, a razlog tome je korumpirana i glupa vlada, koja je potpisala tajne ugovore s T-com. Ono što nije navedeno, je to da u Sloveniji od kad je došao internet, nikad se promet nije niti naplaćivao. Oduvijek su imali flat samo!

No to nam je tako kad svi gutaju govna i nitko se ne buni. Glavno da svi jambraju, a kad treba javno izraziti svoje nezadovoljstvo, onda je 98% ljudi pič... Naravno i sindikati su isto tako jadni.

3 godine
ArenaTx kaže...

Čuo sam da je T2 preskočio Hrvatsku, provukli kablove do Bosne i tamo počeli s radom... jer mu naše firme (čitaj T-com) nisu dale da dobije koncesiju....

I ako se ne varam T2 ima tako jakog investitora da ne mogu propasti... slovenska katolička crkva... :D

Mogli bi Jozi Bozi poslati peticiju da nešto naprave, bolje da investira u optiku nego u shopping centre.... :D

Odakle ti to za BiH, ja nisam još ništa čuo, dođu li odmah ih uzimam, ne mogu bit veći lopovi od HT-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 11:42 (hjerkic).
2 godine
Drazen kaže...
 Metronet nam je nudil 10/10 za cca 1000kn bez telefona. VOIP su hteli jos zet 350kn po liniji!

metronet svojim biznis korisnicima naplacuje i otvaranje portova na ruterima (otvaranje i mjesecni pausal) ROTFLMAO

kod mene normalno radi.....
3 godine
tnakir kaže...

Optima RULEZ!!!

Kakav T-com :rolleyes:

Ekipa koja ima problema s Optimom

1.ili živi iza 9 brda i gora

2.ili imaju neispravan hardver

3.ili ne znaju uspostaviti vezu

Kad aktiviram Optima Blast tada je brzina 3x za 5kn

Pristojna cijena  182kn 100/10 MBps

mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 12:10 (Verbatim).
3 godine
tnakir kaže...

T-Com i sada gazi konkurenciju; Optima ide preko njih, cesto se dogodi da kao ispadne link od Optime i onda Optima jadna radi preko bekap linka... 

tak se to radi u ozbiljnim državama, al mi to nismo Izlanuo se

Kad joysticka nema, miševi kolo vode!
3 godine

slovenci digli cijene za 5 eura al odmah nude nagradnu igru:

2 telefona

10 filmova iz videoteke

100 majica...

naši da dignu cijenu rekli bi samo hebiga i pozvali se na članak 43453 ;)

http://www.youtube.com/user/zgd2006
2 godine
neaktivan

Mi imamo najskuplje brzine na svijetu (!!), T-Com uništava tržište jer je gotovo nemoguće zbog njih dobiti dozvole (praktički imaju monopol), a svojom neinovativnošću usporavaju i ostale... Gotovo niti jedan proizvod ne bace prvi na tržište, MaxTv je katastrofa (od HD-a niti h, mi smo ipak samo pokusni kunići za Švabiju :-), a cijene veće nego u Njemačkoj. Izrabljivanje glupih ljudi. Šteta za razvoj tržišta :-(((

3 godine

tak t-2 bi trebao kod nas.. mislim, koje oni cijene imaju/su imali..

uzmes 30/30 i platis neki kikiriki... a opticki vod, jednaki down/up.... uh....

2 godine
warren kaže...

... Gotovo niti jedan proizvod ne bace prvi na tržište, MaxTv je katastrofa (od HD-a niti h, mi smo ipak samo pokusni kunići za Švabiju :-), a cijene veće nego u Njemačkoj. Izrabljivanje glupih ljudi.

Kako možemo biti "pokusni kunići za Švabiju" ako "niti jedan proizvod ne bace prvi na tržište" ?

Ako si "pokusni kunić" - znači da na tebi isprobavaju nove stvari, zar ne?

3 godine
Marohas kaže...
warren kaže...

... Gotovo niti jedan proizvod ne bace prvi na tržište, MaxTv je katastrofa (od HD-a niti h, mi smo ipak samo pokusni kunići za Švabiju :-), a cijene veće nego u Njemačkoj. Izrabljivanje glupih ljudi.

Kako možemo biti "pokusni kunići za Švabiju" ako "niti jedan proizvod ne bace prvi na tržište" ?

Ako si "pokusni kunić" - znači da na tebi isprobavaju nove stvari, zar ne?

Pokusni kunić u smislu koliko mogu puno zaraditi za to malo šta nude tj.

koliko se dugo mogu smijati u facu nama jadnicima..

Random chance seems to have operated in our favor.
3 godine

samo se zapitajte šta biste vi radili da ste u mogućnosti kontrolirat cijene tržišta...svi bi mi muzli cijene na prometu, brzini, neopravdanim raznoraznim preplatama.

čovjek kad je ugnjetavan osjeća potrebu za pravdom i poštenjem i misli kako bi baš on bio bolji. možda i bi netko ali to je valjda tako minoran postotak da je zanemariv :)

http://www.youtube.com/user/zgd2006
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice