Slušalice za iPod sigurne

poruka: 12
|
čitano: 1.736
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Slušalice za iPod sigurne".
4 godine

Bitno je samo da ne valjaju ništa

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
2 godine

Imam takve slušalice i skoro ništa ne čujem kad je malo veća vanjska buka.

oko za oko,pasta za zube
3 godine

Meni su grozne sta se tice ergonomije i stare i ove novije. Ispadaju iz usiju cim se mrvicu potegnu i nakon pol sata pocnu grozno zuljet.

nebi svoje sennheiser in-ear mjenjo za nis

4 godine
protjeran
RE: Slušalice za iPod sigurne
meddle kaže...

Meni su grozne sta se tice ergonomije i stare i ove novije. Ispadaju iz usiju cim se mrvicu potegnu i nakon pol sata pocnu grozno zuljet.

nebi svoje sennheiser in-ear mjenjo za nis

Ni ja svoj BOSE, koja razlika u kvaliteti zvuka u odnosu na slusalice koje se isporucuju s iPod-om.  

Zlo i Naopako
4 godine
neaktivan

malo bolje sluše koštaju više od iPoda. 

A.
2 godine

Bose In ear su vrhunske slušalice, kakav Apple i njihove slušalice.

4 godine
protjeran

Meni je važno da čujem muziku i udobne su mi.A vezano za ovo još malo pa će ih tužiti da možeš slomiti nogu ako se zapetljaš o kablove.Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
3 godine
neaktivan

U svakom slucaju iPod, iPhone slusalice kao da su napravljene za djecu, male i zuljaju, osim toga kvaliteta zvuka je upitna. Izdvojis pozamasnu svotu novca  za takav fancy uredjaj a slusalice kao da su dosle s placa, ali bitno da su bijele...

Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz Asus P5K-V Kingston HyperX 2GB DDR2-800 WD 500GB 7200 16MB WD 320GB 7200 16MB WD 250GB 5400 8MB Ext. WD640 7200 16MB
4 godine
neaktivan

Slušalice na iPodu nisu neka kvaliteta, ali nisu ni loše totalno, sasvim dovoljne za jogging ili povremeno uživanje u glazbi. Vrijede dvadesetak, možda dvadesetpet dolara u najboljem slučaju, za tako nešto ih i prodaju u appleu cca. Malo koji mp3 player dolazi sa boljima. Uglavnom su sve slušalice koje dolaze uz playere i telefone "smeće". Ne treba biti mudrac pa to znati. Dobre i kvalitetne in ear slušalice koštaju od 70-80 pa do par stotina dolara, dakle više od samog iPoda, i kako onda netko očekuje da se dijele sa iPodom? Najbolje da stave neke ultrasone sluše ... iole dobre sluše NE KOŠTAJU ispod 70$ a iPod starta na manje od toga. 

Inače tema nije bila o kvaliteti sluša na iPodu nego o glasnoći zvuka. 

A.
3 godine
Na hvala Bogu više. Uopće neću ulaziti u to kakve su slušalice, ali mi ovakve tužbe idu na jetru više. Uskoro ćemo dobiti upozorenje ne vodovoda "Oprez, voda je mokra. Ne pokušavajte disati pod vodom. Ne ostavljajte djecu pod vodom bez nadzora." i sl.
U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
2 godine

Ovo je stvarno glupost čista. Pa onda bi trebalo tužiti sve proizvođače mp3 playera, zvučnika, slušalica, pojačala i svih ostalih uređaja koji imaju veze s reprodukcijom ikakvog zvuka, u kinodvoranama je isto često zvuk preko 85 dB SPL-a, znači moguća su oštećenja, tako da bi se i njih dalo tužiti. Koji ljudi pokreću te tužbe, ako itko zna?

Bilo bi korisnije educirati ljude koliko je opasan zvuk, a ne tužakati sve i svakoga.

3 godine
protjeran
slusalice koje sam prije par godina dobio uz ipod video 80gb od 3500kn definitivno nisu bile opasne po sluh, bar jedna nije bila...jer nije ni radila od pocetka...
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice