Bitno je samo da ne valjaju ništa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam takve slušalice i skoro ništa ne čujem kad je malo veća vanjska buka.
Meni su grozne sta se tice ergonomije i stare i ove novije. Ispadaju iz usiju cim se mrvicu potegnu i nakon pol sata pocnu grozno zuljet.
nebi svoje sennheiser in-ear mjenjo za nis
Meni su grozne sta se tice ergonomije i stare i ove novije. Ispadaju iz usiju cim se mrvicu potegnu i nakon pol sata pocnu grozno zuljet.
nebi svoje sennheiser in-ear mjenjo za nis
Ni ja svoj BOSE, koja razlika u kvaliteti zvuka u odnosu na slusalice koje se isporucuju s iPod-om.
malo bolje sluše koštaju više od iPoda.
Bose In ear su vrhunske slušalice, kakav Apple i njihove slušalice.
Meni je važno da čujem muziku i udobne su mi.A vezano za ovo još malo pa će ih tužiti da možeš slomiti nogu ako se zapetljaš o kablove.
U svakom slucaju iPod, iPhone slusalice kao da su napravljene za djecu, male i zuljaju, osim toga kvaliteta zvuka je upitna. Izdvojis pozamasnu svotu novca za takav fancy uredjaj a slusalice kao da su dosle s placa, ali bitno da su bijele...
Slušalice na iPodu nisu neka kvaliteta, ali nisu ni loše totalno, sasvim dovoljne za jogging ili povremeno uživanje u glazbi. Vrijede dvadesetak, možda dvadesetpet dolara u najboljem slučaju, za tako nešto ih i prodaju u appleu cca. Malo koji mp3 player dolazi sa boljima. Uglavnom su sve slušalice koje dolaze uz playere i telefone "smeće". Ne treba biti mudrac pa to znati. Dobre i kvalitetne in ear slušalice koštaju od 70-80 pa do par stotina dolara, dakle više od samog iPoda, i kako onda netko očekuje da se dijele sa iPodom? Najbolje da stave neke ultrasone sluše ... iole dobre sluše NE KOŠTAJU ispod 70$ a iPod starta na manje od toga.
Inače tema nije bila o kvaliteti sluša na iPodu nego o glasnoći zvuka.
Ovo je stvarno glupost čista. Pa onda bi trebalo tužiti sve proizvođače mp3 playera, zvučnika, slušalica, pojačala i svih ostalih uređaja koji imaju veze s reprodukcijom ikakvog zvuka, u kinodvoranama je isto često zvuk preko 85 dB SPL-a, znači moguća su oštećenja, tako da bi se i njih dalo tužiti. Koji ljudi pokreću te tužbe, ako itko zna?
Bilo bi korisnije educirati ljude koliko je opasan zvuk, a ne tužakati sve i svakoga.