Službene fotografije Antillesa

poruka: 26
|
čitano: 1.490
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Službene fotografije Antillesa".
3 godine

Hm, samo jedan ventilator za hladnjake na oba čipa? Nadam se da će to raditi kako treba

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
4 godine
WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
3 godine
neaktivan
Re: Službene fotografije Antillesa
Ovo je vec perverzija,a ne stroj,i cijena da mi je znat
4 godine

evo slika MSI hd 6990,ima i video

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
2 godine
protjeran

Hahahaha.....Sunca ti,ma pogledati tu potrošnju....!!!...Rasvjeta za cijelu kuću...poveću...

4 godine
linuxjuzer kaže...

Hahahaha.....Sunca ti,ma pogledati tu potrošnju....!!!...Rasvjeta za cijelu kuću...poveću...

pa nije ništa strašno,amd je napravio odličan posao sa hd 6990,ima samo 2*8pin za napajanje,kartica se da oc-at,malo troši u idleu,potrošnja prilikom igranja je oko 350w

amd je išao na sigurno,sa aftermarket kulerima će bit još bolja

3 godine

nema ni jedan hdmi izlaz,zato je neču uzet

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
2 godine

Zar ne bi bilo jednostavnije da su stavili dva 80mm ventilatora?

ADD ME XFIRE-warriorxo
4 godine
neaktivan

DVI je 100% kompatibilan sa HDMI sučeljem, što znači da trebas DVI>HDMI adapter/kabel i imaš zvuk i sliku iste kvalitete preko DVI-a

2 godine

Ovo ce bit perverzija od cijene{#}

17 mjeseci

Cijena?! {#}

Release the beast!

** Live 4 Music **
3 godine

Jel treba kome bubreg, jetra...?

Daj mi svoj mozak na dva sata i više nikad nećeš biti isti
3 godine

nekako je ružna, prevelika, ventilator u sredini, Mogli su to bar bolje doradit ili stavit bar dva ventilatora

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 18:44 (joze).
3 godine
protjeran
koga boli k za izgleda graficke
kupi si ipad, iphone i imac i o tome kak je graficka ruzna pricaj na http://www.mackorisnik.com/forumi/
graficka sluzi da obavlja neku svoju zadacu, a ne da bude modni dodatak
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 mjeseci

Daj ne prduckajte tu oko coolera i dizajna, ionako necete kupovati stock AMD-ovu karticu, i sami znate da ce aftermarket verzije Sapphire-a, Msi-a i ostalih imati 2 coolera i bolje rijeseno hladjenje...

2 godine

Neznam zašto je vama ružna ali meni pre dobro izgleda.

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
4 godine

Kakve uopće veze ima fizički izgled nečega što stoji u kućištu ispod stola?

3 godine
timmy7 kaže...

DVI je 100% kompatibilan sa HDMI sučeljem, što znači da trebas DVI>HDMI adapter/kabel i imaš zvuk i sliku iste kvalitete preko DVI-a

Neču,ja želim da mi grafa koja košta miljardu kuna ima sve izlaze koje postoje,ako treba i kafu da mi pristavi.{#}

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
3 godine
M4X kaže...
linuxjuzer kaže...

pa nije ništa strašno,amd je napravio odličan posao sa hd 6990,ima samo 2*8pin za napajanje,kartica se da oc-at,malo troši u idleu,potrošnja prilikom igranja je oko 350w

Ti Vec polako ispadas smjesan. Od kuda si izvukao 350W,jel ti imaš tu karticu ili ti možda AMD licno daje info? I ako je doista 350W u igrama jako teško bi to proglasio dobrim poslom.
I'll be back
4 godine
microman kaže...
M4X kaže...
linuxjuzer kaže...

Ti Vec polako ispadas smjesan. Od kuda si izvukao 350W,jel ti imaš tu karticu ili ti možda AMD licno daje info? I ako je doista 350W u igrama jako teško bi to proglasio dobrim poslom.

jesi pogledao ovo,ti ispadaš smiješan.....isto si pričao kako je opća poznata stvar da ima 1x6pin i 2x8pin

http://www.tcmagazine.com/tcm/news/hardware/36008/amd-radeon-hd-6990-slides-sportlight-its-specs-get-leaked

3 godine
M4X kaže...
microman kaže...
M4X kaže...

jesi pogledao ovo,ti ispadaš smiješan.....isto si pričao kako je opća poznata stvar da ima 1x6pin i 2x8pin

http://www.tcmagazine.com/tcm/news/hardware/36008/amd-radeon-hd-6990-slides-sportlight-its-specs-get-leaked

Previše pišeš gluposti. kao prvo potrošnja će biti daleko od ATX standarda za kojeg si se ti kleo. Nadalje 350W u igrama je puno previše da bi se moglo nazvati dobrim poslom, nadalje ima dva 8pin, a ti si tvrdio da ima 1x 6pin i 1x 8pin, nadalje ni taktove nisi pogodio jer si tvrdio da će biti isti kao i na HD6950, al eto nisu. I da neće biti brža od GTX590 to ti garantiram. Zašto? Zato što GTX590 je opremljena sa dva punokrvna GF110 čipa, a svi znamo kako jedna GTX580 opere HD6970 i kad tome dodaš Nvidijine zahvalnije drivere.

I'll be back
4 godine
microman kaže...
M4X kaže...
microman kaže...
M4X kaže...

Previše pišeš gluposti. kao prvo potrošnja će biti daleko od ATX standarda za kojeg si se ti kleo. Nadalje 350W u igrama je puno previše da bi se moglo nazvati dobrim poslom, nadalje ima dva 8pin, a ti si tvrdio da ima 1x 6pin i 1x 8pin, nadalje ni taktove nisi pogodio jer si tvrdio da će biti isti kao i na HD6950, al eto nisu. I da neće biti brža od GTX590 to ti garantiram. Zašto? Zato što GTX590 je opremljena sa dva punokrvna GF110 čipa, a svi znamo kako jedna GTX580 opere HD6970 i kad tome dodaš Nvidijine zahvalnije drivere.

350w je ništa za takvu karticu,ti si očekivao 1x6pin i 2x8pin...to će ti imat tvoja gtx 590

nisam tvrdio ni za taktove ni za potrošnju ali sam po svemu bio blizu,treba čekat da vidim da li sam dobio prave informacije za napon

bez obzira na sve i dalje tvrdim da će hd 6990 bit bolja kartica,sa bolje izvedenim hlađenjem ubit će gtx590

3 godine
M4X kaže...

bez obzira na sve i dalje tvrdim da će hd 6990 bit bolja kartica,sa bolje izvedenim hlađenjem ubit će gtx590

Naravno, al samo u tvojim mokrim snovima. A o hlađnju bi mogli pisat poezije, al opet bubaš napamet i nemaš pojima šta pišeš.

Nvidia će imat dodatni 6pin zbog Extremnog overclockinga.

I'll be back
21 mjesec

a amd ce imati slider u driverima....pa badava bilo kaj stavlja nvidia na grafe XD kad ih ovi pi*kinski pobjede

2 godine
microman kaže...
M4X kaže...

Naravno, al samo u tvojim mokrim snovima. A o hlađnju bi mogli pisat poezije, al opet bubaš napamet i nemaš pojima šta pišeš.

i ti ga seruckas ko pola vamo....bit ce kako bude

3 godine
microman kaže...
M4X kaže...

Sigurno neće radi toga, već radi dodatne stabilnosti snage.

Boli kifla nVidiu i ATija za overclock na referentnom PCBu, za to su custom PCBi sa dodatnom snagom.

Moje teme - 100% spam free
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice