Još jedan podatak koje je istraživanje otkrilo – žene prednjače pred muškarcima u upotrebi pametnih mobitela.
u nedostatku vlastite pameti, oslanjaju se na mobitele..
udri drvlje i kamenje po meni 
Još jedan podatak koje je istraživanje otkrilo – žene prednjače pred muškarcima u upotrebi pametnih mobitela.
Ma da, neki ljudi jednostavno ne vole žene.
Na američkom tržištu smartphone uređaje koristi 50,9% žena u odnosu na 50,1% muškaraca
101% 
I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
Na američkom tržištu smartphone uređaje koristi 50,9% žena u odnosu na 50,1% muškaraca
101% 
2+2*3 = 12 ?
Majko mila... :)
Po meni je ovo jako loš trend jer se na kraju svodi na poglupljivanje smartphone-a kako bi bili jednostavni za korištenje prosječnom kupcu kojem uopće nije ni potreban.
pun mi je k tih pametnih mobitela, i dalje imam svoj stari mob i služi mi svrsi i baterija traje 5 dana
Nemaš straha kume zbog jednostavne činjenice da na BUG forumu (praktično) nema žena. Inače bi prvo nastradali posjetitelji one seksističke rubrike Games Master Babes (nikad bio tamo, samo načuo...).
pun mi je k tih pametnih mobitela, i dalje imam svoj stari mob i služi mi svrsi i baterija traje 5 dana
Svakome svoje I always say. Ko oće smartphone sa miljun fukncija neka uživa ko oće mobitel samo za telefonirati neka isto uživa...
Po meni je ovo jako loš trend jer se na kraju svodi na poglupljivanje smartphone-a kako bi bili jednostavni za korištenje prosječnom kupcu kojem uopće nije ni potreban.
Pogrešno analiziraš, trend nije zaglupljivanje smartphonea nego samo širenje baze, zašto bi proizvođač proizvodio glupe verzije uz pametne kad mu je jeftinije napravit samo pametne pa oni kojima triba imaju a oni kojima ne triba ne koriste ?
Trend je da će svi mobiteli budućnosti biti moćni smartphoneovi, ali većina korisnika neće koristiti pune mogućnosti smartphonea, neki će samo za telefoniranje, neki će kao statusni / modni simbol, neki će za visenje na Facebooku, igranje glupih igrica i ubijanje dosade, a samo malobrojni i stručni će koristiti puni spektar njegovih mogućnosti. Tako je već i danas...