Socijalne mreže u uzletu

poruka: 15
|
čitano: 1.224
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Socijalne mreže u uzletu".
2 godine
Socijalne mreže u uzletu

i ja se zarazio tom megapopularnom stranom...Plač

ajmo svi na erep ;)
3 godine
RE: Socijalne mreže u uzletu

a jel tih 5 i pol sati dnevno, tjedno ili mjesečno?

4 godine
Socijalne mreže u uzletu

"To je skok od 82% u odnosu na prosinac 2008 kada je prosječan korisnik mjesečno trošio oko 3 sata na svojim omiljenim stranicama za socijalno umrežavanje"

Jasnije?

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
2 godine

facebook je predobra stranica,možeš biti u kontaktu sa ljudima koje ne viđaš ćesto ,žive vanka ili udrugom gradu

2 godine
Socijalne mreže u uzletu

Gluparije...Viče

www.val.hr
3 godine
Socijalne mreže u uzletu

a bas da sam 5 sati na fejsu i ne baš, 15 do 20 minuta dnevno, ostatak je za gaming online.

2 godine
ranko091 kaže...

a bas da sam 5 sati na fejsu i ne baš, 15 do 20 minuta dnevno, ostatak je za gaming online.

15min*30dana=450min/60min=7.5 sati

:P

kod mene normalno radi.....
4 godine
blackalbum kaže...

facebook je predobra stranica,možeš biti u kontaktu sa ljudima koje ne viđaš ćesto ,žive vanka ili udrugom gradu

ako je F predobra stranica za takve namjene, što je tek onda Skype?

everybody lies
3 godine

Prije bih rekao da je dobra ideja nego stranica, ali dobro, to su nijanse.

Iako, mene zanima koliko će i to dugo držati.

Kad se sjetim ICQ-a prije dosta godina, bio je bum. Svi siteovi su imali tkz. imenike ICQa i kojekakve liste.

Prije par godina bio je pravi bum blogova, blogera i blogerica. Pa kad je došao myspace, facebook i twitter blogovi su počeli lagano stagnirati i padati.

Sad samo treba pričekat neku novu vuhu ideju pa očekujem da će se isto dogodit i sa facebookom.

Naravno, ne mislim da će se ugasit ili nešto slično, ali sigurno da neće bit u središtu pozornosti.

No, s druge strane, možda imam osjećaj za predviđanje budućnosti kao i Bill Gates :)

http://www.yummybid.com/ - garantirano najniže cijene!
2 godine
Socijalne mreže u uzletu

da se razumijemo, nisam na fejsu, al da se makne klinčadija i đankiji s fejsa to bi bio jedan čist pristojan community

a mrtvac dobro veli, čim dođe neki novi hype fejs će izgubit na popularnosti

3 godine
cekpi kaže...

15min*30dana=450min/60min=7.5 sati

:P

ti si to sad uzeo u 30 dana, ponekad neidem po par dana, ili budem pola minute samo vidim ovu igru sta igram i to je to, to sam uzeo okvirno kad bas sjednem pa chatam...

3 godine
cekpi kaže...

da se razumijemo, nisam na fejsu, al da se makne klinčadija i đankiji s fejsa to bi bio jedan čist pristojan community

a nije baš da će lako izgubit fejs neku popularnost. On ima nešto što drugi nemaju, a to je da se ljudi koriste svojim imenom i prezimenom, dok na svim ostalim socijalnim mrezama imaš NICK... i onda imaš i klonove svoje i tako dalje, i dosta usera bude neozbiljna, a na fejsu svi se kolko tolko drze imena i prezimena pa mi je nekako normalnije. nego pamtit nickove, klonove i slično. i ljudi više paze šta pričaju zbog imena i prezimena.

2 godine
ranko091 kaže...
cekpi kaže...

a nije baš da će lako izgubit fejs neku popularnost. On ima nešto što drugi nemaju, a to je da se ljudi koriste svojim imenom i prezimenom, dok na svim ostalim socijalnim mrezama imaš NICK... i onda imaš i klonove svoje i tako dalje, i dosta usera bude neozbiljna, a na fejsu svi se kolko tolko drze imena i prezimena pa mi je nekako normalnije. nego pamtit nickove, klonove i slično. i ljudi više paze šta pričaju zbog imena i prezimena.

da znaš koja ti je osoba prijatelj i vidiš njegovu sliku

2 godine
ranko091 kaže...
cekpi kaže...

nitko ti nije branio da koristiš RL podatke u svim prijašnjim verzijama socijalnih mreža, chatova i slično......a da ljudi više paze kaj pričaju, ne bih baš reko:

(jbg mala je slika: http://www.epicfail.com/tag/my-hookup-list/ )

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 9:06 (cekpi).
2 godine
blackalbum kaže...
da znaš koja ti je osoba prijatelj i vidiš njegovu sliku

sorry al to spada u kategoriju kad je kerum reko da ima 32 tisuće prijatelja na fejsu.......

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice