i ja se zarazio tom megapopularnom stranom...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a jel tih 5 i pol sati dnevno, tjedno ili mjesečno?
"To je skok od 82% u odnosu na prosinac 2008 kada je prosječan korisnik mjesečno trošio oko 3 sata na svojim omiljenim stranicama za socijalno umrežavanje"
Jasnije?
facebook je predobra stranica,možeš biti u kontaktu sa ljudima koje ne viđaš ćesto ,žive vanka ili udrugom gradu
Gluparije...
a bas da sam 5 sati na fejsu i ne baš, 15 do 20 minuta dnevno, ostatak je za gaming online.
a bas da sam 5 sati na fejsu i ne baš, 15 do 20 minuta dnevno, ostatak je za gaming online.
15min*30dana=450min/60min=7.5 sati
:P
facebook je predobra stranica,možeš biti u kontaktu sa ljudima koje ne viđaš ćesto ,žive vanka ili udrugom gradu
ako je F predobra stranica za takve namjene, što je tek onda Skype?
Prije bih rekao da je dobra ideja nego stranica, ali dobro, to su nijanse.
Iako, mene zanima koliko će i to dugo držati.
Kad se sjetim ICQ-a prije dosta godina, bio je bum. Svi siteovi su imali tkz. imenike ICQa i kojekakve liste.
Prije par godina bio je pravi bum blogova, blogera i blogerica. Pa kad je došao myspace, facebook i twitter blogovi su počeli lagano stagnirati i padati.
Sad samo treba pričekat neku novu vuhu ideju pa očekujem da će se isto dogodit i sa facebookom.
Naravno, ne mislim da će se ugasit ili nešto slično, ali sigurno da neće bit u središtu pozornosti.
No, s druge strane, možda imam osjećaj za predviđanje budućnosti kao i Bill Gates :)
da se razumijemo, nisam na fejsu, al da se makne klinčadija i đankiji s fejsa to bi bio jedan čist pristojan community
a mrtvac dobro veli, čim dođe neki novi hype fejs će izgubit na popularnosti
15min*30dana=450min/60min=7.5 sati
:P
ti si to sad uzeo u 30 dana, ponekad neidem po par dana, ili budem pola minute samo vidim ovu igru sta igram i to je to, to sam uzeo okvirno kad bas sjednem pa chatam...
da se razumijemo, nisam na fejsu, al da se makne klinčadija i đankiji s fejsa to bi bio jedan čist pristojan community
a nije baš da će lako izgubit fejs neku popularnost. On ima nešto što drugi nemaju, a to je da se ljudi koriste svojim imenom i prezimenom, dok na svim ostalim socijalnim mrezama imaš NICK... i onda imaš i klonove svoje i tako dalje, i dosta usera bude neozbiljna, a na fejsu svi se kolko tolko drze imena i prezimena pa mi je nekako normalnije. nego pamtit nickove, klonove i slično. i ljudi više paze šta pričaju zbog imena i prezimena.
a nije baš da će lako izgubit fejs neku popularnost. On ima nešto što drugi nemaju, a to je da se ljudi koriste svojim imenom i prezimenom, dok na svim ostalim socijalnim mrezama imaš NICK... i onda imaš i klonove svoje i tako dalje, i dosta usera bude neozbiljna, a na fejsu svi se kolko tolko drze imena i prezimena pa mi je nekako normalnije. nego pamtit nickove, klonove i slično. i ljudi više paze šta pričaju zbog imena i prezimena.
da znaš koja ti je osoba prijatelj i vidiš njegovu sliku
nitko ti nije branio da koristiš RL podatke u svim prijašnjim verzijama socijalnih mreža, chatova i slično......a da ljudi više paze kaj pričaju, ne bih baš reko:
(jbg mala je slika: http://www.epicfail.com/tag/my-hookup-list/ )
sorry al to spada u kategoriju kad je kerum reko da ima 32 tisuće prijatelja na fejsu.......