Fuck, ovo je dobar komad hardware-a. Ja bi to za svoj PC.
Thumbs up za logitech!
Fuck, ovo je dobar komad hardware-a. Ja bi to za svoj PC.
Thumbs up za logitech!
NIje lose samo da ima normalna kao logitech wave na solarno mozda bih uzeo!
Koje to strelice nema?
E ovo se čekalo! Izgleda i kvalitete poput Appleove, ali solarna.
Ova Appleova je katastrofa što se tiće potrošnje baterija.
Ili su mi baterije loše ili je moja s greškom, jer meni na mojoj pre kratko izdrže.
Sa ovakvom bi zaboravio gnjavažu s baterijama. Vrijedno 11$ više, u članku je krivo navedeno, Appleova je 69$.
Jedina glupost na ovoj Logitechovoj je što nema tipke za prebacivanje na prethodnu i iduću pjesmu kao Appleova. Te tipke često koristim, pa se nadam da se ipak i to može podesit.
A možda se i Apple opameti pa predstavi neku sa solarnim punjenjem.
Vidim da su na svim uređajima stavili BT 4.0 a samo tipkovnica i miš ostali na verziji 2 čini mi se. Nadam se da će ove godine i tu liniju obnovit.
P.S. Od navigacijskih tipku misli se na home, End, Page Up i Down, Insert i Delete.
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
Tko treba solarnu tipkovnicu , ovaj tjedan je na akciji u Portiu Logitech K750 za 399 KN !
http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard/devices/Wireless-Solar-Keyboard-K760-for-Mac
80 EUR,kod nas bude i 100 kad obracunaju porez,prirez,zarez i sve ostale pizd****
Odlično! Još i solarnog miša i veselju nikad kraja :P
E ovo se čekalo! Izgleda i kvalitete poput Appleove, ali solarna.
Ova Appleova je katastrofa što se tiće potrošnje baterija.
Ili su mi baterije loše ili je moja s greškom, jer meni na mojoj pre kratko izdrže.
Sa ovakvom bi zaboravio gnjavažu s baterijama. Vrijedno 11$ više, u članku je krivo navedeno, Appleova je 69$.
Jedina glupost na ovoj Logitechovoj je što nema tipke za prebacivanje na prethodnu i iduću pjesmu kao Appleova. Te tipke često koristim, pa se nadam da se ipak i to može podesit.
A možda se i Apple opameti pa predstavi neku sa solarnim punjenjem.
Vidim da su na svim uređajima stavili BT 4.0 a samo tipkovnica i miš ostali na verziji 2 čini mi se. Nadam se da će ove godine i tu liniju obnovit.
P.S. Od navigacijskih tipku misli se na home, End, Page Up i Down, Insert i Delete.
Možeš si odrediti tipkovničku kraticu za prebacivanje naprijed - nazad, ne moraju biti dedicirane tipke.
A kud bas u toj jeftinoj bijeloj boji. Nema crne kao na K750?
http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/k750-keyboard