Solarno iz Logitecha

poruka: 9
|
čitano: 815
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Solarno iz Logitecha".
2 godine
Solarno iz Logitecha

Fuck, ovo je dobar komad hardware-a. Ja bi to za svoj PC.

Thumbs up za logitech!

3 godine
Solarno iz Logitecha

NIje lose samo da ima normalna kao logitech wave na solarno mozda bih uzeo!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
3 godine
Solarno iz Logitecha

Koje to strelice nema?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 mjeseci
neaktivan
Solarno iz Logitecha

E ovo se čekalo! Izgleda i kvalitete poput Appleove, ali solarna.

Ova Appleova je katastrofa što se tiće potrošnje baterija.

Ili su mi baterije loše ili je moja s greškom, jer meni na mojoj pre kratko izdrže.

Sa ovakvom bi zaboravio gnjavažu s baterijama. Vrijedno 11$ više, u članku je krivo navedeno, Appleova je 69$.

Jedina glupost na ovoj Logitechovoj je što nema tipke za prebacivanje na prethodnu i iduću pjesmu kao Appleova. Te tipke često koristim, pa se nadam da se ipak i to može podesit.

A možda se i Apple opameti pa predstavi neku sa solarnim punjenjem.

Vidim da su na svim uređajima stavili BT 4.0 a samo tipkovnica i miš ostali na verziji 2 čini mi se. Nadam se da će ove godine i tu liniju obnovit.

P.S. Od navigacijskih tipku misli se na home, End, Page Up i Down, Insert i Delete.

Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 0:38 (Tau).
3 godine
Solarno iz Logitecha

Tko treba solarnu tipkovnicu , ovaj tjedan je na akciji u Portiu Logitech K750 za 399 KN !

Music As A Weapon !!
12 mjeseci
Solarno iz Logitecha

http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard/devices/Wireless-Solar-Keyboard-K760-for-Mac

80 EUR,kod nas bude i 100 kad obracunaju porez,prirez,zarez i sve ostale pizd****

[19xx] C3c1l
3 godine
neaktivan
Solarno iz Logitecha

Odlično! Još i solarnog miša i veselju nikad kraja :P

3 godine
neaktivan
Re: Solarno iz Logitecha
Tau kaže...

E ovo se čekalo! Izgleda i kvalitete poput Appleove, ali solarna.

Ova Appleova je katastrofa što se tiće potrošnje baterija.

Ili su mi baterije loše ili je moja s greškom, jer meni na mojoj pre kratko izdrže.

Sa ovakvom bi zaboravio gnjavažu s baterijama. Vrijedno 11$ više, u članku je krivo navedeno, Appleova je 69$.

Jedina glupost na ovoj Logitechovoj je što nema tipke za prebacivanje na prethodnu i iduću pjesmu kao Appleova. Te tipke često koristim, pa se nadam da se ipak i to može podesit.

A možda se i Apple opameti pa predstavi neku sa solarnim punjenjem.

Vidim da su na svim uređajima stavili BT 4.0 a samo tipkovnica i miš ostali na verziji 2 čini mi se. Nadam se da će ove godine i tu liniju obnovit.

P.S. Od navigacijskih tipku misli se na home, End, Page Up i Down, Insert i Delete.

Možeš si odrediti tipkovničku kraticu za prebacivanje naprijed - nazad, ne moraju biti dedicirane tipke.

15 mjeseci
Solarno iz Logitecha

A kud bas u toj jeftinoj bijeloj boji.  Nema crne kao na K750? 

http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/k750-keyboard

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice