Sony objavio listu uređaja koji dobivaju Marshmall

poruka: 3
|
čitano: 814
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony objavio listu uređaja koji dobivaju Marshmall".
9 godina
neaktivan
offline
Sony objavio listu uređaja koji dobivaju Marshmall

Stara priča sa Sonyjem. Sad se pokazalo da čak i flagship modeli starosti cca 18 mjeseci poput Z1 mogu računati na ukidanje podrške. Najgore što pojedini modeli ostanu raditi s feleričnim firmwareom koji nikada neće biti dorađen.

 
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: Sony objavio listu uređaja koji dobivaju Marsh

Googleove smjernice navode da bi proizvođači trebali pružati podršku za svoje uređaje tijekom 18 mjeseci od pročetka prodaje uređaja, tako da je ukidanje podrške za Z i Z1 očekivano.

It doesnt matter how beautiful your theory is, it doesnt matter how smart you are. If it doesnt agree with experiment, its wrong. - Richard P. Feynman
9 godina
neaktivan
offline
Sony objavio listu uređaja koji dobivaju Marshmall

 

Meni nije očekivano jer su najnovijom verzijom firmwarea zeznuli stvar. Dužni su to popraviti. Ako žele od nezadovoljnih korisnika dobiti novac u budućnosti. Ako samo gledaju na to koju verziju firmwarea su dali mobitelu koji je star toliko i toliko mjeseci, onda im je bolje da zatvore firmu jer takvim odnosom neće privući korisnike. A zatvaranje firme im se ionako smiješi, što je jasno i Hiraiju: http://thedroidguy.com/2015/10/sony-stresses-on-the-importance-of-2016-for-its-mobile-business-1050398. Inače, ta vijesti je objavljena na više mjesta, ako netko misli pljuvati po adresi.

 

 P.S. Xperia Z je starija od Z1, pa ni tu tvoja konstatacija ne drži vodu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 15:05 (BudalastoStvorenje).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice