LOL, to sigurno uvaljuju onu prvu generaciju PSP-ova.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL, to sigurno uvaljuju onu prvu generaciju PSP-ova.
po slici se cini da je
Imam psp samo kupi prašinu
Samo da ne kazu PSP Portable. Dogadalo se dosta cesto u proslost. Svaki put bi me nasmijalo a onda iznerviralo.
@mind_challenge:
Sorry, ali na slici je model 3000 karakterističan po drugačijem obruču od prethodnika.
Također, model 1000 nije imao piano finish sa stražnje strane.
@mind_challenge:
Sorry, ali na slici je model 3000 karakterističan po drugačijem obruču od prethodnika.
Također, model 1000 nije imao piano finish sa stražnje strane.
Ne mora značiti. Možda je Bug uzeo neku random sliku PSP-a jer, eto, nemaju sliku specifičnih modela koje će Vip ponuditi u tarifi. Pretpostavljam da je to posrijedi, pošto u vijesti ne piše ništa o modelu PSP-a.
To sve stoji. Ali ja sam samo odgovorio na mind_challengov post u kojem je zaključio da je na slici model 1000.
To sve stoji. Ali ja sam samo odgovorio na mind_challengov post koji je izveo takav zaključak koji ti sada meni opisuješ.
Yes, imaš pravo, izvlačio sam iz konteksta.
LP
a koja je razlika izmedju svih generacija u performansama?!
Kaj, za sada samo ovo?
http://www.vipnet.hr/article/-/journal_content/56_INSTANCE_Eq5T/11825/2181659 :P
najstarija generacija psp-a nije podržavala wifi
go figure...
najstarija generacija psp-a nije podržavala wifi
go figure...
Kako ne, ja imam onu prvu generaciju, kupio sam ga daaavno za 2500kn. Sa lijeve strane imaš onu mehaničku tipku za uključivanje Wi-Fija(doduše, sad malo šteka), ali uvijek je radilo.
PSP, igra, dodaci i internet bilogdje??? Za 500kn?? Ja sam svoj PSP platio 1700kn bez tog bežičnog interneta. Može mi tko objasnit kako 500kn za sve to??