Sonyjev povratak u pozitivu

poruka: 7
|
čitano: 593
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Sonyjev povratak u pozitivu".
3 godine
neaktivan

Ja se čudim kako Sony uspjeva raditi zbog tolikog pada cijena elektronike u zadnjih desetak godina.

I am awesome.
2 godine

pobogu milijarda=1.000.000.000, bilijun=1.000.000.000.000 Cool možda je točno napisano ali sumnjam da su im toliki prihodi

Ako griješim molim da me opomenete Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 16:51 (Igy.voy).
3 godine
RE: Sonyjev povratak u pozitivu
Igy.voy kaže...

pobogu milijarda=1.000.000.000, bilijun=1.000.000.000.000 Cool možda je točno napisano ali sumnjam da su im toliki prihodi

Ako griješim molim da me opomenete Smijeh

pa 7.6 bilijuna yena preracunato u americke dolare iznoci trenutno : 87,795,444,627.69 americkih dolara.to je ukupna prodaja u godini dana

a povecanje prodaje je kako kazu 1.6 bilijuna yena sto je trenutno: 18,467,301,122.02 americkih dolara,dakle sasvim realne brojke za jedan sony

2 godine

Poklopit ću se. Valjda sam navikao da neka "umjetnička djela" koštaju više no što moja država ima godišnji proračunBelji se A u kakvoj i živim ne čudi....

3 godine

Billion je milijarda, a ne bilijun kao kod nas. Oni nemaju milijardu kao iznos.

3 godine
Dachande kaže...

Billion je milijarda, a ne bilijun kao kod nas. Oni nemaju milijardu kao iznos.

ali je clanak pisan hrvatskim jezikom i kod nas postoji bilijun

3 godine

Sam revenue je 74.773 milijardi dolara...

ali to su samo prihodi... sada pitanje je gubitaka i poreza... a to se mora cekati do kraja godine... evo baš sam zavrsio citanje consolidated izvjesca... ipak se ima nesto sitno dionica tamo (dobro nemam ja, nego roditelji ali opet) i treba to pratiti...

In Control
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 19:09 (EnlightenedPhoenix).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice