SP1 za Windows 7 dolazi 22. veljače

poruka: 24
|
čitano: 3.368
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "SP1 za Windows 7 dolazi 22. veljače".
3 godine

pa to se već zna :P

Atomska bubamara
2 godine
Re: SP1 za Windows 7 dolazi 22. veljače

Ovaj put nije da kasne nego su već objavili istu vijest.. lol. :D

He sees like he's never seen before.. He is light in water..
21 mjesec

Ne kužim čemu SP ako nema nikakvih novotarija za postojeće korisnike, koji redovito osvježavaju Winse zakrpama. Razumijem da je to bolja varijanta za one koji nanovo instaliraju OS ali za milijune postojećih korisnika, po ovome bez nekih novosti, ispada da nema neke promjene. Već imamo instaliranu većinu onoga što dolazi u SP.

Možda pišem bedastoće ali tako sam ja shvatio.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
2 godine

Pa da nekuzim sta svi isčekuju taj SP za win 7 i skidaju ga sa bogtepitaj kakvih sve ne stranica kao da ce nesto dobit sa time
Nemogu se strpit drugi utorak u mjesecu da naprave update pa ce im pisat da imaju SP vec skidaju preko 300Mb da bi imali

http://www.soundstream.com/
4 godine

Lakše je instalirati jedan paket zakrpi nego downlodovati i instalirati stotinjak pojedinačnih ispravki. A nisu svi kompjuteri na internetu (neki i ne smiju biti).

Plus što se može uraditi slipstream SP1-a što znatno ubrzava kompletan proces instalacije.

4 godine

MS se nada da će zbog markentinškog naziva SP1 ljudi ipak instalirati W7, istu stvar su napravili sa Vistom SP2 preimenovavši je u Windows 7 i debelo profitirali. Sigurno je da će nakon SP1 broj korisnika W7 porasti za nekih 10%, ali sumnjam da će više. Ja se već mjesec dana dvoumim bih li migrirao, ali ne mogu i jednostavno ne mogu naći dobre razloge zbog kojih bih prešao na W7. Želim, ali jednostavno mi se ne da tražiti drivere i programe za 64bit kad mi sve savršeno radi, BSOD nisam vidio zadnjih X godina, a ne daj bože da neki od mojih favorita ne rade na w7 64bit :)

Inače, zanimljivo je da neke firme (domaće i vanjske) sa kojima radimo (poslovni softver) i dan danas ne pružaju podršku za W7. Volio bih čuti njihove razloge.

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
2 godine
mario.L_hr kaže...

Ne kužim čemu SP ako nema nikakvih novotarija za postojeće korisnike, koji redovito osvježavaju Winse zakrpama. Razumijem da je to bolja varijanta za one koji nanovo instaliraju OS ali za milijune postojećih korisnika, po ovome bez nekih novosti, ispada da nema neke promjene. Već imamo instaliranu većinu onoga što dolazi u SP.

Možda pišem bedastoće ali tako sam ja shvatio.

s klijentske strane i ne igra neku pretjeranu ulogu osim kaj ajmo reć ubrzava da računalo od nule postane up to date ali mene recimo više privlači serverski dio priče di SP itekako donosi novosti

ps - za milijune postojećih korisnika SP će donjeti samo potvrdu određenog patch levela (kao što je recimo xp SP3)

kod mene normalno radi.....
2 godine
zbuzanic kaže...

MS se nada da će zbog markentinškog naziva SP1 ljudi ipak instalirati W7, istu stvar su napravili sa Vistom SP2 preimenovavši je u Windows 7 i debelo profitirali. Sigurno je da će nakon SP1 broj korisnika W7 porasti za nekih 10%, ali sumnjam da će više. Ja se već mjesec dana dvoumim bih li migrirao, ali ne mogu i jednostavno ne mogu naći dobre razloge zbog kojih bih prešao na W7. Želim, ali jednostavno mi se ne da tražiti drivere i programe za 64bit kad mi sve savršeno radi, BSOD nisam vidio zadnjih X godina, a ne daj bože da neki od mojih favorita ne rade na w7 64bit :)

Inače, zanimljivo je da neke firme (domaće i vanjske) sa kojima radimo (poslovni softver) i dan danas ne pružaju podršku za W7. Volio bih čuti njihove razloge.

i meni su zanimljive te firme, pogotovo knjigovodstveni programi koji se vrte pod dosom {#}

(rekao bih čista ljenost "programera")

3 godine

Neki ljudi redovito skidaju update i sada će ti isti ljudi navaliti i skidati SP 1 lol.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
4 godine
zbuzanic kaže...

Svaki komad hardvera koji iole nešto vrijedi, već godinama ima 64-bitne drivere, ali imaš i 32-bitni Windows 7 ako se bojiš 64-bita ili ti je ružan broj. Kakvih favorita?

Inače, dosta firmi ne pruža podršku za W7, jer je to posao Microsofta, a ne tih firmi. Što se tiče njihovih aplikacija, kao što je kolega rekao, mnogi aplikacije imaju u DOS-u što zbog lijenosti, što zbog nesposobnosti.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
4 godine

Sviđa mi se što stiže SP1, često se dogodi da me netko traži za uslugu reinstalacije OS-a i tu mi SP štedi dosta vremena koje bi inače proveo skidajući zakrpe. A da ne nabrajam ima tu i drugih beneficija, tako da makar neki spominju marketinše trikove slažem se s MS-om u ovome jer "at the end of the day" benefitira korisnicima.

http://micromanagements.blogspot.com/
15 mjeseci
protjeran
mi koji nećemo skidati sp s nekih stranica prije nego ga pošalju putem windows updatea možemo ga očekivati, kada, drugi mjesec?
4 godine
zbuzanic kaže...

Mislim da boldani dio daje odgovor na pitanje iiz zadnje rečenice - ne da im se prilagoditi. A kao poticaj za upgrade bi mogao biti razlog da se pređe na x64 arhitekturu (znam da su 3 GB RAM-a dosta za većinu stvari no ni to neće trajati zauvijek)), pa čovjek više ni bio morao biti lijen   - proizvođači softvera i hardvera (npr. HP) bi bili prisiljeni izdati drivere i softver za novu arhitekturu ako žele ostati konkurentni na tržištu. Normalno to se ne može napraviti za dan-dva.

3 godine

Veljača, koji to dođe mjesec??

香港 - 47
2 godine
El Manifico_Buster kaže...

ili ovaj ili drugi :)

2 godine
El Manifico_Buster kaže...

To ti dođe drugi mjesec

http://www.soundstream.com/
4 godine
Pa sta nije ovo izaslo vec? Koji k sam ja instalirao onda pred tjedan dva?
4 godine
disco kaže...

Hahahah!{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 20:49 (Penryn).
3 godine
disco kaže...

pa taj iz moje teme je jedan te isti, samo što će tek od 22. biti SLUŽBENO dostupan. al eto ranije je procurio na internet, i već puno ljudi ga je instaliralo

ne znam po koji put ovo ponavljam... Nevinasce

Atomska bubamara
4 godine

Ja uvijek pitam koji je to mjesec xD Govorim 5 jezika, od čega 4 koriste standardne nazive mjeseca, a 1 - pogodite koji - koristi neke svoje :D - Nikad na zelenu granu.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
4 godine
naxeem kaže...

Ja uvijek pitam koji je to mjesec xD Govorim 5 jezika, od čega 4 koriste standardne nazive mjeseca, a 1 - pogodite koji - koristi neke svoje :D - Nikad na zelenu granu.

Ako trebaš pitati, onda ne govoriš taj jedan koji misliš da govoriš{#}

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
4 godine
cekpi kaže...

i meni su zanimljive te firme, pogotovo knjigovodstveni programi koji se vrte pod dosom {#}

(rekao bih čista ljenost "programera")

da... onda ti baba u fini veli da joj moras donijet podatke na disketi...

disketi !! {#}{#}

tlak mi pi.zdi kad trazim ispravnu disketu...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
23 mjeseca
naxeem kaže...

Nismo jedini{#}

Češka,Poljska,Ukrajina i Bjelorusija

Never Argue with an Idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
2 godine

FYI

na msdn-u je dostupan

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice