Ovo je očekivana najava, obzirom kako su se pogodnim nove Radeonke pokazale za overklokiranje i sa standardnim, referentnim hladnjacima. Ali nisam očekivao ovolike mogućnosti podizanja takta. Ovo se stvarno čini bolesno, da se čovjek zapita je li to uopće moguće postići.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radeon HD 7970 Atomic šekret Edition. 
WC školjka edition
WC školjka edition
zato jer se user*š od klokova 
Ovo je očekivana najava, obzirom kako su se pogodnim nove Radeonke pokazale za overklokiranje i sa standardnim, referentnim hladnjacima. Ali nisam očekivao ovolike mogućnosti podizanja takta. Ovo se stvarno čini bolesno, da se čovjek zapita je li to uopće moguće postići.
45% veci tvornicki taktovi na nereferentnim modelima su tebi ocekivana najava o.O?
a ionako kod ovog leaka najzanimljivije je nesto drugo, ono prekrizeno, pogledajte broj sp-ova na otkazanim (prekrizenim) modelima...
Btw, mislim da Denis nije u pravu s ovih prosječnih 10% razlike u performansama u korist 7970. Gdje god čitam recenzije, prosječno je 7970 od 580 jači oko 15-25%.
WC školjka edition
zato jer se user*š od klokova 
ne nego kad se zagrije onda voda potece ko kad je pustis u WC-u
Btw, mislim da Denis nije u pravu s ovih prosječnih 10% razlike u performansama u korist 7970. Gdje god čitam recenzije, prosječno je 7970 od 580 jači oko 15-25%.
Ma sigurno se zabunio
TD za glupost
Sto se tice cijena ovih kartica ja ih se ne bojim, jednostavno sada nisam pri novcu za njih 
1.3Ghz??! :O