Specijalci iz Sapphirea

poruka: 11
|
čitano: 1.373
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Specijalci iz Sapphirea".
5 godina
Specijalci iz Sapphirea

Ovo je očekivana najava, obzirom kako su se pogodnim nove Radeonke pokazale za overklokiranje i sa standardnim, referentnim hladnjacima. Ali nisam očekivao ovolike mogućnosti podizanja takta. Ovo se stvarno čini bolesno, da se čovjek zapita je li to uopće moguće postići.

4 godine
Specijalci iz Sapphirea

Radeon HD 7970 Atomic šekret Edition. {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 14:36 (luka_cro).
5 godina
Specijalci iz Sapphirea

WC školjka edition{#}

M4X @ 3.14zda GHz
4 godine
Re: Specijalci iz Sapphirea
M4X kaže...

WC školjka edition{#}

zato jer se user*š od klokova {#}

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14/88
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 14:44 (Mikovic_xD).
3 godine
protjeran
Malto kaže...

Ovo je očekivana najava, obzirom kako su se pogodnim nove Radeonke pokazale za overklokiranje i sa standardnim, referentnim hladnjacima. Ali nisam očekivao ovolike mogućnosti podizanja takta. Ovo se stvarno čini bolesno, da se čovjek zapita je li to uopće moguće postići.

45% veci tvornicki taktovi na nereferentnim modelima su tebi ocekivana najava o.O?

a ionako kod ovog leaka najzanimljivije je nesto drugo, ono prekrizeno, pogledajte broj sp-ova na otkazanim (prekrizenim) modelima... 

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 14:50 (dado8).
5 godina
Specijalci iz Sapphirea

Btw, mislim da Denis nije u pravu s ovih prosječnih 10% razlike u performansama u korist 7970. Gdje god čitam recenzije, prosječno je 7970 od 580 jači oko 15-25%.

19 mjeseci
Mikovic_xD kaže...
M4X kaže...

WC školjka edition{#}

zato jer se user*š od klokova {#}

ne nego kad se zagrije onda voda potece ko kad je pustis u WC-u

Xc
5 godina
protjeran
Malto kaže...

Btw, mislim da Denis nije u pravu s ovih prosječnih 10% razlike u performansama u korist 7970. Gdje god čitam recenzije, prosječno je 7970 od 580 jači oko 15-25%.

Ma sigurno se zabunio

I don't need sex, T-com fucks me every day
23 mjeseca
bojim se cijena kod nas, s obzirom na cijenu referentne sumnjam da ce biti ispod 6000kn ova super oc verzija.
TD za glupost
18 mjeseci
Specijalci iz Sapphirea

Sto se tice cijena ovih kartica ja ih se ne bojim, jednostavno sada nisam pri novcu za njih {#}

2 godine
Specijalci iz Sapphirea

1.3Ghz??! :O

WoT: BlackRainCRO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice