Sportski paket za sportske manijake

poruka: 10
|
čitano: 1.202
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Sportski paket za sportske manijake".
4 godine

50% ovih kanala sam pogledao na satelitu i više ih nisam ni otvorio, totalno bezvezni program, a slika je užas ili kao da gledam neki vrlo loši divx.

22 mjeseca

Cijena je dobra šala :)))))

2 godine

Bolje neka Bilić ide gledati svoja posla, da ne bi EURO 2012., kao i ovo prošlo svjetsko, gledao na MaxTV-u.

4 godine
neaktivan
RE: Sportski paket za sportske manijake
LoL koja cijena.... A sto cete... to je TCOM...

I da... BILIĆ mora sudjelovati tu... da išta znaš o sponzorstvu HRV reprezentacije ne bi tu to pisao...
In Control
2 godine

ja sam se totalno razočarao u max tv plaćaš 65 kuna za 100 programa a niti jedan ne vridi lipe,a ako želiš gledati kvalitetnije programe moraš plaćati dodatno koji lopovluk

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
4 godine
neaktivan
Zato kablovske su the best... bar za mene :)

a sve jeftinije no TCOM :)
In Control
22 mjeseca
blackalbum kaže...

ja sam se totalno razočarao u max tv plaćaš 65 kuna za 100 programa a niti jedan ne vridi lipe,a ako želiš gledati kvalitetnije programe moraš plaćati dodatno koji lopovluk

Ma da al ovaj sportski paket je skuplji od HBO paketa koji sad ima ako se ne varam 4 kanala i digitalnu videoteku - sve za 55kn - cijena je baš komična

2 godine

stvarno moraš biti manijak da ovo platiš,idioti

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
2 godine

Baš su đubrad pokvarena

4 godine
blackalbum kaže...

vrijede national geographic i history. ostalo 0 bodova

JA:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice