Spotify došao do 3 milijuna korisnika

poruka: 8
|
čitano: 609
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Spotify došao do 3 milijuna korisnika".
4 mjeseca

ja sam ga slusa prija dok nisu banirali ip-s izvan zemalja u kojima je bio dopusten i mogu rec da je izvrstan, i steta sto se u nas nece moc koristiti bar jos 5 godina ili tako nesto

3 godine
Re: Spotify došao do 3 milijuna korisnika

odakle ti tih pet godina? to je sluzbeno ili?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
4 mjeseca

zato sto smo zemlje treceg svijeta po "amerikancima"

17 mjeseci
Re: Spotify došao do 3 milijuna korisnika
camill kaže...

zato sto smo zemlje treceg svijeta po "amerikancima"

Mislis po "svedjanima" valjda.

3 godine

Ja sam na Spotifyju već dugo. Potrebno je samo svakih 14 dana jednom se konektovati sa US proxyja i to je to. Koliko je odličan, to se i više nego isplati :-)

9 mjeseci

I ja ga koristim preko USA proxy-ja. Još mi na timeline-u ispisuje koju pjesmu slušam, i čak mogu pauzirati pjesmu iz facebooka i pokrenuti neku drugu. Odličan servis. 5+.

4 godine

...jedno ograničenje - nakon šest mjeseci mjesečno se može slušati samo 10 sati glazbe.

Prilično gadno ograničenje! 10 sati se potroši u svega dan - dva.

The written word is the only way to present yourself on the forum. So if you type like an idiot, people will assume you are one.
17 mjeseci

Nisam znao da Spotify blokira van US. Na njihovom sajtu piše da samo free account je limitiran po tom pitanju a za ostale piše da se može koristit abroad..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice