Ajme... sline mi cure... podržavaju li TRIM? :-) A tek ovi od 0.5 i 1TB... ajoooooooooj.........
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Brzina pisanja od 1500 MB/s ?? Majke ti Marije.... Bas sam mislil napisat kak bi to negdje bilo zgodno stavit u RAID0...
Kopirat 20 GB za minutu ? Đizss...
ajme cijena tih diskova me uopće ne zanima jer vrijednost mojih nekretnina nebi bila dovoljna za tih pola terabajta... 
Ovakve vijesti me najviše napaljuju
. Još da si mogu priuštit koji....
da ga imate sta bi kopirali jedan te isti file s jedne particije na drugu i cudili bi se ko picek glisti,
da ga imate sta bi kopirali jedan te isti file s jedne particije na drugu i cudili bi se ko picek glisti,
Ja bih Windowse i projekte stavio na RAID0 od 4 takva diska i uživao u brzini 20 puta većoj od klasičnih diskova :D
Ja bih Windowse i projekte stavio na RAID0 od 4 takva diska i uživao u brzini 20 puta većoj od klasičnih diskova :D
nisam ni mislio na tebe :D,
cast izuzecima
Da se napokon riješimo uskog "grla" na računalu. 
Samo za ovi Vertex 2 tribat će SATA 3.0 ako mislimo iskoristit ga, a i SATA 3.0 je do oko 500MB/s (SATA 2.0 do 300MB/s). Vertex 2 do 480MB/s pisanje i 550MB/s čitanje.
Pa se sad ti misli >.<
Idem uplatiti loto! Još malo pa će biti brži SWAP od rama!
ovdje usko grlo predstavlja i7 hahhaaha
ajme cijena tih diskova me uopće ne zanima jer vrijednost mojih nekretnina nebi bila dovoljna za tih pola terabajta... 
Treba u bankama pitat dal daju kredu na 7 godina za SSD.
Tu ti ram netreba za igrice kolko je to brzo..256 mb rama je cist dosta,mozda cak i pretjerivanje.
Ajme... sline mi cure... podržavaju li TRIM? :-) A tek ovi od 0.5 i 1TB... ajoooooooooj.........
Kao jedan sigurno, a u RAID-u...pitanje...
Izuzetno velike brzine, taman na rubu SATA II-jke :)
Ton je to.. sad samo treba imat živaca čekati dok se cijene ne spuste dovoljno da si ga i prosječni korisnik može priuštiti.
Nadam se da će već kroz godinu do dvije SSD-ovi solidnih performansi biti cjenovno prihvatljivi, te zauzimati sve veči postotak u kućnim konfama
Tu ti ram netreba za igrice kolko je to brzo..256 mb rama je cist dosta,mozda cak i pretjerivanje.
Vidim smajlić, ali ne pretjeruj!