SSD invazija iz OCZ-a

poruka: 15
|
čitano: 1.566
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "SSD invazija iz OCZ-a".
4 godine
SSD invazija iz OCZ-a

Ajme... sline mi cure... podržavaju li TRIM? :-) A tek ovi od 0.5 i 1TB... ajoooooooooj.........

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
4 godine
SSD invazija iz OCZ-a

Brzina pisanja od 1500 MB/s ?? Majke ti Marije.... Bas sam mislil napisat kak bi to negdje bilo zgodno stavit u RAID0...Smijeh Kopirat 20 GB za minutu ? Đizss...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 13:07 (Batista).
4 godine
RE: SSD invazija iz OCZ-a

ajme cijena tih diskova me uopće ne zanima jer vrijednost mojih nekretnina nebi bila dovoljna za tih pola terabajta... Smijeh

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
3 godine
SSD invazija iz OCZ-a

Ovakve vijesti me najviše napaljuju  Smijeh. Još da si mogu priuštit koji....

2 godine
SSD invazija iz OCZ-a

da ga imate sta bi kopirali jedan te isti file s jedne particije na drugu i cudili bi se ko picek glisti,

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
4 godine
Jim Carrey kaže...

da ga imate sta bi kopirali jedan te isti file s jedne particije na drugu i cudili bi se ko picek glisti,

Ja bih Windowse i projekte stavio na RAID0 od 4 takva diska i uživao u brzini 20 puta većoj od klasičnih diskova :D

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
2 godine
naxeem kaže...
Jim Carrey kaže...

Ja bih Windowse i projekte stavio na RAID0 od 4 takva diska i uživao u brzini 20 puta većoj od klasičnih diskova :D

nisam ni mislio na tebe :D,

cast izuzecima

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
4 godine
SSD invazija iz OCZ-a

Da se napokon riješimo uskog "grla" na računalu.  Osmijeh

Samo za ovi Vertex 2 tribat će SATA 3.0 ako mislimo iskoristit ga, a i SATA 3.0 je do oko 500MB/s (SATA 2.0 do 300MB/s). Vertex 2 do 480MB/s pisanje i 550MB/s čitanje.

Pa se sad ti misli >.<

Za dom - vjera, ljubav i domovina
3 godine
SSD invazija iz OCZ-a

Idem uplatiti loto! Još malo pa će biti brži SWAP od rama!

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
4 godine

ovdje usko grlo predstavlja i7 hahhaaha

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
3 godine
moderator
Blue_Fatal1ty kaže...

ajme cijena tih diskova me uopće ne zanima jer vrijednost mojih nekretnina nebi bila dovoljna za tih pola terabajta... Smijeh

Treba u bankama pitat dal daju kredu na 7 godina za SSD.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
2 godine
SSD invazija iz OCZ-a

Tu ti ram netreba za igrice kolko je to brzo..256 mb rama je cist dosta,mozda cak i pretjerivanje.Cool

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
4 godine
naxeem kaže...

Ajme... sline mi cure... podržavaju li TRIM? :-) A tek ovi od 0.5 i 1TB... ajoooooooooj.........

Kao jedan sigurno, a u RAID-u...pitanje...

Izuzetno velike brzine, taman na rubu SATA II-jke :)

addicted to HD :)
4 godine
SSD invazija iz OCZ-a

Ton je to..    sad samo treba imat živaca čekati dok se cijene ne spuste dovoljno da si ga i prosječni korisnik može priuštiti.

Nadam se da će već kroz godinu do dvije SSD-ovi solidnih performansi biti cjenovno prihvatljivi, te zauzimati sve veči postotak u kućnim konfama Namigiva 

Lijep pozdrav ;)
4 godine
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Tu ti ram netreba za igrice kolko je to brzo..256 mb rama je cist dosta,mozda cak i pretjerivanje.Cool

Vidim smajlić, ali ne pretjeruj! 

Dolje Matija Gubc
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice