SSD-ovi iz Green Housea

poruka: 5
|
čitano: 640
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "SSD-ovi iz Green Housea".
3 godine
SSD-ovi iz Green Housea

Zanima me isplati li se uzimat SSD radi samih performansi ili je to jos uvijek prerano? Bilo bi dobro recimo sistemsku particiju stavit na ssd ako je brzi od obicnog hdd-a. 

A.D.
2 godine
RE: SSD-ovi iz Green Housea
unic0rn kaže...

Zanima me isplati li se uzimat SSD radi samih performansi ili je to jos uvijek prerano? Bilo bi dobro recimo sistemsku particiju stavit na ssd ako je brzi od obicnog hdd-a. 

ko ima love koja ga žulja uzet će...ali većina će čekati dok cijena ne dođe do cca 800kn

4 godine
unic0rn kaže...

Kada jednom stavis SSD vise ne mices SSD, eto otprilike tolko je brz Osmijeh

addicted to HD :)
2 godine
protjeran
unic0rn kaže...

Naravno da se isplati, jer je naprosto užitak raditi na njemu, ali naravno ne na svima, jer ovi koji su cijenom ispod cca 1300kn su slabi... intel najavulje da ce u četvrtom kvartalu ove godine izdati nove ssd diskove u ako se nevaram 25 nm procesu (postojeći su u 34nm) tako da bi trebali biti jeftiniji, brži i manje trošiti.... trenutno je ovaj jedan intelov od 80gb oko 1800-2000kn tako da vjerujem da ce biti oko soma kuna a ovi noviji oko 1500kn a to je onda dosta dobra kupovina...

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 12:21 (Lex Luthor).
3 godine
SSD-ovi iz Green Housea

E da to me i zanimalo jer sam negdje vec citao da su ovi jeftiniji po performasama cak i slabiji. U svakom slucaju jos se treba strpit pa onda kupit neki ssd kada vec cijena bude prihvatljiva!

A.D.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice