- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E umreću. To gowno može poslužit jedino kao podmetač za pivu, otprilike je tih dimenzija.
Ajde čekam da dođe pa ga mjenjam za sadašnji Bold 9700 :D
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Mislim da mu je reza ekrana ipak 640x480 a ne 640x580.
Ovo je telefon.Rado bih svojeg storma II zamijenio za barem 9700 
Naravno, ovaj muskoj, Desire i slicni zenskoj populaciji.
mobitel koji ima svoju skupinu korisnika... ja ga osobno ne bi badava jer ne volim ovakav tip mobitela... al kome se svida i ko ce ga pravilno koristiti.. jako dobar mob..
Stara poslovica: o ukusima se ne raspravlja ;)
Stara poslovica: o ukusima se ne raspravlja ;)
I te kako se raspravlja! i te kako!
\o/
Blackberry OS 7!?!
Pa "sestica" je ostala neiskoriscena, izgleda da je bila tranzitni promasaj poput Viste.
Nije izgledao los ono par sati sto sam ga probao, inace nisam prije BB probao nijedan 
Evo iskreno, imao sam iPhone 3G čim je izašao i bio mi je najbolje mobitel do tada koji sam ikad imao. Onda blesav ja, mjenjao sam ga za NOKIU N97 koja je crkla za mjesec dana (bila je kupljena na crno i nije imala garanciju, a iPhone radi dan danas). I imao sam onda neku Nokiu 6600 ja mislim i igrom slučaja u Poreču upoznam jednu curu iz Nizozemske i mi se zaljubimo i sl ;).
Ona mi kaže da ima BB i da svi što imaju BB se mogu dopisivati međusobno besplatno i ja ajde da i ja to kupim. Kupio sam 9700 Bold i još ga imam, i stvarno je najbolji kojeg sam imao do sada, pošto sada radim u jednoj firmi gdje dobivam puuuno e-mailova i sl. tako da ga koristim i za to.
Istina, iPhone je multimedijski bolji a za dopisivanje je BB bolji...
BB broj 1
iPhone broj 2
sve ostalo nebitno ;)
1. Evo iskreno, imao sam iPhone 3G čim je izašao i bio mi je najbolje mobitel do tada koji sam ikad imao. Onda blesav ja, mjenjao sam ga za NOKIU N97
Ovu glupost sam i ja napravio. Isto ovako. Sa 3G na N97 i pozalio.
Nego, jesi se ozenija sa tom Nizozemkom s obzirom da si radi nje kupio BB :D
Evo malo vezano za korisnike Androida i BB.a