Stižu HP-ovi noviteti

poruka: 9
|
čitano: 851
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Stižu HP-ovi noviteti".
15 mjeseci
Stižu HP-ovi noviteti

lijepo izgledaju na slikama ovim. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 15:46 (redikulx).
2 godine
Re: Stižu HP-ovi noviteti
redikulx kaže...

lijepo izgledaju na slikama ovim. {#}

Nekako mi se čini da će biti komentara tipa "HP krade dizajn od Apple-a". {#}
Predivan laptop 

BajaBoss
5 godina
Na tak malim uređajima se nemre nikak drukčije napravit dizajn. Po tome ispada da bi svi sad trebali počet radit okrugle ekrane ili tipke. Notebook je tipkovica na koju je spojen preklopni ekran. Sad kad su komponente puno manje i svi su kompovi tanki te razlike su još manje ili ih nema.
2 godine

Lijepi su nema šta, vjerujem da im je i kvaliteta na nivou.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
3 godine
Stižu HP-ovi noviteti
na xt-u rezolucija je uobicajenih 1366 nije 1600.. :(
2 godine
Stižu HP-ovi noviteti

Nadam se da cu si uspijeti priuštiti envy ultrabook  4 :D

Nadam se da je grafika na tim ivyima bar 2 -3 outa bolja od sandyevske

LoL NordicEU : Heineken01
21 mjesec
Stižu HP-ovi noviteti

NIKAD mi neće bit jasno zašto katastrofalne performanse prijenosnika pokušavaju nadomjestiti jačim procesorima i dodavanjem RAMa kad je hard i dalje na 5400. Iskreširaš 10 soma kuna za normalan laptop i kad ga baciš na test sa nekim za 5000kn skontaš da si popušio konjsku klajbu.

5 godina
Zato jer 99% korisnika nema pojma kaj kupuje i onda je lako uvaljat komp sa 5400 diskom. Moj notebook ima hdd na 7200 ali od kad imam ssd u desktopu konstatno razmisljam o kupovini ssd-a za notebook.
Izvadim hard iz notebooka i stavim u neko lijepo kuciste te s time dobijem USB 3.0 750 GB externi disk a nutra zaserafim 256 GB SSD i overall pilu od kompa. Komp ima i7 procesor, 8GB rama ali me taj 7200 koci do jaja.
3 godine
Stižu HP-ovi noviteti

"kakvoćnog hardvera" ahahahahahaaaaa{#} 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice