Iskreno mrzim 3D jer se odjedanput masovno pojavio prije 1-1.5 godinu. Ne sviđa mi se nikako,volim dobri stari 2D. Eventualno bi ovo moglo u igrama ali filmovi,televizija nikako.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam gledao 3d u kinu nije stvar samo u naočalama koje smetaju,pitanje je što ćeš gledati kad kupiš 3d televiziju jer 3d naslova nema puno,bilo je istraživanje samsunga u kojem ljudi koji su kupili 3d televizor uglavnom gledaju 2d jer nemaju previše 3d sadržaja,ali tko voli nek izvoli
A naočari će pošalju tek za 3 nedelje.
" a najbolji rezultati se postižu ukoliko gledatelji sjede oko 60 centimetara ispred 12-inčnog ekrana, odnosno 90 centimetara od 20 inčnog ekrana."
Da..najbolji..-.-..ikakvi vjerojatno..
Moraš si prvo označiti crtu kao za pikado da znaš od kud možeš gledati TV...iako su maknuli naočale, ovo je još uvijek neupotrebljivo u svakodnevnom životu..
Iskreno mrzim 3D jer se odjedanput masovno pojavio prije 1-1.5 godinu. Ne sviđa mi se nikako,volim dobri stari 2D. Eventualno bi ovo moglo u igrama ali filmovi,televizija nikako.
Hoces reci da pogledati Avatar 3D u kinu nije fora?
Hoces reci da pogledati Avatar 3D u kinu nije fora?
Krivo.Mislio sam u kući,na televiziji. Pogledao sam Avatar u kinu (3D) odličan je da se razumijemo,ali ne bih htio to imati u kući.
Najdalje za 2 g. ce se 42'' i veci 3D plasma/LED televizori (bez cvikara) naci u serijskoj proizvodnji i samim time i prodaji. Tada cemo zato imati 2D full HD plazmu za 300 €.