Symantec straši korisnike?

poruka: 30
|
čitano: 3.382
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Symantec straši korisnike?".
19 mjeseci

A šta je tu čudno?

Dobrodošli u kapitalizam ;)

3 godine
Re: Symantec straši korisnike?

Ameri su poznati kao paranoičan narod.

Pogledajte samo Mooreove filmove....

Ništa čudno, na žalost....previše ispranih mozgova....

Comodo/Emsisoft plaćenik
2 godine

nek ubace jos pokojeg virusa muslimana i komunistu {#}

null
4 godine

Eh, još kad vidim nekome instaliran norton security scan digne mi se kosa na glavi. Koja samo taj upozorenja baca kad detektira cookies-e, čovjek pomisli da je pokupio pozamašan broj malware-a.

When all else fails - crowbar the fucker
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 14:57 (username).
3 godine
EchoOne kaže...

A šta je tu čudno?

:)

5 godina

Barem postoje besplatni programi koji mogu puno bolje obaviti posao.

4 godine
Hummer kaže...

Barem postoje besplatni programi koji mogu puno bolje obaviti posao.

Poziv na flame war? Pregrist ću jezik.

When all else fails - crowbar the fucker
5 godina
Hummer kaže...

...

brzo pobriši doć će ti Torrente... {#}{#}

3 godine

"Scareware"

Ah

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=zUsyW_-P398&feature=related
4 godine

Po meni posve uobičajena pojava xD{#}

e.BugaTeam @ebugateam.vacau.com
2 godine
neaktivan

Nije symatec jedini koji to radi. Ima hrpetina stranica koje vam nude besplatno skeniranje računala  pa onda prijave hrpetinu grešaka i guraju vam neki shareware program. We found 500 000 errors on your PC. Download blablabla and fix them now. For only $29,99.

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
4 godine
EchoOne kaže...

A šta je tu čudno?

Kakve veze ima ovo sa kapitalizmom?!

U tom istom kapitalizmu se ovakve 'dosjetke' plaćaju visokim novčanim odštetama (ako se dokažu), i gubljenjem tržišne pozicije i  vrijednosti na burzi.

Za jednu firmu takve reputacije kao što je Symantec (a pamte oni i znatno bolje dane), prava katastrofa je spasti na ovako niske grane i koristiti se 'poslovnim idejama' koje obično iskorištavaju "distributeri" virusa (sjetimo se sam Antivirus XP-a).

4 godine

Symantec?? {#} Zadnji njihov AV koji je valjaj ,bila je 2004 verzija ,nakon toga rade samo bloatware!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 18:22 (kizo2703).
5 godina
protjeran
Fermi kaže...

Nije symatec jedini koji to radi. Ima hrpetina stranica koje vam nude besplatno skeniranje računala  pa onda prijave hrpetinu grešaka i guraju vam neki shareware program. We found 500 000 errors on your PC. Download blablabla and fix them now. For only $29,99.

U pravu si, ako "Antivirus 2009/10/11/12" i sličan scamware smatraša djelom Esseta, Avire, AVAST-a, Sophosa, Kasperskya i ostalih poznatih antivirusnih kompanija. Zasad, Symantec je jedini koji je upotrijebio metodu protiv koje bi se trebao boriti svojim antivirusnim rješenjem, dakle, nije ništa bolji od onih koji rade zloćudan kod.

Za Norton programe imam samo jednu riječ, bloatware.

Odavno su pojedine programe iz njegove ponude prešišale povoljnije alternative od kojih su neke čak besplatne.

5 godina

Say 'besplatno' again. Say 'besplatno' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say besplatno one more Goddamn time!

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
5 godina
Fermi kaže...

To je klasicna prica da ko obično, namjenjena da prevari te upeca naivne i neiskusne na kupnju i onda Registry skeniranje i slične gluposti ko ono Uniblue smeče i svi njihovi proizvodi. {#}

Fučkaš Registry od toge nema koristi, samo magla prazna osim u neki specijalnim situacijama sve ostalo je šuplje i bezveze. Samo love neiskusne na sve strane, jer jedino od njih i mogu lovu izvuč kad jednom korisnik skuži ili se informira kakvih sve odličnih programa ima za badave gotovo je s muljanjem.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
5 godina

bloatware?

free avast,free avg, free avira,free panda...toolbara da ti pamet stane..comodo je super na testiranjima i super mu je antivirus...ali pritisni next-next i dobijes browser dragon, novi dns i geekbuddy sandokana....sve je danas bloatware.

treba povecalom trazit opcionalnu rucnu instalaciju.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 18:35 (torrente).
5 godina
protjeran
torrente kaže...

bloatware?

free avast,free avg, free avira,free panda...toolbara da ti pamet stane..comodo je super na testiranjima i super mu je antivirus...ali pritisni next-next i dobijes browser dragon, novi dns i geekbuddy sandokana....sve je danas bloatware.

treba povecalom trazit opcionalnu rucnu instalaciju.

http://windows.microsoft.com/en-GB/windows/products/security-essentials

3 godine

Ovo Symantec-ovo prezahtjevno smeće ne bi koristio ni da je besplatno a kamoli da ga još plačam.

4 godine
kizo2703 kaže...

Symantec?? {#} Zadnji njihov AV koji je valjaj ,bila je 2004 verzija ,nakon toga rade samo bloatware!

- 2000. Od XPa je Symantec izgubljen s polu proizvodima koji samo ponekad rade, uz ostale utilse (NU) kao ruski rulet, ali opraštam im zbog NCa i ghosta. McAfee, dosadniji od malwarea, itd. pa možda od svega ovog izađe i nešto dobro, tj. možda napokon prestanu prizvođaći isporučivati boundlane nametnike. Život bi bio malo jednostavniji...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
5 godina

ma ne bih čudio da antivirusne firme same sebi prave posao i puštaju viruse na net,da bi se kupovao AV software.

Mrzim cheatere iz dna duše
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 23:44 (crozoki).
19 mjeseci

ma sjecam se da sam imao prije nekoliko godina symantec antivirus. komp se jedva dao koristiti a symantec nije nista pronalazio. starinmaknuo symantec i puknuo gore free avg, nasao stotine virusa i izbjegao reinstalaciju Winsa. sad sam na Avastu koji je jos bolji...

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 0:25 (Suddenly Psychotic).
5 godina
ihush kaže...
- 2000. Od XPa je Symantec izgubljen s polu proizvodima koji samo ponekad rade, uz ostale utilse (NU) kao ruski rulet, ali opraštam im zbog NCa i ghosta. McAfee, dosadniji od malwarea, itd. pa možda od svega ovog izađe i nešto dobro, tj. možda napokon prestanu prizvođaći isporučivati boundlane nametnike. Život bi bio malo jednostavniji...

hm, pa ne bih se baš složio sa ovim prvim dijelom, norton AV/IS (za kućne korisnike) npr. je vrlo dobar komad softvera, negdje od 2008/9 pa naovamo više nije resource hog a detekcija je odlična, naravno symantec se kao i svaka velika firma ponaša odvratno, od debilne kampanje free AV is worhless do kupovanja i razhebavanja konkurencije koja bi možebitno ugrozila dominaciju... OEMstvo i boundlanje posebno nervira a sad su počeli i sa scarewareom (uz prijašnji ask toolbar na bijesno preplaćenom softveru... jadno)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 0:34 ((s)izgoreo).
2 godine
protjeran
Nikad nisam imao AV na kompjuteru. Neki od vas će sada dignuti obrvu i upitati se: "Jel ovaj normalan? ". E pa, moram vam reći, pazio sam što radim (makar sam torrente često koristio) i nikad nije bilo nikakvih problema. Da, windows je srao zato jer nije genuine (pirat je), ali to nema nikakve veze s virusima.
Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
4 godine
ihush kaže...

Meni je Norton AV 2004 radil dobro na XP-u 2 godine (ali valjda zato jel onda sam imal ''čak'' 2 GB rama) ,a onda sam probal Internet Security 2007 i on mi je zaklal sistem sa svim onim sranjima u sebi i znal požderat sav ram.

E onda ,poslal sam Norton i Symantec u k***c!

Odonda ,nikad problema ,ni na jednom sistemu.

A za free rješenje ,meni nema boljeg od MSE-a ,a nova verzija 4 (još u beti ,ali radi bez greške) ,će bit još bolja!

Staljin kaže...
Nikad nisam imao AV na kompjuteru. Neki od vas će sada dignuti obrvu i upitati se: "Jel ovaj normalan? ". E pa, moram vam reći, pazio sam što radim (makar sam torrente često koristio) i nikad nije bilo nikakvih problema. Da, windows je srao zato jer nije genuine (pirat je), ali to nema nikakve veze s virusima.

Tvoj PC ,tvoj problem ,samo nemoj puno seedat okolo!! {#}

A tko ne zna danas srediti Windows Genuine problem {#} ,bolje da to ni ne objavljuje (no hard feelings)!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 15:54 (kizo2703).
5 godina
protjeran
ihush kaže...

NC - Total Commander

Ghost - Acronis True Image, Paragon Backup & Recovery, EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition, Clonezilla.

5 godina
protjeran
Staljin kaže...

Ignorance is bliss.

4 godine
the_tux kaže...
...

NC - Total Commander (Free C., Moonlight C. itd..)

Ghost - Acronis True Image, Paragon Backup & Recovery, EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition Part.man, Clonezilla.

uz laplink, NC i ghost su ''sinonimi'' u svojim kategorijama, zato su spomenuti... kao firma koja je imala prave alate, dok se sad koristi uvaljivanjem umjesto da rade kvalitetan software (jer uvjek dobar proizvod donosi profit, dok PRovci ponekad žele samo profit nemajući blage veze o samom proizvodu, nisu geekovi kao mi {#}).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
5 godina
protjeran
ihush kaže...
the_tux kaže...
...

Ghost - Acronis True Image, Paragon Backup & Recovery, EaseUS Data Recovery Wizard Free Edition Part.man, Clonezilla.

uz laplink, NC i ghost su ''sinonimi'' u svojim kategorijama, zato su spomenuti... kao firma koja je imala prave alate, dok se sad koristi uvaljivanjem umjesto da rade kvalitetan software (jer uvjek dobar proizvod donosi profit, dok PRovci ponekad žele samo profit nemajući blage veze o samom proizvodu, nisu geekovi kao mi {#}).

Svaka čast ostalima ali nema do Total Commandera i Directory Opusa.{#}

Znam što si mislio spominjanjem NC-a i ghosta, ja sam samo spomenuo danas dostupne kvalitetne alternative, nek se nađu.{#}

5 godina
moderator
ihush kaže...
the_tux kaže...
...

Budimo realni, Windowsi plus neki freeware alati su danas toliko dobri da nema neke posebne potrebe za utilitiesima (takvi alati eventualno trebaju serviserima računala). Nekad su zaista bili nužni, pogotovo u vrijeme DOS-a (uopće mi je nezamisliv rad u DOS-u bez NC-a) i FAT-a (Scandisk i Defrag su bili daleko prespori za normalnu uporabu). Windowsi XP i NTFS zeznuli su Nortona, tj. Symantec, jer su takvi alati prestali biti nužni.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice