Moj buraz ima ugovor kod t-mobila i redovito dobiva račun od 170kn. Napravi nekih 50-ak poziva. Ja imam ugovor kod tele2 i napravim račun isto od 170 ali napravim preo 100 poziva. OK minutaža varira ali niti ja niti on nikada ne pričamo duže od 10 minuta. Tarifa fleks 60. S time da je internet puno jeftiniji na tele2 od t-mobila. Zanimljivo je kako i sada pokrivenost 3g signalom nije u svim gradovima ok. Sramota je da moramo pričati kako moraš biti u centru grada da bi imao 3g, a več spominju 4g. žalosno
3g i 3.5g sam uspio svugdje pohvatati, pa čak i u mjestu s 1000 ljudi (nije pored niti jednog gradića ili grada). Da ne radi još svugdje, je normalno. Šta mislite da i u svakoj vukojebini u Njemačkoj ima 3g?
3g i 3.5g sam uspio svugdje pohvatati, pa čak i u mjestu s 1000 ljudi (nije pored niti jednog gradića ili grada). Da ne radi još svugdje, je normalno. Šta mislite da i u svakoj vukojebini u Njemačkoj ima 3g?
Super za tebe, ali je u stvarnosti situacija bitno drugačija. Da ne idem dulje u prošlost, jer bi moglo ispasti da nisam "up-to date", ali ovo ljeto sam bio u Fužinama (u blizini je auto put ZG-RI kao i odašiljač blaženog davatelja usluge) i ni traga 3 ili 3.5 G-u ista stvar je i u okolici Imotskog. Kolega je bio na Braču pa se ni on nije proslavio. O prošlogodišnjim problemima u Zadru da ne govorim.
Čak i kada prijavi 2.5 ili 2.75 G to nije ni sjena iste te brzine u okolici Zagreba.
2,75 g??????????????
jedva čekam dan kad će se bežična mreža po brzini , dostupnosti ,cijeni približiti žičanoj još kad ta firma ne bi bila t-com super,dosadilo mi je gasiti internet kad grmi,sjediš negdje kraj mora i surfaš velikom brzinom
2,75 g??????????????
Pogledaj ovdje.
I bas ti pise 2,75G na mobu? Meni pise E.
I bas ti pise 2,75G na mobu? Meni pise E.
Ne koristim mob za pristup internetu, čak sam isključio 3G pristup da baterija dulje traje. Za mobilni pristup internetu koristim laptop.
inače vip bar da posla domaćoj firmi ericsson nikola tesla a te hebo mobajl fuking kinezima, krasno od njih,
preferiram ipak domaću pamet iz ericssona nikola tesla
hoce mi ko pojasnit..do jucer mi je na mobu pisalo u uglu 3g..sad je stalno 3g+.
3g+?
dual carrier HSDPA će iči do 42Mbit/s DL ali još ne radi
samo i modemi moraju podržavati te brzine, kod onih koji ne podržavaju samo diže propustnost, navodno....