T-Mobile najavljuje 4G mrežu

poruka: 41
|
čitano: 4.733
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "T-Mobile najavljuje 4G mrežu".
3 godine
neaktivan

Moj buraz ima ugovor kod t-mobila i redovito dobiva račun od 170kn. Napravi nekih 50-ak poziva. Ja imam ugovor kod tele2 i napravim račun isto od 170 ali napravim preo 100 poziva. OK minutaža varira ali niti ja niti on nikada ne pričamo duže od 10 minuta. Tarifa fleks 60. S time da je internet puno jeftiniji na tele2 od t-mobila. Zanimljivo je kako i sada pokrivenost 3g signalom nije u svim gradovima ok. Sramota je da moramo pričati kako moraš biti u centru grada da bi imao 3g, a več spominju 4g. žalosno

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 18:12 (ja00022).
4 godine

3g i 3.5g sam uspio svugdje pohvatati, pa čak i u mjestu s 1000 ljudi (nije pored niti jednog gradića ili grada). Da ne radi još svugdje, je normalno. Šta mislite da i u svakoj vukojebini u Njemačkoj ima 3g?

21 mjesec
RE: T-Mobile najavljuje 4G mrežu
dd.inc kaže...

3g i 3.5g sam uspio svugdje pohvatati, pa čak i u mjestu s 1000 ljudi (nije pored niti jednog gradića ili grada). Da ne radi još svugdje, je normalno. Šta mislite da i u svakoj vukojebini u Njemačkoj ima 3g?

Super za tebe, ali je u stvarnosti situacija bitno drugačija.  Da ne idem dulje u prošlost, jer bi moglo ispasti da nisam "up-to date", ali ovo ljeto sam bio u Fužinama (u blizini je auto put ZG-RI kao i odašiljač blaženog davatelja usluge) i ni traga 3 ili 3.5 G-u ista stvar je i u okolici Imotskog. Kolega je bio na Braču pa se ni on nije proslavio. O prošlogodišnjim problemima u Zadru da ne govorim.

Čak i kada prijavi 2.5 ili 2.75 G to nije ni sjena iste te brzine u okolici Zagreba.

4 godine
neaktivan

2,75 g??????????????

:)
2 godine

jedva čekam dan kad će se bežična mreža po brzini , dostupnosti ,cijeni približiti žičanoj još kad ta firma ne bi bila t-com super,dosadilo mi je gasiti internet kad grmi,sjediš negdje kraj mora i surfaš velikom brzinom

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
21 mjesec
logic kaže...

2,75 g??????????????

Pogledaj ovdje.

4 godine
neaktivan

I bas ti pise 2,75G na mobu? Meni pise E.

:)
21 mjesec
logic kaže...

I bas ti pise 2,75G na mobu? Meni pise E.

Ne koristim mob za pristup internetu, čak sam isključio 3G pristup da baterija dulje traje. Za mobilni pristup internetu koristim laptop.

2 godine
ma vip je u svibnju najavio za kraj godine 3.75G dual carrier hsdpa DL 42Mbit/s, pa sad te hebo mobajl mora najaviti 4g, umjesto kako netko reče da konačno daju flat nego što se razbacuju sa brzinama seljaci,
inače vip bar da posla domaćoj firmi ericsson nikola tesla a te hebo mobajl fuking kinezima, krasno od njih,
preferiram ipak domaću pamet iz ericssona nikola tesla
bug caruje, um klade valja
4 godine

hoce mi ko pojasnit..do jucer mi je na mobu pisalo u uglu 3g..sad je stalno 3g+.

3g+?

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
2 godine
ako si na vipu vjerovatno HSPA+ do 21Mbit/s DL
dual carrier HSDPA će iči do 42Mbit/s DL ali još ne radi
samo i modemi moraju podržavati te brzine, kod onih koji ne podržavaju samo diže propustnost, navodno....
bug caruje, um klade valja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice