T-Zombix ugasio blog

poruka: 42
|
čitano: 4.663
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "T-Zombix ugasio blog".
3 godine
RE: T-Zombix ugasio blog
v3rbatim kaže...

a ko je njega lincovao molim te ljepo? O cemu ti tu pricas?

To sto se zakacio sa T-Com-om samo mu je donijelo reklamu, da nije bilo toga nitko ziv ne bi ni cuo za njega, osim onih 5-ero ljudi sta su ga citali i prije...

Osim toga dobro je i prosao, ja bi ga kaznio ako za nista onda za isticanje nacističkih simbola, a Mudrinic ga je mogao (mozda i je) tuziti za klevetu zbog poistovjecivanja sa ratnim zločincem hitlerom.

Malo si je previse dopustao taj decko.

Ma koga ti zastupaš da mi je znat (T_SHIT) Valjda

3 godine
T-Zombix ugasio blog

Zombix je legenda a sve one kojima se nije svidjao njegov stil pisanja, mogli su ga i ne citati, kraj price.

2 godine
neaktivan
T-Zombix ugasio blog

Šteta. Hvala zombix, bilo je zabavno i ponekad poučno ;)

4 godine
T-Zombix ugasio blog

Ništa posebno o njemu i njegovom blogu, malo je bio prenapuhan povremeno kad sam nabacio oko... blog kao svaki drugi. Blogovi izumiru jer ih je na milijune i uglavnom su nezanimljivi.

4 godine
T-Zombix ugasio blog

Lako vam je sad komentirati njegov blog na vašim Flat rateovima sa 4 Mbit/s za 180 kunića, bilo bi lijepo vidjeti, vaše orne glasove, kad je internet bio deset puta sporiji, a za 512 Mb se plaćalo i više od 500kn, da progovorite o monopolizmu,, prevarama i ucjenjivanjima svemoćnog T. I da nakon razgovora u policiji i konstantnog maltretiranja da još jače vičete, a sve iz čistog voluntarizma i mahnitog prezira prema opakoj magenti :)

2 godine
protjeran

Joj cuj ga...

Pa takvo je vrijeme bilo, internet je nekada bio luksuz, dial-up se placao po vremenu, kolko puta sam dobio racun 600 kn samo zato sto sam visio par sati dnevno.

I sta sad? Ko te tjero na internet? Mislim ono...

Da je t-com imao monopol je, ali to nije do njih pobogu, pa nisu oni branili drugima da se pojave na nasem trzistu, nego su na snazi bili razni glupi zakoni i procedure, a i trziste kao takvo nije bilo zrelo za druge operatere.

A da je bilo prevara i ucijena je zesca glupost... sta je mudrinic isao po kucama i prijetio ljudima da budu vise na netu? lol... ajde ne lupetaj.

Meni jos uvijek nije jasno sto se taj lik uopce bunio i oko cega je nastala cijela ta pompa oko njega i t-coma.

4 godine

Tvoj odgovor je jedna ogromna nakupina neznanja u kombinaciji s glupošću... ne da mi se uopće odgovarati i tebi popunjavati ogromne rupetine u znanju, ali zbog sebe samog probaj se malo informirati o ovoj temi...

2 godine
protjeran

Zato je tvoj odgovor ogromna nakupina znanja, prepametan reply.

Ne da ti se odgovarat? lol

Pa sta se onda uopce javljas?

4 godine
T-Zombix ugasio blog

EOD ;)

4 godine
neaktivan
v3rbatim kaže...

Joj cuj ga...

Pa takvo je vrijeme bilo, internet je nekada bio luksuz, dial-up se placao po vremenu, kolko puta sam dobio racun 600 kn samo zato sto sam visio par sati dnevno.

I sta sad? Ko te tjero na internet? Mislim ono...

Da je t-com imao monopol je, ali to nije do njih pobogu, pa nisu oni branili drugima da se pojave na nasem trzistu, nego su na snazi bili razni glupi zakoni i procedure, a i trziste kao takvo nije bilo zrelo za druge operatere.

A da je bilo prevara i ucijena je zesca glupost... sta je mudrinic isao po kucama i prijetio ljudima da budu vise na netu? lol... ajde ne lupetaj.

Meni jos uvijek nije jasno sto se taj lik uopce bunio i oko cega je nastala cijela ta pompa oko njega i t-coma.

Ti si brate glup...eto...to ti je nadam se jasno...

T-Zombix...bio si pokretac pobune i revolta i svi mi koji zaista kuzimo sto si radio (i zasto) ti se zahvaljujemo...u zadnje vrijeme ga nisam pratio jer teme kojima se bavio mi nisu bile napete...

2 godine
protjeran

Sagni mi se.

A na ovo da je lik bio pokretac pobune samo kazem - lol.

P.S. Svi kuze sta je on radio i zasto ali nitko konacno vise da kaze sto je on to konkretno radio i zasto, jbt to nema nigdje, kakvi pacijenti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 16:49 (v3rbatim).
3 godine
neaktivan
T-Zombix ugasio blog

Tu i tamo mu je blog arhiviran. Nije savršeno, ali evo...

Internet archive: zombix.net/glob

Press any key to continue or any other key to quit.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice